Şimdi Ara

Apple iPhone 6 Plus video inceleme 'Apple'ın ilklerini taşıyan iPhone' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Ülkemiz koşullarında aşırı derecede pahalı bir telefon. Parası olan için sıkıntı değilde 3 kuruş maaş alıp 6 veya 6 Plus alanlara gerçekten şaşırıyorum

Merhaba,

Sonuç bölümünde de ifade ettiğim gibi, telefonun fiyatı gerçekten yüksek.

Maaş kısmına gelirsek, ülkemizde telefon bir statü sembolü olarak görüldüğünden kimileri "iyi arabaya binemiyor, kirada oturuyorum ama en azından bunlara sahip olanlarla aynı telefonu kullanabilirim." düşüncesinde olduğundan ortaya böyle tablolar çıkabiliyor.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

3 aydir iphone 6+ kullanoyorum siddet ile onermekteyim
    Biz ilk ciktiginda siraya girip alanlardaniz tawsiyemdir alin sizlerde
    Sorulari cihazi almayanlar icin cewaplayabilirim

Merhaba,

Telefonun fiyatını yüksek bulmakla beraber, tavsiye noktasımda hemfikirim.

Video içerisinde de ifade ettiğim gibi, sunduğu genel deneyim gerçekten çok iyi.

Boyutuna ve fiyatına takılmayanlar için mutlaka denenmesi gereken bir telefon.

Teşekkürler.
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Videoyu baştan sona inceledim Erdi Bey. Sizin görüşleriniz de değerli fakat ben burda kullanıcı olarak rakamları da görmek isterim. Dikkat edin benchmark rakamlarından bahsetmiyorum, bizzat sizin tarafınızdan yapılan rakamlardan bahsediyorum. Benchmark yazılımlarının %100 verimle çalışmadığı ya da bir şekilde manipüle edilebildikleri gerçeği var.

Ses ölçümü videoda mevcut fakat videonun altına ayrıca karşılaştırmalı olmasa bile alınan max desibelin kaç olduğu, diğer üst seviye telefonlara göre hangi seviyede olduğu da yazılabilir, olmadı videoda diğer telefonlarla da karşılaştırılabilir. Sonuç olarak burdaki kullanıcıların ellerinde sizin elinizdeki telefonlar mevcut değil ve ayrıntılı karşılaştırma yapamıyoruz bu nedenle.

Amacım kesinlikle emeği görmezden gelmek ya da sizi yermek değil, sadece daha ayrıntılı ve daha kapsamlı(rakamlı, karşılaştırmalı) bir video inceleme izlemek ve fikir sahibi olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Çok pahalı bunu alacağıma en baba android telefon alırım ayrıca ön kamerası 1.2 mp'de olmaz.

Merhaba,

Fiyat yorumunuza katılıyorum. Daha uygun fiyata çok iyi bir Android telefon da alınabilir.

Kamera konusunda çözünürlük tek başına yeterli figür olmasa bile, iPhone 6 Plus'ın ön kamerasına kıyasla daha iyisine sahip olan Android telefonlar evet var.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

note 4 un ekranı daha buyuk ama iphone 6 plusdan daha ufak bi telefon takoz yav resmen

Merhaba,

Biz buna efektif tasarım diyoruz.

iPhone 6 Plus'ın ekran / gövde oranı %70'in altında.

Android dünyasındaki kimi telefonlarda ise bu değerin %85'ler seviyesine çıktığını görebiliyoruz.

Bu yorumu yaparken, Apple'ın simetrik tasarım filozofisini görmezden gelemeyiz. Bu anlayış çerçevesinde Apple telefonlarında, alt ve üst tarafta eşit oranda boşluk bırakıyor.

Ama bence telefon o ekran büyüklüğü için daha küçük olabilirdi.

Teşekkürler.
  • iPhone 6 dan Note4 e geçtim. Allah yardımcı olsun iOS kullanıcılarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi bey çok çok takdir ediyorum inceleme yapıp bırakmamışsınız Yorumları okuyup geri dönüş almışsınız ve cevap vermişsiniz çalışmalarınızda başarılar görüşmek üzere kendinize iyi bakın hoşçakalın videoda gayet başarılı

• sizin bi ayfon fanatiği editörünüz vardı o almadı mı 6 yada 6+ vereydi inceleyeydiniz

• Erdi bey inceleme için elinize sağlık olumsuz yorumlar aldanmayın benim gibi her videonuzu izleyen 11 yıllık üyeler olduğunu da unutmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full HD videoları tam ekran izleyebiliyor muyuz yoksa yakınlaştırma mı yapıyoruz ekranı doldurmak için...?

• Erdi bey sizi tebrik ederim son derece objektif bir inceleme olmuş.
    Kusurlarıyla, üstünlükleriyle, tam dozunda övme ve eleştirmelerle.

At gözlüğüyle marka fanatikliği yapan bazı editörlere örnek olsun.
  • telefon çıkalı ne kadar süre oldu.ben hem iphone 6 hemde iphone 6 plus kullandım sattım siz hala inceleme yapacaksınız... çok erkencisiniz

• İnceleme için teşekkürler. Bence fiyat/performans olarak çok başarısız bir telefon. Ekran kalitesi ve stabilliğine lafımız olamaz. Ergonomisi daha iyi olsa bile tasarım olarak iphone un diğer telefonlarında olan elit görünüm bu telefonda yok. Ekran ve Telefon oranı söylediğiniz hayal kırıklığı. Resmen 3500 tl lik takoz... 1 gb ram nedir? nerdeyse 3500 tl para veriyoruz 1 gb ramli cihaz veriyorlar. Kameranın dışarı taşması zaten kaba ve kullanışsız yapısında son nokta olmuş. Telefonun 900 tl lik tabletten artısı varsa A8 işlemci + telefon özelliği ve biraz daha küçük olması. 1100 Tl lik tablettende telefon özelliği hariç her anlamda geride bana göre...

Apple diye alan olur ya da hava atmak için...

Biraz ağır eleştirmiş olabilirim ancak gerçeklerin böyle olduğuna inanıyorum.

Ipad mini 3 alın çok daha efektif bir iş yapmış olursunuz. Telefon özelliği var diye ekstra 2000 TL -3000 tl para vermeye değer mi karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 14 Ocak 2015; 14:19:33 >

• Kullandığım en iyi telefon.

• GMD ye sahibim, yuvarlak kenarları ve kamera çıkıntısıyla iphone 6'm var diye insanları inandırabiliyorum.

• Erdi Bey aşırı geç oldu, bütçesi daha ufak siteler bile incelediler DH ekibinin elinde her imkan olmasına rağmen iphone 6 S çıkacak anca imnceleme geldi ... Yinede Güzel bir inceleme oldu hep böyle devam edin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: V2

İnceleme için teşekkürler. Bence fiyat/performans olarak çok başarısız bir telefon. Ekran kalitesi ve stabilliğine lafımız olamaz. Ergonomisi daha iyi olsa bile tasarım olarak iphone un diğer telefonlarında olan elit görünüm bu telefonda yok. Ekran ve Telefon oranı söylediğiniz hayal kırıklığı. Resmen 3500 tl lik takoz... 1 gb ram nedir? nerdeyse 3500 tl para veriyoruz 1 gb ramli cihaz veriyorlar. Kameranın dışarı taşması zaten kaba ve kullanışsız yapısında son nokta olmuş. Telefonun 900 tl lik tabletten artısı varsa A8 işlemci + telefon özelliği ve biraz daha küçük olması. 1100 Tl lik tablettende telefon özelliği hariç her anlamda geride bana göre...

Ipad mini 3 alın çok daha efektif bir iş yapmış olursunuz. Telefon özelliği var diye ekstra 2000 TL -3000 tl para vermeye değer mi karar sizin.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: V2

İnceleme için teşekkürler. Bence fiyat/performans olarak çok başarısız bir telefon. Ekran kalitesi ve stabilliğine lafımız olamaz. Ergonomisi daha iyi olsa bile tasarım olarak iphone un diğer telefonlarında olan elit görünüm bu telefonda yok. Ekran ve Telefon oranı söylediğiniz hayal kırıklığı. Resmen 3500 tl lik takoz... 1 gb ram nedir? nerdeyse 3500 tl para veriyoruz 1 gb ramli cihaz veriyorlar. Kameranın dışarı taşması zaten kaba ve kullanışsız yapısında son nokta olmuş. Telefonun 900 tl lik tabletten artısı varsa A8 işlemci + telefon özelliği ve biraz daha küçük olması. 1100 Tl lik tablettende telefon özelliği hariç her anlamda geride bana göre...

Bence ipad mini 3 64gb wifi + lg g2 ikilisi daha başarılı. En azından internet ve buyuk ekran lazim oldugundan daha iyi bir deneyim verir. Zaten hotspotla internette paylastirsan g2 nin sarji bi gun rahat gidiyo ( Xoeria Z2 kullaniyorum yakinda ipad air 2 almayi dusunuyorum )

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Abi şarkı adını yazaydın en azından pm at be :)

edit: shazam sağolsun gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 14 Ocak 2015; 16:14:59 >
  • swiftkey de shoebox yazmanız tesadüf mü ? ??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.