Şimdi Ara

APP Plaka Mühür.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce bişey olurmu pek dikkat çekmiyo :/
  • Bence APP Plaka normal plakalardan daha iyi yazı karakteri gereği polisler tarafından daha kolay gözüküyor APP plaka yasallaştırılmalı.
  • zaten mühür olayı kalktı.
  • selam
    arabaya normalini hiç takmadım app devam
    yalnız benimkiler fantezi işi değil yazılar emniyetin mühürleyeceği cinsten
    benimkiler damgalı mühürlü eski plakaları imha ettim
  • aslında şu plakaya neden kızarlar anlamıyorum hem daha okunaklı hem daha güzel duruyor mühür olsa ne olur olmasa ne olur. arac böyle muayeneden geciyor bir sıkıntı yok. ama 250 tl ye mühürlü satılıyor.
  • Geçen hafta bizim arkadaşları çevirmişler.Gündüz ledlerin ruhsata işli değil, plakaların app ceza yazıyoruz demişler.Hatır gönül, bu seferlik affetmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

Geçen hafta bizim arkadaşları çevirmişler.Gündüz ledlerin ruhsata işli değil, plakaların app ceza yazıyoruz demişler.Hatır gönül, bu seferlik affetmişler.

Hocam gunduz ledleri ruhsatami isleniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

Geçen hafta bizim arkadaşları çevirmişler.Gündüz ledlerin ruhsata işli değil, plakaların app ceza yazıyoruz demişler.Hatır gönül, bu seferlik affetmişler.

öyle demişler.Araç corolla.Ledler fabrika çıkışlı mı demişler (cevabı biliyorlar).Bizimkilerde doğal olarak değil deyince söktürün veya işletin demişler.Yoksa onlar mı bizimkileri işletti bilmiyorum :)))
  • Ankara'da nerede APP plaka bastırabilirim yardım edebilecek var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

quote:

öyle demişler.Araç corolla.Ledler fabrika çıkışlı mı demişler (cevabı biliyorlar).Bizimkilerde doğal olarak değil deyince söktürün veya işletin demişler.Yoksa onlar mı bizimkileri işletti bilmiyorum :)))

İlk defa duydum hayret neyse muhim olan ceza olmamasi :)

• Ceza kesmeye hakları varmış.
  • Kesmeye hakları var,ancak bizim araç 1 yıldır fransız tip App plaka ile geziyor, hiç bir sıkıntı yok.Sadece fransız tip plakada 0'ın kenarı kesik olduğu için onun üzerine siyah elektrik bandı yapıştırdık o şekilde uyardılar yanlış hatırlamıyorsam.

• Arkadaşlar bende APP Plaka işi yapıyorum. Yanlış anlamayın reklam yapmıyorum ancak kafanızdaki soru işaretlerini kaldıralım.

Appplaka ne yazıkki şu anda yasal değil. Ancak kısa sürede yasal olacağına inanıyoruz çünkü sonunu alamayacaklar herkes yaptırmaya başladı. Şöförler Cemiyetinde tanıdığınız varsa ve çok aykırı karakterler kullanmadığınız sürece mühür bastırabilirsiniz.

Mühür bastırmadığınızı farzedelim( ki benim aracımda mühürsüz var ) çok aykırı karakterler seçmemeniz gerekiyor. Mesela 0 - 6 - 9 - karakterlerinin birleşme yerleri kesikli yapılabiliyor ve çok dikkat çekiyor. Kıl bir polise denk gelirseniz plakanızı söker ve orjinal plakayı takıp yola devam etmenizi ister. 70 lira civarında da bir ceza keser. Bu yüzden orjinal plakaları bagajda taşımayı tavsiye ediyoruz. Plakalarınız bagajda olduğu sürece ve takıp yola devam edebilecek durumdaysanız hiçbir polis aracınızı bağlayamaz buna hakkı yoktur.

Benim trafik polisi müşterilerim var arkadaşlar şaka değil :)) jandarma trafikten bile arayanlar oluyor kendi şahsi aracına plaka yaptıran. APP plaka gerçekten aracın görüntüsünü değiştiriyor. Sadece firmaların plakaları mutlaka orjinal hologramlı ve kaliteli baskı ile yaptığından emin olun. Kargoyla ertesi gün elinize ulaşıyor bu avantajı var ve kendiniz silikonla yada özel çift taraflı bantla yapıştırabiliyorsunuz bu yüzden sanayi sanayi dolaşmaya gerek kalmıyor ve işcilik ödemiyorsunuz. Umarım yardımcı olmuşumdur....

• Arkadaşlar app plaka ne demek,ne işe yarıyor

• Benim sifir aldigim araba app plaka ile geldi muhurlu olarak..bunda bi sikinti olurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye çok garip bir ülke
    uygulaması yasak ama satılması serbest bir sürü ürün var

başta app plaka yasak
    cam filmi yasak ama her camcıda film bulunur
    abart eksoz yasak ama satış serbest
    xenon yasak
    her türlü müzik tesisatını satın alabilirsiniz ama sesten ceza yiyebilirsiniz

...
    yalnız özel bi konu var, yasaklar "herkese" geçerli değildir bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

türkiye çok garip bir ülke
    uygulaması yasak ama satılması serbest bir sürü ürün var

başta app plaka yasak
    cam filmi yasak ama her camcıda film bulunur
    abart eksoz yasak ama satış serbest
    xenon yasak
    her türlü müzik tesisatını satın alabilirsiniz ama sesten ceza yiyebilirsiniz

...
    yalnız özel bi konu var, yasaklar "herkese" geçerli değildir bu ülkede.

:)
    bıçak satmak serbest ama adam bıçaklamak da yasak demi?!

plakayı odana süs diye alacaksan istediğin şekli mevcut, arabana takacaksan yönetmeliğe uygun olmalı.
    cam filmi evde, iş yerinde camlara takabilirsin, çok da faydalı olur.
    örnekleri artırabilirsiniz.

plaka takacak arkadaş, istiyorsan tak ama ceza yiyince bozulmaycan, onu geçtim ağız kokusu sevmezsen hiç uğraşma.

Ben de önceki aracımda güneşin etkisini kırmak için cam filmi yaptırmıştım, 3-4yılda 1 defa ceza yedim, bi sürü de ağız kokusu çektim. Değdi mi değmedi mi sen karar ver ama bu aracıma yaptırmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Benim sifir aldigim araba app plaka ile geldi muhurlu olarak..bunda bi sikinti olurmu

?
  • Öncelıkle merhabalar arkadaslar.bende app magdurlarındanım.2 yıldır ıstanbuldayım gecen ay app plaka yaptım aracıma.aracım ıstanbula kayıtlı degıl baska sehır.hemde daha cok goze batıo trafıkte fakat cok polıs onumu kestı ıste yesıl ısıkta hızlı gectın vs vs en ufak bır sorun veya plakama bakma gıbı bısı yapmadılar.haftasonu memlekete dondum zonguldak bu arada.plakalık lambalarını led yaparken adam dedıkı bu plakayla arabanı baglarlar affetmezler.dedım kac aydır ıstanbulda dolanıyorum polısler cevırıo sorun olmuo.ertesı gun gece 2 de zonguldakta cevırmeye yakalandık.dırek plakaya baktılar.sen plakayı ver bızde arabayı verelım sana dedı memur.sıvıllerde var tabı bu arada.dedım yenı taktırdım bır sorun olmuyo ayrıca muhurlu olanlarda bagajımda saklılar cıkartıp gosterdım.ınatla sokmemı ıstedıler yoksa arabanı baglarız dediler.sivil olan elemanda kardesım hıc ugrasma sok at cezada yeme zaten yasak at plakaları gıt dedı.bende baska care olmadıgından app lerı sokup memura verdım ve gıttım. smdı bu plakayı yaptırmak ısteyen arkadaslara soyluyorum.yaptıgınız ıslemle bırlıkte buyuk oranda bır rıskte alıcaksınız.her memur ınsıyatıfını kullanmayadabılır.ben bır sekılde hallettım.led ı takan adamın kuzenınkını baglamıslar app plakadan dolayı.bende cıkarttım sabah eskılerını taktım.tamam guzel duruyo hos duruyo ama ben bır daha o sakatlıga gelemem.saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

Öncelıkle merhabalar arkadaslar.bende app magdurlarındanım.2 yıldır ıstanbuldayım gecen ay app plaka yaptım aracıma.aracım ıstanbula kayıtlı degıl baska sehır.hemde daha cok goze batıo trafıkte fakat cok polıs onumu kestı ıste yesıl ısıkta hızlı gectın vs vs en ufak bır sorun veya plakama bakma gıbı bısı yapmadılar.haftasonu memlekete dondum zonguldak bu arada.plakalık lambalarını led yaparken adam dedıkı bu plakayla arabanı baglarlar affetmezler.dedım kac aydır ıstanbulda dolanıyorum polısler cevırıo sorun olmuo.ertesı gun gece 2 de zonguldakta cevırmeye yakalandık.dırek plakaya baktılar.sen plakayı ver bızde arabayı verelım sana dedı memur.sıvıllerde var tabı bu arada.dedım yenı taktırdım bır sorun olmuyo ayrıca muhurlu olanlarda bagajımda saklılar cıkartıp gosterdım.ınatla sokmemı ıstedıler yoksa arabanı baglarız dediler.sivil olan elemanda kardesım hıc ugrasma sok at cezada yeme zaten yasak at plakaları gıt dedı.bende baska care olmadıgından app lerı sokup memura verdım ve gıttım. smdı bu plakayı yaptırmak ısteyen arkadaslara soyluyorum.yaptıgınız ıslemle bırlıkte buyuk oranda bır rıskte alıcaksınız.her memur ınsıyatıfını kullanmayadabılır.ben bır sekılde hallettım.led ı takan adamın kuzenınkını baglamıslar app plakadan dolayı.bende cıkarttım sabah eskılerını taktım.tamam guzel duruyo hos duruyo ama ben bır daha o sakatlıga gelemem.saygılar

Geçmiş Olsun hemşerim...
    Çevirme ne taraftaydı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.