Şimdi Ara

Apple iPhone 6 Plus video inceleme 'Apple'ın ilklerini taşıyan iPhone' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunter_Soldier

Telefon çıkacagı zamanlarda safir cam olacagı soyleniyordu? bu konu hakkında bir bilgi var mı??

safir cam şu çok pahalı saatlerde kullanılıyor - oldukca pahalı yani ekran için bu yıllarda çok zor

arka kamera camının safir olduğunu söylüyorlar
  • ne kadar hızlısınız maşallah
    keşke İphone 6s plus ile birlikte yapsaydınız, hem karşılaştırma çıkardı aradan.
    geriler

• Hey şey iyi güzel de çok pahalı ve ekranı çok büyük...
    Yoksa tam alınası bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Mesut Çevik Nexus 6'yı o kadar kötüledikten sonra,iPhone 6 Plus neden bu kadar övüldü anlamış değilim.

İncelemeniz çok güzel olmuş, elinize sağlık.Fakat iPhone'ların o fiyatları haketmedikleri kanaatindeyim,saygılar.

Mesela nexus 6nin dandik iphone 6nin kral oldugundan olmasin;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Çerçeveleri kalın. Biraz inceltseler birde Galaxy Note serisi gibi kalem ekleseler tadından yenmez.

aynısı olurdu o zman note alalm ne farkı var :D
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Bu inceleme işlerini Erdi Bey yapsın çoğunlukla. Eğriyi doğruyu söyleyen bence tek insan DH'de...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanım haber ful kadro sakala geçmiş, gün bey oralarda mı

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Telefon çıkalı aylar oldu. Şimdiye kadar alan almıştır, almayan yeni modeli bekiyordur. Ki inceleme videolarının telefon çıktığı hafta yayınlanmasının bir sebebi var.

Merhaba,

Telefon malesef bize çok geç geldi.

Videonun son bölümünde zaten ifade ediyorum; alan zaten aldı ama almayanlar için detaylı bir çalışma hazırlamaya çalıştım şeklinde.

Teşekkürler.

Yahu üstad sana bir eleştirim olacak , apple sizi kapıdan kovdu. Hatta siteye bununla ilgili video çekip apple da başımıza gelenler diye konu açtınız. Daha öncede mesut çevik forumda ip6 tanıtımıyla ilgili apple firmasına sallıyordu.
    Ee forum olarak dik duramıyormusunuzda hala apple haberi yapıyorsunuz. Bu forum sitenin yönetici kim ise gözünü para bürümüş olmalı , çünkü benim haber siteme böyle saygısızlık yapılacak ve bende hala o firmanın haberlerini yapıyorsam ben paraya tapıyorum , bana yapılanları para uğruna hazmediyorum demektir.

Ve Siz editörlerinde arkasında durmuyor demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiahastasi -- 17 Ocak 2015; 23:40:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağ, tüp ekmek derken bi de elma kuyruguna giren milletimize 6. element fiyatları az bile

• Videoda anladığım kadarıyla Plus'ta 1080p ekran yani 6'ya göre daha yüksek çözünürlük olmasına rağmen daha az ısındığı için daha uzun süre yüksek performans gösterebiliyor.Peki oyunlar uygulamalar full hd ekran ile uyumlu mu? Ben İ6 veya İ6+ alacağım.6+'nın bataryası daha uzun süreler vaadediyor ve kamerasında ois var.Bu yüzden kararsız kaldım İ6'nın boyutları bana yeterli geliyor 6+ biraz büyük tek elle kullanımı zor ev tuşuna basmak tek elle imkansız hale gelir.
  • Erdi abi hangi tripodu kullanıyorsun ? Tam aradığım tripod.
  • bi sonrakine hangi cihazi inceleyecek acaba bu cocuk :)https://m.youtube.com/watch?v=mLsoUJ1YKYk

• inceleme videonuzu izledim çok güzel bir inceleme olmuş iphone 6 da güç botununun orda bir bükülme sorunu yaşamıştınız acaba bu sorunla iphone 6+ da da karşılaştınız mı video incelemeleriniz için çok teşekkür ediyorum.

• Merhaba Iphone 6 Plus almayı düşünüyorum ama 64 GB mı almalıyım yoksa 128 GB mı bu konuda kararsızım.... Neden derseniz... 64 Gb hafızanın ilerleyen zamanda yetmeyeceğni düşünüyorum ama 128 GB da telefonu çok mu kastırır diye düşündüm... İçimden geçen 128 genede çünkü her iki telefonumu da maalesef ki gb bana yetmediği için değiştirmek zorunda kaldım.... Rica etsem bilgi verebilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.