Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
28.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden biliyorsun geçen sene bu zamanlar, 144 Hz ips monitörler dolar kuru düşmeden 999 TL olacak deseler g.tle gülerlerdi adama.

Son 1 yılda dolar kuru düşmeden SSD ve ips monitörlerin fiyatı düştü,.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 26 Kasım 2019; 17:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Zaman ips devri.

• ignoramus İ kullanıcısına yanıt
    Ben 1 ölü piksel için iade talebinde bulunmuştum (Üründe ışık sızmasıda vardı ve firmaya ışık sızması olduğunu söylememiştim.Sonradan farketttim), iade talebim aldığım firma tarafından( AptekTeknoloji ) kabul edilmişti, Monitörün kablo poşetlerini yırtarak açmama rağmen, bilginize. Bu tutum tamamen aldığınız firmaya bağlı hocam bilginize. Üstteki mesajımda detaylıca bahsettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf712 -- 26 Kasım 2019; 18:11:35 >
  • Ceqa kullanıcısına yanıt
    22/11/2019 03:39:50 'de vermiştim daha benim bile kargo yok. Hazırlanıyor diyor. Benden sonra sipariş verenler cihazdan sıkıldı bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Zaman ips devri.
    Oyuncu adamın ips ile işi olmaz en kötü VA panel en iyide TN olur oyun oynamayacaksa bilemem.
  • yusuf712 Y kullanıcısına yanıt
    ışık sızmasını nasıl anlıyoruz hocam nerden sızıyor?
  • sawgiray S kullanıcısına yanıt
    hocam va paneldede yazılar hoş okunmuyor diyorlar renkler biraz daha soluktu ama aynı monitorun curved olup ips olmayan va olanı var hoşuma gitti
    ama ipsde beğendim bi eksikliğini hissedemedim heleki şu yukarı aşagı ve pozisyonları arama özelliği harika sadece tek ölü pixel var 10cm yaklaşınca görünüyor
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, siyah ekranda, ekranın köşelerinden kenarlarından ışık, siyah zeminin üstüne çıkıyor.

Kontrol etmek için gece karanlıkta siyah bir görüntü açıp bakabilirsiniz. Takıntılı olmayan kişilerde bu aslında bir sorun değil.

Şu konuda arkadaş nasıl olduğunu göstermiş. Çıplak gözle algılanamayacak, görülemeyecek kadar olması yeterlidir, kamerada daha bir abartılı görünüyor.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140828408
  • yusuf712 Y kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben yaptım çıplak gözle hiç görünmüyor gibi belki bi miktar sağ tarfın altı kızılımsı ama çok az belli bile değil

malatyaspor monitoru yerden yere vurmuşta 1000tl cıvarında sanırım böyle saga sola aşagı yukarı oynayan monitorde yokki bide ips idare eder panel işte
    bide hafif sag sol açılardan bakınca renkler hafif soluyo gibi asusun 1900tl lik monitorde öyle olmuyor mesela oda ips ama :D tabi iki kat fiyat farkı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 26 Kasım 2019; 19:48:36 >
    geçen sene blackfridayde msi mag241c almıştım va curved, yazılar bildiğin okunmuyor o kadar bulanık. bunu insanlar nasıl alıp kullanıyor anlamıyorum.
    va panel alınmaz eğer benim gibi gerçekten keskin bir tnden geçiyorsanız.
    bu ipsde ise o bulanıklık va ya göre yok denecek gibi, gözüm alıştı gibi ikinci günde.

sizde fatura çıktı mı ? benim kutudan sevk irsaliyesi çıktı ama üzerinde fiyat yazıyor. sevk irsaliyelerinde fiyat değil adet yazar, acaba fatura kağıtları kalmadı da sevk kağıdına mı bastılar anlamadım. e-fatura da göndermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

geçen sene blackfridayde msi mag241c almıştım va curved, yazılar bildiğin okunmuyor o kadar bulanık. bunu insanlar nasıl alıp kullanıyor anlamıyorum.
    va panel alınmaz eğer benim gibi gerçekten keskin bir tnden geçiyorsanız.
    bu ipsde ise o bulanıklık va ya göre yok denecek gibi, gözüm alıştı gibi ikinci günde.

sizde fatura çıktı mı ? benim kutudan sevk irsaliyesi çıktı ama üzerinde fiyat yazıyor. sevk irsaliyelerinde fiyat değil adet yazar, acaba fatura kağıtları kalmadı da sevk kağıdına mı bastılar anlamadım. e-fatura da göndermediler.
    LED den geçecek birine ne öneriniz olur? va tn ips?

oyun oynicam fakat renkler ve netlik benim için önemli biraz takıntılıyım.

şu an ki monitörüm philips brilliance 226c potato series

• designr kullanıcısına yanıt
    ben kendime göre biraz soldurdum rengi gözüm problemli olduğu için yazılar falan okunuyor harika ışık sızmasıda yok bide boyunu ayarlamada çok güzel şuanlık çok beğendim bakalım
    monitorlerde çok tecrubem yok ama bende yazılar için bunu tercih ettim kutunun içinden bişey çıktı ama büyük ihtimal faturadır okumadım :D
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    hiç düzgün led monitör kullanmadım ama TN açmaz seni, VA da dediğim gibi altpiksel yöntemi yüzünden yazılar bulanık oluyor. IPS en mantıklısı senin için, bu monitör gibi mesela
    bi bakabilir misin kağıda rica etsem
  • designr kullanıcısına yanıt
    kardeşim koliyi açtım baktım sevk irsaliyesi var ama aynı fatura gibi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

hiç düzgün led monitör kullanmadım ama TN açmaz seni, VA da dediğim gibi altpiksel yöntemi yüzünden yazılar bulanık oluyor. IPS en mantıklısı senin için, bu monitör gibi mesela
    Çok pardon led yazmışım lcd yazıcaktım...

Anladım. En nefret ettiğim şeydir o bulanıklıklar veya küçük detaylar.

İps için ms yüksek ve ips glow çok var diyorlar

• 5 gün oldu hala göndermediler. Madem stokta yoktu neden var diye sipariş topluyorlar anlamadım.

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    Bende 3.günün sabahında aldım ama mutlaka önce arayıp hazır mı değil mi diye sor.Hazırlanıyor yazması hikaye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrRespect -- 26 Kasım 2019; 21:40:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Mağaza teslim olup gidip alan var mı ? Hala hazırlanıyor yazıyor 3 iş günü diyordu
    Ben aldım, ürün hazırlanıyor diyordu hala bugün gittim acıbadem mağazasına aldım sıkıntı olmadı.
    VA monitörün renkleri ips den iyiymiş hocam o arkadaşa göre. Ağzı olan konuşuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.