Şimdi Ara

APP Plaka Mühür..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
21.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sa arkadaşlar ben bugün app plaka satın aldım gittigidiyordan mühürsüz 2 adet ikisini 34 e aldım orjinallerini tabiki bagajda saklıcam bunları mühürletmem gerekiyormu cemiyete sanırım artık tek mühür olayı varmış mühürletmem gerekiyormu yinede böyle gezsem sıkıntı olurmu

• Sıkıntı olur hatta bir arkadaş yazmıştı polis çevirip ceza yazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam işte mühürletme olayı olursa sıkıntı olurmu
  • Mühür olsada sıkıntı olur trafik kanununda plakanın nasıl olması gerektiği açıkça yazılı başına iş alma derim ben.
  • Trafik Kanunu ne Yönetmeliği'ne göre yaptığınız bir suçtur....

Tespit edilmesi durumunda cezai işlem uygulanır, itiraz etme hakkınız da olmaz...
  • App plaka olmazsa olmazdir. Aracta cok hos duruyor. Plakayi bagajda saklayin bisey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 3 Haziran 2012; 18:51:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühürlü olsa dahi. sıkıntı çıkarmı çcemiyete gidip bun mühürlermisin desek mühürlermi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APP Plaka Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    APP plaka
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mühürlemezler ama bagajda saklayın ben böyle 2 yıl bindim bir şey diyen çıkmadı.piyasada çok zaten polislerde biliyor.kıl birine denk gelirseniz gösterin ikna olmazsa taktırcam der gidersiniz.
  • Ben anlamadım gitti şu fanteziyi... Arkadaşım Trafik kanun ve yönetmeliğine göre bu bir suçtur... Bunu mühürleyen kişide de hata var mühürlüyorsa... Hayret bir şey yönetmeliği gayet iyi biliyorlar, mühürlenmesi o memurun hatasıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ben anlamadım gitti şu fanteziyi... Arkadaşım Trafik kanun ve yönetmeliğine göre bu bir suçtur... Bunu mühürleyen kişide de hata var mühürlüyorsa... Hayret bir şey yönetmeliği gayet iyi biliyorlar, mühürlenmesi o memurun hatasıdır...

bizde biliyoruz gayet yönetmeliği fakat iğrenç ötesi plaka vermesinler arkadaş o zaman önemli olan plakanın uzatan okunabilirliği değilmi ee sıkıntıları ne o zaman
  • arkadaşlar takım sayfamızda bir arkadaşımızın app plakasını polis söküp büküp ufalamış ve tutanak tutarak almış

72 lira vermişti bagajda orjinalleri olması vs de kurtarmamış bilgilerinize.

olay 3 gün önce Antalya da vuku buldu.

ona göre ölçüp biçin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmelihr

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Ben anlamadım gitti şu fanteziyi... Arkadaşım Trafik kanun ve yönetmeliğine göre bu bir suçtur... Bunu mühürleyen kişide de hata var mühürlüyorsa... Hayret bir şey yönetmeliği gayet iyi biliyorlar, mühürlenmesi o memurun hatasıdır...

bizde biliyoruz gayet yönetmeliği fakat iğrenç ötesi plaka vermesinler arkadaş o zaman önemli olan plakanın uzatan okunabilirliği değilmi ee sıkıntıları ne o zaman

Öyle arkadaşım yönetmelik neyse o... O mantıkla yaklaşacaksan buradan ben sana hemen 50-60 tane örnek vereyim... Her şeyin belli bir standartı var... Ben de daha iyi durduğunu düşünüyorum ama yapacak bir şey yok... Nasıl pasaportlarınızda Tahoma kullanamıyorsanız bu da böyle bir şey...

• birçok arkadaş mühürletmiş ve bir sıkıntı olmadıgını söylüyorlar ne kadar doğru ?
  •  APP Plaka Mühür..

Benim plaka böyle küçük 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.Hatta hızdan vs. ceza yediğimde plakayla ilgilide sorun olmuyor polisler görüp birşey demiyor.Arka plaka mühürlü orjinal plaka ayrıca bagajda orjinal plakayı bulunduruyorum kafaya takmaya gerek yok çok abartılmadığı sürece birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmelihr

birçok arkadaş mühürletmiş ve bir sıkıntı olmadıgını söylüyorlar ne kadar doğru ?

Bunun kesin bir cevabı olamaz... Daha geçen gün birisi söylüyordu ceza yedim diye... Bu arada hemen yukarda bir arkadaş da söylemiş 3 gün önce cezai işlem uygulandığını...
  • şimdi takıymmı takmıyımmı :D
  • Plakanın fontu nedir?
  • Şansınız yaver gidiyorsa denemeye değer...
  • plakanın fontu

çerçevesiz normal kalın app aynısı

APP Plaka Mühür..
  • Polisten polise değişir bence yaptırım uygulaması.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.