Şimdi Ara

Ap Jungle Shaco [op]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden ad olarak oynuyodum ama ap olarak daha etkili , eğlenceli ve early'de baya sağlam , neredeyse 10maçtan 9'unda first blood alıyosunuz karşıda jungle varsa mavinizi aldıktan sonra onun kırmızıya geldiği rotadaki çalılara oyuncaklarınızı dolduruyosunuz tam çalıya girmeden ignite atarsanız flash atsa bile ölüyor ve mavisini size bırakmış oluyor kırmızısını'da alıp base atıyosunuz siz neredeyse 5lvlken karşı jungle 2lvl'da kalıyor ve mavisi yok oyunun kontrolünü alıyosunuz bi nevi , late game'de tuzaklarınızı iyi döşerseniz ve kopyanızla fake atabilirseniz takımınıza tf kazandırabiliyosunuz , tf'leri sürekli çalılardan izliyorum beklediğim çalıya ve geliş yollarına tuzakları koyuyorum tf başlarsa kopyamı gönderiyorum anlasalar bile aoe atack'lar yüzünden patlıyor iyi kastıysanız baya'da canlarını götürüyor :D

[ranked'da geçerli değil tabi bunlar bulunduğunuz eloya göre değişir :D ]

Ap Jungle Shaco [op]

istek olursa buildimi'de paylaşırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catchme257 -- 6 Temmuz 2013; 13:45:56 >

• Söyle bakalım buildini

Bir de ap buildde kule almak bd yapmak falan zorlaşır.Ayrıca ustalık gerektiriyor ap.Sadece belli skiller üzerinden yürüyor.Bence kopyayla birlikte dalabilirsin sonra görünmez olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 6 Temmuz 2013; 13:55:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal süper taktik

Edit : Kd op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi win8 -- 6 Temmuz 2013; 13:52:39 >
  • Ben de AP Shaco'yu daha keyifli buluyorum. Yerine göre de faydalı. Ama mesela Lich Bane garanti çıkıyorum ardından Rabadon vs. Sen nasıl yapıyorsun build işini?
  • Amaç rp var

• Bende shacoya AP kasıyorum kesinlikle daha etkili+ eglenceli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Söyle bakalım buildini

rünler :

kırmızı : x9 +0,87 magic penetration (büyü nüfuzu)
    sarı : x9 +0,59 ability power (yetenek gücü)
    mavi: x9 +1,19 ability power (yetenek gücü)
    mor : x3 +5 ability power (yetenek gücü)

buda mastery ağacı :
     Ap Jungle Shaco [op]

item olarak ilk bilgelik karışımı ve 5can iksiri alıyorum ap ve cool down reduction için w daha çabuk doluyor karşı jungler direk maviden kırmızıya gelse bile 3tane oyuncak kurmuş oluyosunuz o'da yetiyor ztn. eğer invade başarılı olursa şeytani külliyat çıkıyorum ilk devamı ap itemleri rabadon , kumsaati , maske , morellenom kendi isteidğine göre şekillendiriyosun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir şakacı shaco değil bence.
  • bil bakalım ne oldum demek için gelmiştim
  • Normal game op, statlar op, asıl amaç: rp var.
  • Bil bakalım noldu ?

Gang atamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Söyle bakalım buildini

rünler :

kırmızı : x9 +0,87 magic penetration (büyü nüfuzu)
    sarı : x9 +0,59 ability power (yetenek gücü)
    mavi: x9 +1,19 ability power (yetenek gücü)
    mor : x3 +5 ability power (yetenek gücü)

buda mastery ağacı :
     Ap Jungle Shaco [op]

item olarak ilk bilgelik karışımı ve 5can iksiri alıyorum ap ve cool down reduction için w daha çabuk doluyor karşı jungler direk maviden kırmızıya gelse bile 3tane oyuncak kurmuş oluyosunuz o'da yetiyor ztn. eğer invade başarılı olursa şeytani külliyat çıkıyorum ilk devamı ap itemleri rabadon , kumsaati , maske , morellenom kendi isteidğine göre şekillendiriyosun.

ibret aldım :O

• ap kasarsan shaconun late gamede işe yarayacağı tek şeyi çöpe atmış olursun
  • her şey early e bağlı cok riskli.dediğin gibi counter jungle başarılı sonuclanırsa oyun mid game de biter tabi takımında dogru hamlelerle kule itmesi gerek.late game e kalırsa jackler pek bir işe yaramıyor.ultini pro bir şekilde kontrol edebilirsen damage vuruyor tek skill e kalıyor, evet iyi damage vuruyor ama team fight icin yetmiyor.

• AKILLI birisi karşıda shaco jungle varsa o çalıdan geçmez knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Bir şakacı shaco değil bence.

biri o fotoğrafı koyabilir mi ? :D
  • Early game'de iyi iş yapan bir şampiyon.
  • ap riskli oluyor latede. ad oynarken bile risk ne kadar çok sevsemde oynamasını. oyunun belli dakikasından sonra bd oynaman bile gerekebiliyor ama ap de bunlar zorlaşıyor. ap oynarken keyifle oynarsın zevk alırsın ama yanında oynayan diğer 4 kişi hiç zevk almaya bilir. ap oynarken boxlara çekmen gerekecek çekemezsen qq
  • olur öyle arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.