Şimdi Ara

Apple iPhone 6 Plus video inceleme 'Apple'ın ilklerini taşıyan iPhone' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: assasin34

akilli telefonun krali..

o yüzden mi cebe koyunca bükülen hatta bir tanesi sahibinin cebinde patlamış... sahibini yakmış... bloguma bakın görün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

akilli telefonun krali..

o yüzden mi cebe koyunca bükülen hatta bir tanesi sahibinin cebinde patlamış... sahibini yakmış... bloguma bakın görün...

Bükülmeyen patlamayan çatlamayan cihazmı var.?

• vwr tabi ancak yazmıyacağım... tabletten zor... nokia, htc, samsung, LG made in china olarak zte, huawei markalarına bak...

• fotoda asus asus asus

• 5.5" telefon ama 6" telefonlardan daha büyük
    pil android'li amiral gemileri ile yarışamayacak düzeyde
    büyük ekran olmasın rağmen hiçbir farklı özelliği yok (ha pardon ekranı yan döndürünce ana menü manzara moduna geçiyor)
    16gb artırılamayan hafıza vs gibi şeylerden zaten bahsetmiyorum bile
    buna rağmen fiyatı 3000 lira

• Bide 5s incelemesi alsak detaylisindan

• Günaydın....
  • inanılmaz detaylı, emek verılmıs, harıka bır ınceleme olmuş. Tebrık ederım Erdı bey muthıs bır edıtorluk....

• Ederinin yarısı

• Arkadslar bir kullanici olarak sunlari soyleyebilirim .

İlk basta buyuk olmasi nedeniyle yadirgadim fakat suan iyikide plus almisim diyorum.

Sizlere tavsiyem ozellikle 64 gb olani alin.

Erdi bey kamera konusunda fazla durmamis ama kamera her durumda mukemmele yakinnfotograf cekiyor. Ayrica bu aralar coknsevdigim lapse time moduna bayiliyorum.

Jarji cok iyi gidiyor. Jarj cihazi boynunuzda dolasmiyorsunuz.

Ekran zaten yeterince iyi .

Fiyat olarak evet yuksek ama iphone hep yuksekti.

Ram in 1 gb olamsinbazindurumlarda problem olusturabiliyor fakat cok nadir oluyor. Bana gore olumsuz bir tarafi yok . Cihazin severek kullaniyorum .

Burda androidci yada appleci fanboylugu yapmaya gerek yok .

İyi ve kotu yanlarini az cok anlatmaya calistim.

Butceniz elveriyorsa alin kulanin.

• Gece gece cips+kola + Erdi özüağın hazırladığı video incelemesi gerçekten iyi. gitti..Telefonun rakiplerine göre eksileri gerçekten çok fazla bana göre ..şimdi tek tek yazmanın bir anlamı yok. artı fiyatı uçuk pahalı.. fakat gelgelelim telefonu alan bir arkadaşımm vardı ve detaylı eime alıp inceledim hem hızı hem ekran kalitesi vs vs. insanı cezbeden bir cihaz..

• videoyu "şaka"dır diye izlemedim. yok daha neler?? yok artık..

• 4s incelemesi montajdaymış beyler

• Makyajla, alla pulla sat Apple. 'Kaz'ımız çok nede olsa :)
  • Ne gerek vardı ki bu incelemeye o kadar olay yaşandı apple ile aranızda.
  • Erdi çok teşekkürler video için.Doğruları söyledin hep takdir ettim.Cihaza gelince ben 5s kullanıyorum çünkü küçük ekran seviyorum.Ama bu cihaz büyüleyici gerçekten bende yakından inceleme fırsatı buldum cihazı.Birtakım jailbreak tweakleriyle kusursuz bir cihaza dönüşür bu telefon.

• Mesut Çevik Nexus 6'yı o kadar kötüledikten sonra,iPhone 6 Plus neden bu kadar övüldü anlamış değilim.

İncelemeniz çok güzel olmuş, elinize sağlık.Fakat iPhone'ların o fiyatları haketmedikleri kanaatindeyim,saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TypeR_Mbt -- 16 Ocak 2015; 0:11:52 >
  • aklı olan iphone masalına inanmaz...
  • Incelemede oynanan örümcek adam oyununun ismi nedir arkadaşlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çıkacagı zamanlarda safir cam olacagı soyleniyordu? bu konu hakkında bir bilgi var mı??

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.