Binbaşı
04 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 105 (Bu ay: 0)
360179 Gün Cezalı
356524 gün 14 s. 7 dk. kaldı
Gönderileri
Beyler nickimden ve imzamdan anlayacağınız gibi lol oynuyorum turnuvalar felan yoğun oluyorum.Kız arkadaşıma hiç zaman ayırmıyorum her günüm stresli geçiyor okul yüzünden lise sondayım.Her günüm sınav sonuç korkusu sınav korkusu.Kız arkadaşıma çok agresif davranıyorum küfrettiğim bile oluyor stresim yüzünden hiç kurtulamıyorum.Arkadaşlarımla takılırken azda olsa keyif alıyorum.Bi an okulu bırakasım geliyor.Bilişim okuyorum bu arada ne yapmalıyım :(
Pbe de mağara olabilir yeni gördüm
Bi arkadaş vardı forumda annie liss gibi heroların support oynarken daha öne çıkacağını söylemişti denemek istedim bu ne abi hayvan gibi para kasıp keşiftaşından sonra ap item almaya çalıştım onüme geleni tekliyordum

S3 bitiyor malum ödüller felan.Fakat s4te oynayamayacağım gibi s4 te sezon bitince s3 teki çerçevem felan duracakmı yoksa gidecekmi
Akşam saatlerinde (25 Ekim 2013) PBE için güncelleme geldi. Güncelleme dosyalarına girildiğinde ise Şanlı Elise'in sanat görseli eklenmiş ve Harrowing için markete birkaç görsel değişiklik yapıldı. İşte o gelişmeler:

Şanlı Elise

Giriş Ekranında

Yeni Market Görselleri
Cadılar Bayramı için markette birçok görsel değişiklik oldu. İşte onlar:

Takım Kurucu Aktif!
PBE'de Takım Kurucu sistemi devreye girdi. Bakalım bu yeni sistem nasıl geri dönüşler alacak? Sizin için aldığımız görüntüler:

ALINTIDIR
Fp idim last pick arkadaşımız mid istedi trollerdi vermeyince ligi plat5 ama mmr berbat belliki lissandra support yapmaya çalıştım güzelmiş oynanabilir.

Not:Smurf
Bir konum vardı ama orda fazla kişi görmez diye yazıyorum. Evet beyler kesin bilgi sezon bitimi 11/11/2013e uzatıldı
Profilimizde görülücek çerceveler.Eklenmeyenler geçen sezon ile aynı

Simgeler...

Kulelerin range göstergesi gibi bir şey :P

Kısa süre önce Nocturne'a yeni sanat görseli gelmişti, şimdi ise avatarı değişiyor

Harrowing totem kostümleri geliyor

Kabiliyetler sayfasındaki ikonların bazıları yenilendi.

Gizemli hediye özelliği PBE eklendi. Bu hediye sistemi ile arkadaşınıza rastgele bir kostüm açıyorsunuz bu kostümler 520 - 3250 RP arası olabilir ve hepsinin gelme olasılığı var ve gizemli hediye sadece 490 RP olacak. Cadılar bayramında gelecek bu özellik sadece arkadaş listenizde olan kişiler için geçerli.

Alıntıdır........
Arkadaşımı tr serverinde 2 ay önce bronzdan gold yaptım şuan gold V her maç yeniliyo ve artık oyun trollüyormuş kendime küfrediyorum
Arkadaşlar arkadaşım east de sılver1 dün 0 puana düştü.2-3 haftaya golda çıkarıcam fakat bu inakflik nasıl oluyor anlamadım hesaba hiç girmessemi lig düşüyor yoksa normal game atıp rank atmasada düşüyormu
Hakkında
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
LOL
Sona
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.516
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 3.949 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.