Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
29.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yılbaşına doğru belki tekrar indirim olur. 21 Aralıkta en uzun gece falan muhabbetine hb ve diğer firmalar indirim yapıyorlar. İnşallah bu ürün yine denk gelir alırsınız. Beklemekte fayda var.
    Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Merhabalar daha ayarlarına bakma şansım olmadı maalesef yoğun olduğundan dolayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Telegram grubundan kasıt şurasıdır:
    https://t.me/aoc24g2u

Haberi olmayan arkadaşlar için hatırlatmak istedim.
    _____

Benim kargom da bu gece yola çıkmış. Pazartesiden önce inceleyemem.

Alıntıları Göster
    hocam sizden güzel bir inceleme bekliyoruz geç olsun güç olmasın.wilson hocam beğendiyse iş bitmiştir ama biz normal gariban kullanıcıların da anlayabileceği biçimde bir incelemesi olmalı bu yeni akımın anladığım kadarıyla.bu monitör olmaz bunun gibi panel kullanan yeni çıkacak olan monitörler için de kaynak olarak gösterebiliriz incelemenizi.siz biraz kullanın da olmadı biz de geçelim 1ms IPS monitör olayına.

• benim monitör geldi. siparişten 3 gün sonra kargoya verildi ve sivasa yaklaşık 2 günde geldi. 1 saat önce teslim aldım. yani ups kargo dağıtım gününü beklemeseydi siparişten yaklaşık 4 gün sonra elimde olmuş olacaktı.
    ürün güzel, sıfır açılmamış kutu geldi. ölü piksel göremedim ama emin değilim, ışık sızması vesaire de akşam test edicem. görünüş olarak çok şık, kesinlikle tavsiye ederim. ama ips panelin pek bir artısını göremedim. renkler canlı fakat panel sönük geliyor gözüme. kullandıkça fikrim değişebilir ya da renk ayarı gerekiyordur. bilen varsa yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 28 Kasım 2019; 17:7:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi sabahtan itopyaya gitmiştim corsair kulaklık iadesi için. 2-3 kişi bu monitör kutusuyla teknik servis önünde bekliyorlardı. Ben işimi halledip çıkarken sayıları biraz daha artmıştı. Bugün tekrar itopyaya uğradım kulaklığın servis takip nosunu almaya (müşteri hizmetleri ve emaile cevap olmadığı için gittim). Yine aynı şekilde müşteri hizmetleri önünde 24g2u kutusuyla bekleyenler vardı. Tahminim ölü pikseli gören soluğu itopyada alıyor.

Orijinalden alıntı: Nikriz Rüyası

benim monitör geldi. siparişten 3 gün sonra kargoya verildi ve sivasa yaklaşık 2 günde geldi. 1 saat önce teslim aldım. yani ups kargo dağıtım gününü beklemeseydi siparişten yaklaşık 4 gün sonra elimde olmuş olacaktı.
    ürün güzel, sıfır açılmamış kutu geldi. ölü piksel göremedim ama emin değilim, ışık sızması vesaire de akşam test edicem. görünüş olarak çok şık, kesinlikle tavsiye ederim. ama ips panelin pek bir artısını göremedim. renkler canlı fakat panel sönük geliyor gözüme. kullandıkça fikrim değişebilir ya da renk ayarı gerekiyordur. bilen varsa yazsın.
    Renk ayarlarını 7300k normal yapın, yanında renk kalibrasyonu yapılmış profesyonel IPS monitör ile kullanıyorum, bu monitörün renkleri ciddi derecede iyi ve doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: donda

Renk ayarlarını 7300k normal yapın, yanında renk kalibrasyonu yapılmış profesyonel IPS monitör ile kullanıyorum, bu monitörün renkleri ciddi derecede iyi ve doğru.

Alıntıları Göster
    işe yaradı. biraz da kontrast ve parlaklıkla oynayınca göze daha hoş geliyor artık. bu arada, mavi ışığı nasıl azabiliriz? geceleri okuma yaparken göz yormasın istiyorum.

Orijinalden alıntı: mecom33

Benimde kargoya verilmiş çok şükür yarın elimde olur tahminimce
    Ne zaman sipariş vermiştiniz?

Orijinalden alıntı: thelordof

Ne zaman sipariş vermiştiniz?

Alıntıları Göster
    23.11 tarihinde verdim hocam.
    Chevrolet Cruze H.B. 1.6 AT
  • Bu akşam benimki geldi beyler hiç yazılanlara bakmayın mönitör 10 numara. IPS olduğu için renkleri çok iyi veriyor

Ancak ben de renk olarak normali tercih ettim warm olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 30 Kasım 2019; 0:1:16 >
  • Ceqa kullanıcısına yanıt
    Siz ne zaman sipariş vermiştiniz?
  • ya konuyla alakası yok sizide üzmek istemem ama iyiki bende ölü pixel cıkmadı ya, çıksa kesin iade ederdim sonra ugras dur. cok memnunum monitörden, mümkünse değişim isteyin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.