Şimdi Ara

Apple iPhone 6 Plus video inceleme 'Apple'ın ilklerini taşıyan iPhone' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri burdakilerin üstüne çekirdek megapiksel cigolayt atsın..

• Oha ben seneye bekliyordum(!) erkenden yapmışsınız incelemeyi. Helal valla(!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az daha bekleseydiniz de 6S ile birlikte inceleseydiniz :) ikisini karşılaştırdınız fln şekil olurdu :))

• Inceleme geç oldu Bayağı.İnceleme yapsınlar beğenirsem alırım diyordum ama telefon eskidi inceleme anca geldi.

• Enteresan bi şekilde büyüklüğü ilk 2 gün için geçerli. 3.gün diğer telefonlar sanal bebek gibi geliyor gözünüze. İlk gün iki elle bile kullanamazken şimdi tek elle rahat rahat mesaj yazmaya başladım... Kullandığım en eğlenceli iPhone diyebilirim. Pil performansı; çok kullanan ve kurcayalan biriyseniz dolu dolu 1 gün, ortalama biriyseniz 1,5 gün, telefonla konuşup whatsapp'ta takılırım, safaride forumu gezip bankacılık işlerimi halleder maillerime bakarım derseniz 2 gün :) Sadece 8.1.2 sürümünde Plus'a özel yer yer kasmalar mevcut, yeni güncellemeyle çok daha stabil ve hızlı bir telefon olacaktır. Hatta Plus'a özel ayrı bi güncelleme gelse çok çok daha iyi olacaktır.
  • büyüklüğü inceliğinin yanı sıra şıklığıyla da harika bir tasarıma sahip bunun yanındada apple damgasıyla dahada şıklık katıyor fakat bazıları alışamayacak gibi bu incelik ıphone için bir yenilik...

• emek verilmiş bir inceleme ben keyifle izledim elinize sağlık..
    cihaz güzel 2 yıldır 5.5 inç telefon kullanan biri olarak bana büyük değil normal görünüyor sadece her sony konusunda çerçevenin telefonu var yazılıyorsa 6+ içinde çerçevenin üst kısmı kalın yazılabilir sonuçta alt kısımda touch id gibi güzel bir teknoloji var ama üst olmamış.. fiyat konusuna ise söylenebilecek bişey yok belki vergi %0 olsaydı alınabilir olurdu
  • Gereksiz büyük ve çerçeveleri kalın 5.5" telefon 6" gibi üstelik fiyatıda oldukça yüksek. Tercih edenlerin özel sebepleri var eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

Merhaba,

Sonuç bölümünde de ifade ettiğim gibi, telefonun fiyatı gerçekten yüksek.

Maaş kısmına gelirsek, ülkemizde telefon bir statü sembolü olarak görüldüğünden kimileri "iyi arabaya binemiyor, kirada oturuyorum ama en azından bunlara sahip olanlarla aynı telefonu kullanabilirim." düşüncesinde olduğundan ortaya böyle tablolar çıkabiliyor.

Teşekkürler.

On numara tespit. Bu mentalitede ki insanlar yüzünden taksit uygulaması kalktı zaten. Eğitimsizlikle ortaya çıkan bilinçsizlik herkesin başına bela.
  • ios 9u bekleseydiniz onun betasıyla incelerdiniz

• kesinlikle parasını bir nevze hak etmiyen bir telefon özelikle türkiyede yani bizi ayrıca kazıklamaları ayrı bir konu yani boluna o telefone 2800-3000 gibi
    rakamlar verilmez tükiyede ortalama gelirn üstünde olan bir telefon :S

• Konuyla alakalı değil kusura bakmayın

Erdi kardeşim, yarım dünya olmaya hızla gidiyorsun sanki :) :) ama sana pek yakışacak gibi durmuyor

Sevgili eşine bu durumu ilet lütfen

Tekrardan iyi forumlar

• Komedi.

• 1 gb ram yetersiz
    iphone farklı dünya alışmak zor ve uyumsuz

• Ekran/kasa oranı düşük olsa da bu durum algı meselesi diye düşünüyorum.
    S5 ile Z2 aynı kasa/ekran oranına sahip ama kimse S5 için bir şey söylemez Z2 ise " bu ne ya fotoğraf çerçeveli " diye yorumlar alır. Algı meselesi sadece. iphone için de bu geçerli kasa ne kadar büyük olursa olsun sonuçta Apple olduğu için kimse rahatsız olmaz bundan.

Telefon hava atmak için gayet yeterli diyorum. Sonuçta hava atmak için de ekstra paralar vermek zorundasınız.

Not: i5s'ini satıp zenfone 6 alan bilge.

• inceleme gec gelmis degil iki sene sonra bile hala iphpne 6+ almamis kullanicilar almak icin izliceklerdir; inceleme cok basarili olmus.

• illada kullanacağım diyenlerin tr den almadıkları sürece sıkıntı yok bence. tr'de o kadar para verilmez. dışarıdan alınıp kullanılır.
  • Ben asiri buyuk buldugum icin iphone 6 aldim

• Ayvansaray durağından selamlar :D

Geç olsun güç olmasın ama çoğu kullanıcı fikirlerini şekillendirecek videolara çoktan ulaştı, yeni telefonunu aldı bile. Şu anki iPhone satış hızı, durumu nedir bilmiyorum ama bundan sonra iPhone 6 Plus düşünenler için güzel bir rehber.

Kamera performansı gerçekten dikkat çekiyor, hele ki o karanlık yerde enfes fotoğraf çekmiş, bir G2 kullanıcısı olarak telefonumun lensi çatladı burada! :D

Batarya performansıyla benim gözümde boynunda şarj kablosuyla gezen Apple kullanıcıları imajını fena halde kırdı.

Kolay gelsin.

• Telefon çıktı,ceplerde yamuldu, sonra sessiz sedasız yeni alaşımlı olanı çıktı (ilk yumuşak telefon alanlara geçmiş olsun der gibi :) aradan aylar geçti inceleme geliyor... Bu ne hız(!)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.