Şimdi Ara

APP Plaka Mühür.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
21.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 27/12/2012 İSTANBUL BEŞİKTAŞ MEYDAN IŞIKLARDA APP PLAKA YÜZÜNDEN 72TL CEZA YEDIM. ITIRAZ ETMEDIM GEREKTE YOKTU. BU SAHTE PLAKALAR ÇOK KULLANILIYORMUŞ TERÖR EYLEMLERINDE DİYE UYARILDIM AMA ŞUNU ANLAYAMADIM SONUÇTA AYNI NUMARA AYNI PLAKA BİRTEK MUHURMU SIKINTI BÜTÜN TERÖR OLAYLARINI YAPACAK ADAM PLAKAYAMI SAHTE YAPACAK ADAMLAR AÇIK AÇIK YAPIYOR ZATEN NEYSE OLAYIN BAŞKA BOYUTU. POLİSİ (MİZE) (tartışılır) HAK VERDIK CEZAMIZI YEDIK AMA YINEDE TEK ZEVKI ARABASINI UFAKTAN GÜZELLEŞTİREBİLENLERİN ZEVKINE LİMON SIKILIYOR. BANA CEZA YAZILIRKEN BİRSÜRÜ APP PLAKA GEÇTİ KISMET İŞİ. AYRICA ARABANIZ İYİ VE YÜKSEK MODELSE KORKMAYIN YOLA DEVAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuniscan -- 29 Aralık 2012; 10:16:01 >
  • Merhabalar
    temmuzda kaza yapmıştım plakam kırılmıştı bende tekrar yaptırmaya üşendim ve ön plakam olmadan bu zamana kadar dolaştım istanbulda yaşıyorum ortalama 2günde 1cevirmeye giriyorum. Polisler plakan olmadığı icin hicbir cevirmeyi atlamassın haberin olsun diyorlar bide kırık olanı göstermemi istiyorlar bende gösteriyorum. şuana kadar hic ceza kesmediler ön cama koysan daha iyi olur dediler geçtiler .
    tabi iyi niyetli polislere rastlamak lazım
  • Konuyu hortlatalim.Mühürlü appyi dört yıl kullandim ve hiç bir sorun çıkarmadı.Şimdi mühürsuz yaptırdım bakalım sıkıntı çıkacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 lirayı plakanın köşesine koyup çekiçle üzerine çok hızlı ve bir defada vurun
    APP plakanız artık mühürlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühürlü ve Mühürsüz App Plaka Çe?itleri ba?ta olmak üzere tüm yazy tipleri vardyr.

Sitemizde her türlü plaka örne?ini bulabilirsiniz.

Ysterseniz yaptyraca?ynyz plakanyzy Önizleme yaparak görebilirsiniz..

http://www.ozelappplaka.com/onizleme

Facebook :https://www.facebook.co...399030920232384?fref=ts

Twitter :https://twitter.com/Ozelappplaka

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

1 lirayı plakanın köşesine koyup çekiçle üzerine çok hızlı ve bir defada vurun
    APP plakanız artık mühürlü

Gercekten mantıklı..

• Biraz hortlatmış olucam ama bir çözüm olabilir
    Plakam kayboldu yada kazada kırıldı yamuldu vs diyerek yeni plaka çıkartın trafikten
    Yeni plakalarınızı genelde kaplama yada araç reklam yapan yerler yapıyo onlara götürün
    Tinerle silip istediğiniz şekilde Sticker ile plaka yaptırmış olursunuz
    Kesik kalın veya çerçevesine siz karar verirsiniz mühürünüzde üstünde kalacağından sorun olmaz. Bana bir kere sordu Polis bende kazada çizilmişti böyle arkadaşım reklamcı ona böyle yaptırdım dedim geçtim ne ceza yedim 3 senedir ne de sökmem istendi araç sport zaten çevirmeden geçebilmem için polislerin başkalarıyla çok yoğun olması falan gerekiyo yani ayda en az 5 çevirme yaşıyorum :))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.