Şimdi Ara

Apple iPhone 6 Plus video inceleme 'Apple'ın ilklerini taşıyan iPhone' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık her yeni cihaza balıklama atlayanların sayısı git gide azalıyor. Bu güzel bir gelişme. Bana göre tüm firmalar üst segmentteki telefonlarını 2 yılda bir çıkarmalılar artık. Telefonların mevcut teknolojilerinin sınırlarına yaklaşılmadan daha yeni modeller çıkıyor. Yazılımsal optimizasyonlar bu nedenle hep geriden geliyor. tam sistem oturdu derken hop yeni model. Tüketiciler biraz dirense aslında her şey yoluna girecek ama yinede karamsar değilim, elbet birgün o zamanlarda gelecek, ben inanıyorum.

• Elinize sağlık, güzel bir inceleme olmuş. Büyük ekrandan sonra iPhone almaya baya niyetlenmiştim ama sanırım tercihim yine Android yönünde olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi Bey elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş.

Geç inceleme olmasının nedeni bence Apple cihazı geç göndermesidir!

• rahmetlinin son sözünü algılayamadım (ne dediğini tam anlamdım) akıllı telefonların zayıf nesi var diyor?

• Erdi Bey ; videoların sonuna muhtemel rakip veya alınabilecek-karşılaştırılabilecek telefonlardan da bahsederseniz daha faydalı olur bence.Kısa da olsa rakipleri ile arasındaki farkları,avantaj-dezavantaj gibi durumları da değerlendirmiş olurusunuz.
    Teşekkürler

• benim akıllının IQsu daha yüksek :)

• Şu apple'ın yaptığı nadir mantıklı girişimlerden biridir büyük ekranlı iphone çıkarmak. Hatta çok da geç kaldılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydir iphone 6+ kullanoyorum siddet ile onermekteyim
    Biz ilk ciktiginda siraya girip alanlardaniz tawsiyemdir alin sizlerde
    Sorulari cihazi almayanlar icin cewaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4 un ekranı daha buyuk ama iphone 6 plusdan daha ufak bi telefon takoz yav resmen

• Çok pahalı bunu alacağıma en baba android telefon alırım ayrıca ön kamerası 1.2 mp'de olmaz.

• Ülkemiz koşullarında aşırı derecede pahalı bir telefon. Parası olan için sıkıntı değilde 3 kuruş maaş alıp 6 veya 6 Plus alanlara gerçekten şaşırıyorum

• Telefon çıkalı aylar oldu. Şimdiye kadar alan almıştır, almayan yeni modeli bekiyordur. Ki inceleme videolarının telefon çıktığı hafta yayınlanmasının bir sebebi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus güzel ama iyiki 6 64 gb almışım diyorum. Biraz fazla büyük.
  • Kullanmak geçekten zor.İki ele mahkumsunuz..

• Biraz geç oldu ama Erdi Özüağ taş incelese bile keyifle izlenir.

• Pil kullanımı neden 2 günü çıkarıyor gibisinden kestirip atıldı acaba? Sadece iphone için değil tüm telefonlar için saçma sapan bir şey söylenip geçiliyor. Ayrıntılı şekilde video oynatma testi, konuşma süresi testi, bekleme süresi testi yapılıp bu süreler neden paylaşılmıyor?

Site cep telefonu üzerinden dönüyor ama telefon incelemesinde pil süresi, ses kalitesi 2 sn ile geçiştiriliyor, gps bulma süresi ve doğruluğu, sinyal çekim gücü ile alakalı herhangi bir şey yok. Menülerde telefonu yan çevirince menü de dönüyormuş bunu öğrenmiş olduk. Baya bir bilgilendik bu inceleme ile. Koca incelemede telefonun büyük olduğunu ve androidde 5 yıldır olan şeylerin iphone a yeni geldiğini gördük, bir kaç tane de fotoğraf örneği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Pil kullanımı neden 2 günü çıkarıyor gibisinden kestirip atıldı acaba? Sadece iphone için değil tüm telefonlar için saçma sapan bir şey söylenip geçiliyor. Ayrıntılı şekilde video oynatma testi, konuşma süresi testi, bekleme süresi testi yapılıp bu süreler neden paylaşılmıyor?

Site cep telefonu üzerinden dönüyor ama telefon incelemesinde pil süresi, ses kalitesi 2 sn ile geçiştiriliyor, gps bulma süresi ve doğruluğu, sinyal çekim gücü ile alakalı herhangi bir şey yok. Menülerde telefonu yan çevirince menü de dönüyormuş bunu öğrenmiş olduk. Baya bir bilgilendik bu inceleme ile. Koca incelemede telefonun büyük olduğunu ve androidde 5 yıldır olan şeylerin iphone a yeni geldiğini gördük, bir kaç tane de fotoğraf örneği.

Merhaba,

Bence siz başka bir videodan bahsediyorsunuz sanırım.

Pil süresi sadece 2 gün deyip geçilmiyor ayrıca evrensel bir test uygulaması olan GeekBench ile yapılmış pil testi de videomda var. Dolayısıyla kendi telefonunuza kurup kıyaslama da yapabilirsiniz.

Benchmark seviyesinde araçlar, Android ekosisteminde daha fazla olduğundan örneğin Galaxy Note 4 incelemesinde pil performansını 3D, video ve internet başlıkları altında da bulabilirsiniz. İlgili test yazılımını herkes kurabileceği için kıyaslamak daha kolay oluyor, iPhone ekosisteminde ise manuel geliştirilen ölçüm methodları sağlıklı bir kıyaslama için herkeste aynı işleyişi veremeyeceğinden genel pil deneyimi ve herkesin kıyas yapabileceği pil benchmark sonucunu paylaştım.

Ses konusuna gelince, hem kalitesi hakkında yorumlar hem de profesyonel ses ölçüm cihazıyla yapılan değerlendirme de videoda var.

GPS konusunda da genel görüşüm paylaşmanın yanında, araç içi kullanımda rotayı değiştirdiğiniz anda kaç saniyede yeni rota çizdiğinin görüntüsü bile var, ayıptır yani yorumunuz.

Kusura bakmayın ya videoyu izlemediniz, ya da sebepsiz yere emeği görmezden gelerek bir şekilde eleştrimeye çalıştınız. Videoyu baştan izleyin derim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Biraz geç oldu ama Erdi Özüağ taş incelese bile keyifle izlenir.

Teşekkür ederim, çok ciddi emeklerle hazırladığım videolar bunlar. Doğru anlaşılması ve takdir görmesi gerçekten mutluluk verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: advancedmobile

Kullanmak geçekten zor.İki ele mahkumsunuz..

Merhaba,

Evet malesef telefonu tek elle kullanmak pek mümkün değil.

Eklenen tek el modu da çok kullanışlı değil.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Telefon çıkalı aylar oldu. Şimdiye kadar alan almıştır, almayan yeni modeli bekiyordur. Ki inceleme videolarının telefon çıktığı hafta yayınlanmasının bir sebebi var.

Merhaba,

Telefon malesef bize çok geç geldi.

Videonun son bölümünde zaten ifade ediyorum; alan zaten aldı ama almayanlar için detaylı bir çalışma hazırlamaya çalıştım şeklinde.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.