Yarbay
29 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 83 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet, çok kararsız kaldığım bir konu. 162. oldum ama ikisi arasında karar veremiyorum. İnternetteki bilgilerde genelde sidik yarışına dönüşmüş Koç ve Boğaziçi tartışmaları. Bu bölüm ve üniversitelerde okuyan, fikri olan varsa görüşlerini bekliyorum.
Arkadaşlar birden fazla ikileme nerede Allah aşkına? İtiraz edeceğim sanırım bu soruya.
Bazı profesör ve birçok hoca da iki cevaplı olduğunu söylüyor sorunun. Çoğul eki yanlış anlaşılacak bir durum değildir. Bariz bir hata var.
Merhaba arkadaşlar. Bu dersler için soru bankası olsun, konu anlatımlı olsun öneri verebilir misiniz? Tarih 2. oturum kitabı en çok lazım olan bana. Tarih ve coğrafya mümkünse çözümlü veya özetli olmalı. Var mı bildiğiniz şunu çözmeden girme dediğiniz kitaplar?
6 Ocak 99 doğumluyum. 99'lular bu sene bir işlem yapacak mı? 19 yaşını doldurunca yoklama falan meselesi var diyorlar da merak ettim. Üniversiteye kadar herhangi bir sorun olur mu? Tecili şimdiden ettirmek gerekir mi?
Uzun zamandır telefonları takip etmiyorum. Şuan 600-1000 TL arasına alınabilecek en iyi telefonlar ve artılarını eksilerini yazarsanız sevinirim.
Innkeeper kullanıyorum acaba bu program yasak mı? Yoksa yayıncıların kullandığı gibi kullanıma allowed mu?
Bugün her zaman oynayabildiğim oyun Guitar Hero Live oynamak için oyuna girdim ancak servera bağlanamama hatası aldım. Bir türlü de düzelmedi. Game Center'a bakıyorum orada da ağ sorunları diyor. Hiçbir veri görünmüyor ağ bağlantısı hataları dediği için. Mobil veride kullandım hala aynı. Sorun bende mi yoksa Game Center'da genel bir sorun mu var?

Şimdi oyuna girdim ve account change'i yaptım. Game Center hesabı giriş yaptı ama oyunun sunucularına erişilemiyor diyor. Yani oyunda bir sorun var gibi? Ama Game Center'daki durum endişelendirdi. Yine de oradan single savelerini alması çalıştığını gösterir değil mi?
Arkadaşlar arada kaldım. Arada fiyat farkı da var ama AMD'ye güvenilir mi bilemiyorum.

Not: R7 370 aldım. Teşekkür ediyorum yardım eden herkese.
İstemediğim bir konu ama 9 rp lazım skin almam için. Direk ticket ile verirler mi bilmiyorum ama biri geçen attı diye tekrar açayım dedim.
Cidden muhabbeti çok sıktı. Pleb de pleb. Pleblere özgürlük plebler konuşmasın. Türk- Yabancı her yayın aynı.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.285
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 20.410 (Bu ay: 512)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.735 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.