Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
28.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Healthcare Computingyoutube
    How to enable monitor Philips 220P4LPYEB/00 USB ports
    https://www.youtube.com/watch?v=v4tDc7kFZEI&feature=youtu.be
    bu kablo ile

Edit:sanırım kutudan çıkmıyor bende çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 26 Kasım 2019; 22:34:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Monitör ve ekran kartı siparişi vermiştim. Freesync ile oyunlara akayım derken hevesim kursağımda kaldı. Monitörde bir adet ölü pixel var. İtopya'da değişim talebi yok iade var. Nasıl değişim isteyeceğiz? Daha önce başına gelen var mı?
  • Ekran kartı ne aldın hocam?
  • Evet bende o kablodan varmış eski yazıcımdan kalan, denedim çalıştı hocam. USB hub çalıştı, Huba(Monitörün arkasına) taktığım flash diskide windows tanıdı.

Ek: Googleda yazıcı kablosu diye arayınca çıkıyor fakat bu kablonun USB 3.0 desteklisini bulmak lazım. Arkadaki portlar usb 3.0 destekliler.

Son ek: Kablonun adı Usb 3.0 Type A Erkek - Usb Type B Erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf712 -- 26 Kasım 2019; 23:47:38 >
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    Bir pubg oyna anlarsın farkı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitörüm geldi, jilet gibi 240 hz mönitörden geçtim buna. fark bariz ortada. aga monitör çok canlı ya. 100hz kaybımız olcak napalım artık her oyun 40 vuramayacağız sanırım cache'de :D
  • Aoc g2 ninde rakibi yokmuş ya bugünleride gördük.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    itopya'dan Gigabyte rx580 8gb aldım 1000₺'ye. Gönül isterdi ki rx5700 alabileyim 2000₺ altına ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 27 Kasım 2019; 3:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

itopya'dan Gigabyte rx580 8gb aldım 1000₺'ye. Gönül isterdi ki rx5700 alabileyim 2000₺ altına ama bulamadım.
    hayirli olsun ,benimde gozum amazondaki 580deydi ama beklemeyi dusunuyorum cuma gunu bisiyler olcak gibi ekran kartlari daha indirim gormedi adam akilli
  • Monitörde ışık sızması var siyah ekranlar da sıkıntılı bi monitör, en azından bana gelen böyle. Değiştirmek istiyorum ama bidaha oraya gitmeye üşeniyorum valla.

• Merhaba herkese, 27 inç olanını bugün vatan bilgisayardan aldım. xbox ile kullanmak için. fakat hdmi ile bağlantı sağlayamıyorum bir türlü. bunun çözümünü bilen var mı acaba? hdmi to vga dönüştürücü ile görüntü alıyorum fakat hdmi girişlerinden bağlayınca olmuyor. Xbox ayarlarında bir sıkıntı var bence ama çözemedim kaç saattir.
  • benzoikasit B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL ürün sayesinde monitörden çıkan vga kabloyu bu alete, aletten çıkan hdmi ı da xboxunuza bağlıyorsunuz.
    Açılmamasının sebeblerinden biri xboxunuzun verdiği çözünürlüğü monitörünüzün karşılayamaması olabilir bunun için xboxunuzu bir TV ye bağlayın ve monitöre uygun bir çözünürlük ayarı elde etmeye çalışın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle herkese merhabalar bugün monitörüm geldi gerçekten iyiki almışım diyorum ölü pixel ışık sızması gibi sıkıntıyla karşılaşmadım. Kolinin içinden faturası garanti belgesi eksiksiz bir şekilde elime ulaştı. Onun dışında 1 adet dp 1 adet hdmi kablosu koymuşlar. Renkler çok canlı şimdilik bır sıkıntısı gözükmüyor ilerliyen günlerde sıkıntı çıkartırsa tekrardan yazacağım :)
  • Cihaz bugün elime ulaştı, yukarı da arkadaşın dediği gibi bütün kabloları eksiksiz için de mevcuttu. Telegram grubun da belirtilen tüm testleri başarı ile bitirdi.Bu fiyat'a gerçekten ürün çok güzel çıktı. Ölü piksel yada başka bir sorun görünmüyor.
  • usbler çalışsın diye bi kablo olmalı o yok sanırım kutuda.almaya kalksak nedir o kablonun ismi?

2018 2 ocaktan beri aoc 2k 144hz kullanıyorum bu 1080p olanı ikinci makineme aldım.geçen ay üretilmiş daha yeni bir olay benzerini görmediniz daha önce 1ms ıps.ıps olunca öteki aoc'un görüntüyü tenekeye çevirdi ve gsync yağ gibi akıyor hadi tanıyayım bari demesine rağmen.2k aoc'ta gsync sertifikası var onda bile bu kadar güzel değil gsync.monitörü bir yerlere sokmaya çalışanlara eşek hoşaf diyorum gördünüz kullandınız sanki daha önce.ayın 18'inde çıkmış piyasaya zaman yolcusu falan mısınız?
  • burak.yurttass B kullanıcısına yanıt
    Renk kontrast ayarlarını paylaşabilir misin rica etsem?
  • Herkesin sipariş veriliyor ilk verenlerdenim ancak bizim ki hala hazirlaniyor?
    Neye göre sıraya koyuyor itopya kargo gönderimini anlamıyorum. Liyakatsizlikten başka birşey değil 5 gün oldu arkadaş yazıktır .

• Kaçırdık güzelim fırsatı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: fa1yan0s

Cihaz bugün elime ulaştı, yukarı da arkadaşın dediği gibi bütün kabloları eksiksiz için de mevcuttu. Telegram grubun da belirtilen tüm testleri başarı ile bitirdi.Bu fiyat'a gerçekten ürün çok güzel çıktı. Ölü piksel yada başka bir sorun görünmüyor.
    Telegram grubundan kasıt şurasıdır:
    Telegram
    AOC 24G2U Grubu
    https://t.me/aoc24g2u

Haberi olmayan arkadaşlar için hatırlatmak istedim.
    _____

Benim kargom da bu gece yola çıkmış. Pazartesiden önce inceleyemem.

• Azına sağlık abi, çok güzel söyledin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.