Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.892
Cevap
361
Favori
2.368.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11891190119111921193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karargahx

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Ya ben bu iphone kadar sorunlu bir işletim sistemi görmedim. G2 den bu telefona geçtim ancak sözde dünyanın en büyük yazılım devi apple'ın telefonunda karşılaştığım sorunlarla diğer android telefonumda hiç karşılaşmadım. Şimdi de marketten bir şey indirirken "şu anda indirilemiyor" hatası alıyorum. Marketten vpn indirdim de sorunu çözdüm ancak gereksiz gereksiz sorunlar. Android daha temiz işletim sistemi yemin ederim ya.

Hocam bu sorunları neden ben yaşamıyorum ? Bi temiz kurulum yap bakalım belki düzelir. Yazılımdan şuan gayet memnunum şarjıda 1 gün rahat çıkartıyor.

Marketten piri isimli uygulamayı indirmeyi denermisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaşlar. Applestore'dan 3503 TL'ye Iphone7 128GB Black siparişi verdim. O gelene kadar aksesuarları tamamlıyorum.

Kılıf olarak Spigen Ultra Hybrid Black siparişi verdim.
    Ekran koruyucu olarakta Spigen GLAS.tR Slim düşünüyordum ancak emin olamıyorum. Sanırım ekranı yanlardan tam kapatmıyormuş. Bu ürünü kullanan var mı, yorumunuz nedir?
    Sanki birisi uzun bir yorum yapmıştı bu ekran koruyucu hakkında ama baya geriye kadar taramama rağmen bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownness

quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Evet arkadaşlar yok yerine klavyenin otomatik "YÖK" yazma

Sorununa çözüm bulunmuştur. Halkımızın hizmetine sunuyorum:-)))

Ayarlar/genel/klavye/Metin değişimi ne geliyoruz ve

İfade :yok

Kestirme : yk yapıyoruz.

Bundan sonra yk yazarsanız bunu yok olarak değiştiriyor klavye.

Yok yazarsanız da oluyor YÖK ile değiştirmiyor.

bunu daha önce de gördüm burada, bu sorun neden herkeste olmuyor. bende yok mesela. "yok" yazdığım "yök" diye düzeltmiyor.ilginç

Yok yerine YÖK yazmasını hallettim ama
    lazım yerine Laz'ım
    yeni yerine Yen'i yazıyor otomatikman
    Bilen birileri varsa ve kökten çözüm önerse güzel olur tabii

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Swiftkey klavyeyi yükleyin ve bunlardan kurtulun.
    Daha önce neden yüklememişim diyeceksiniz.
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Otomatik düzeltmeyi kapayın hocam.

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Jetblack için mat siyah Elago inner Core kullanıyorum.
    Varlığı ile yokluğu belli değil.
    Çok şık, mat dokusu sayesinde elden kaymıyor.

urun.n11.com
    Apple İphone 11 Pro Max Kılıf Mermer Desenli Koruyucu Silikon - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-7-7-plus-kilif-elago-inner-core-origin-ince-04mm-kilif-P31915529

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: mentalform

İphone için iyi bir dosya yöneticisi önerisi olan var mı ?

Documents öneririm.

Document 5 olarak çıkıyor hocam bu mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

komedi bi cihaz, 3 5 teknik lise öğrencisi yapmış herhalde...

Var ya bildiğin yıkıldım.

Cızırtı mızırtı hikaye daha duyamadım ama kameranın böyle bir şey yapması biraz fazla. Hiç mi kamera test edilirken gece veya ışıkta çekim yapılmadı acaba ?

İlk defa iPhone'dan soğudum.

Mİllette dereyi görmeden paça sıvıyor Ben de 1.5 ay'dır kullanıyorum daha jelatin veya kırılmaz ekran dahi taktırmadım korkmayın bu kadar. Kılcal çizikler oluyor ama korusun diye yapılan kalın ince farketmez zevksiz kılıflar yanında telefonun orjinali daha güzel emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

Videoda karşımıza çıkan şu ışık parlamasının çözümü var mı ?

Ben daha önce böyle sinir bozucu bir durum görmedim. Acayip dikkat dağıtıyor.

örnek;

telefon elime geçince ilk burda bahsettim bu sorundan

resmen telefonu çöpe atasım geldi

bu sorunu dile getirince "her iphone da var" "normal bir durum" "o hata değil lens flare tarzı bilerek yapılmış bişey" vs. gibi saçma sapan cümleler kuruldu, lens flare in ne olduğunu bilmiyoruz sanki

iphone kullanıcı kitlesi o kadar bağlanmış ki sorun olarak görmüyor, oysa ki çok çok büyük bir sorun

yahu video da ve fotoğrafta saçma sapan noktalar var güneş bulunan bir manzara fotoğrafı çekiyorum bütün dikkati dağatacak noktalar çıkıyor

ve işin daha ilginç yanı bunu kimse apple a bildirmiyor, biri ingilizce metin hazırlasada apple geri dönüşe göndersek topluca

• . telefonlara 4000 tl veriyor herkes ve cidden sorun olan şeyler sorun değilmiş gibi davrananlar var ,bırakın savunmayı bir hata varsa evet var deyin , dün yurt dışındaki bir cihaz açtık ekran abartı sarı ,orda ki görevli de şaşırdı ama bu ilk değil ,değişim yaptılar ,samsung note ile piyasada yok ve buna rağmen iphone de sorunlu cihaz çıkarttı ,üzücü

• Dün geceden şarjım 14 inmiş tam ya napabilrm ?

• arkadaşlar istanbulda bildiğiniz herhangi bir yerde 7plus 128gb mat siyah stoğu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpper001 -- 9 Aralık 2016; 10:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Videoda karşımıza çıkan şu ışık parlamasının çözümü var mı ?

Ben daha önce böyle sinir bozucu bir durum görmedim. Acayip dikkat dağıtıyor.

örnek;

telefon elime geçince ilk burda bahsettim bu sorundan

resmen telefonu çöpe atasım geldi

bu sorunu dile getirince "her iphone da var" "normal bir durum" "o hata değil lens flare tarzı bilerek yapılmış bişey" vs. gibi saçma sapan cümleler kuruldu, lens flare in ne olduğunu bilmiyoruz sanki

iphone kullanıcı kitlesi o kadar bağlanmış ki sorun olarak görmüyor, oysa ki çok çok büyük bir sorun

yahu video da ve fotoğrafta saçma sapan noktalar var güneş bulunan bir manzara fotoğrafı çekiyorum bütün dikkati dağatacak noktalar çıkıyor

ve işin daha ilginç yanı bunu kimse apple a bildirmiyor, biri ingilizce metin hazırlasada apple geri dönüşe göndersek topluca

Cok para veriyolar diye toz kondurmak istemiyorlar da bildigin çöp bi telefonmus s6 dan gectim, attan inip essege binmek oldu benim icin, general mobile de bile yoktur boyle isik yansimalari bilmem neler, vasat duzeyde bi markadir benim icin iphone bu saatten sonra...

• quote:

quote:

komedi bi cihaz, 3 5 teknik lise öğrencisi yapmış herhalde...

Var ya bildiğin yıkıldım.

Cızırtı mızırtı hikaye daha duyamadım ama kameranın böyle bir şey yapması biraz fazla. Hiç mi kamera test edilirken gece veya ışıkta çekim yapılmadı acaba ?

İlk defa iPhone'dan soğudum.

Mİllette dereyi görmeden paça sıvıyor Ben de 1.5 ay'dır kullanıyorum daha jelatin veya kırılmaz ekran dahi taktırmadım korkmayın bu kadar. Kılcal çizikler oluyor ama korusun diye yapılan kalın ince farketmez zevksiz kılıflar yanında telefonun orjinali daha güzel emin olun.

Kamerada ne sorunu var ? Birde bu mu cikti valla sasirmiyorum artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ogulcann01 O kullanıcısına yanıt
    Bisey yapamazsin hocam, inmez dediler bilmem ne gittik aldik, su gibi iniyor sabaha kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Jetblack için mat siyah Elago inner Core kullanıyorum.
    Varlığı ile yokluğu belli değil.
    Çok şık, mat dokusu sayesinde elden kaymıyor.

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-7-7-plus-kilif-elago-inner-core-origin-ince-04mm-kilif-P31915529

Kamerayı koruyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Ya ben bu iphone kadar sorunlu bir işletim sistemi görmedim. G2 den bu telefona geçtim ancak sözde dünyanın en büyük yazılım devi apple'ın telefonunda karşılaştığım sorunlarla diğer android telefonumda hiç karşılaşmadım. Şimdi de marketten bir şey indirirken "şu anda indirilemiyor" hatası alıyorum. Marketten vpn indirdim de sorunu çözdüm ancak gereksiz gereksiz sorunlar. Android daha temiz işletim sistemi yemin ederim ya.

Kesinlikle katılıyorum note 5 den geçtim bende ama resmen hayal kırıklığı bir telefon 7 plus. Samsungda bir sonraki seriye geçince daha iyi bir telefona geçtiğini hissediyorsun ama note 5 den buna geçince bile daha kötü bir telefona geçmiş hissi var bende. Note 7 den geçenleri düşünemiyorum bile resmen attan inip eşeğe binmek zorunda kaldılar. Kamerası sorunlu, video çekmek sorunlu, rehberi takılıyor, ekranı kötü, şarj olma süresi rezalet. Ben sabırsızlıkla note 8 bekliyorum bir dahada apple mağazasının önünden dahi geçmem.

• quote:

Bisey yapamazsin hocam, inmez dediler bilmem ne gittik aldik, su gibi iniyor sabaha kadar...

Senin kaç düşüyor

• ogulcann01 O kullanıcısına yanıt
    minimum 3 - maximum 6 hergün farklı aralıklarda düşüyor...
  • Turkce yok ki hocam

• 
Sayfa: önceki 11891190119111921193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.