Askerliğim kısmında tarih tutarsızlığı
Selamlar, 10 ocakta yoklama başvurusu yaptım, yaşım 30 ve 2024 başından beri yoklama kaçağıydım bedelli askerlik parasını biriktirmeye çalıştım olmadı. En son sağlık kuruluna çıktım, aile hekimim psikiyatriye yönlendirmişti fakat kurulda elverişli dediler. İtiraz edecektim fakat işten dolayı tamamen aklımdan çıkmış ve itiraz süresi dolmuş sanıyorum.

Şu an askerliğim kısmı bu şekilde, önceden yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız yazıyordu, sanıyorum otomatik olarak itiraz süresi dolunca bir sonraki adıma atmış.

Şu anda ''askerlik durum belgesi''nde bu şekilde ibare var fakat ben celp seçimi yapmadım. Neden böyle yazıyor ?
FAKAT

''sınıflandırma bilgi formu''nda da böyle yazıyor. Ben anlamadım yani celp seçimini 31.12.2026'ya kadar bekletip, 2027 için seçim yapabilir miyim yoklama kaçağı olmadan ? Bu , binevi bir tecil mi oluyor ?
Başlıkta söylediğim gibi, Dahiliye'ye randevu aldım. Vitamin eksikliğim var sol tarafım uyuşuk, randevumu gece yarısı anca bulabildim. MHRS'de randevum görünüyor ve telefonuma sms de geldi. Yine de yarın bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Polisle bir problem yaşar mıyım ?
Pandemi destek 3.faz ödemesi yapılan var mı ?

Devletimizin vatandaşa uygun kriterlerde olduğu takdirde 1000 lira desteğini biliyorsunuz. Ücretli öğretmenim, ve zararım karşılanacak düşüncesiyle 1 ve 2 ye başvurmadım. 3.Faz'a başvurdum ve hala inceleme aşamasında ve süreç devam ediyor yazıyor. Başvurduğum tarih 23 Nisan. Ne zaman sonuçlanacağını bilen forumdaşlarım var mı ?
|
Nasıl iş bulabilirim ?
|
Üniversitede 4. yılım ve halen yalnızım gerçek anlamda arkadaşım yok
|
Başarısızlığın vücut bulmuş haliyim.
|
Devamsızlıktan 1 dersten kaldım okula gidesim gelmiyor
|
Görev yöneticisi FPS'i artırıyor.
|
Mağaza açılmıyor (TR)
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.382
İkinci El Bölümü Mesajları: 77
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 294 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0
.