Şimdi Ara

AOC 24' 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
7
Favori
29.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22.11 sabah 6 siparisim hala hazirlaniyor. Bir de magaza teslim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donda kullanıcısına yanıt
    7300k yaptım berbat oldu hocam renkler acaba benim monitor bozukmu anlayamadım bu nasıl ips.
    Normal 7300k seçeneği renkleri dolgun ve oyun film için tatmin edici şekilde veriyor. Srgb seçeneği ise renkleri daha soluk veriyor gibi görebilir ama doğru tonları veriyor. Başka ayar varmı bakın yani nvidia control panel vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL
    Bunları yaptım iyi gibi ama vay be işte ips buymuş dedirtmedi.

Rica etsem şuanda kullandığınız ve memnun olduğunuz ayarları ss atabilirmisiniz hocam zahmet olmayacaksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 30 Kasım 2019; 2:11:56 >

• AOC 24G2U geldi ama ekranın ortasında ölü pikselli çıktı.

Napıyoruz bu durumda, itopyaya geri yolluyoruz değil mi?

AOC 24" 24G2U 144Hz 1ms - 999 TL

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Naptınız hocam verdiniz mi?
    Donanım Haber Steam Topluluğu

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Yok hocam bugün Pazar nasıl vereyim. Yarın UPS gelirse teslim edeceğim.
    Ben bugünü pazartesi sanıyorum
    Ben bugün gittim aldım, hala ürünler hazırlanıyor yazıyordu. Mailime cevap verdiler allahtan da spam'e düşmüş o da. Teslim alırken piksel testi yaptırdım şimdilik bir sıkıntı yok. Teknik serviste rahat 30 tane vardı bu monitörden çeşitli arızalarla duran.

Orijinalden alıntı: Porscheuz

Ben bugün gittim aldım, hala ürünler hazırlanıyor yazıyordu. Mailime cevap verdiler allahtan da spam'e düşmüş o da. Teslim alırken piksel testi yaptırdım şimdilik bir sıkıntı yok. Teknik serviste rahat 30 tane vardı bu monitörden çeşitli arızalarla duran.
    Yoğunluk ne durumdaydı mağazada? Herhangi siparişin kargoya verilmemesine bir şey dediler mi?

Orijinalden alıntı: thelordof

Yoğunluk ne durumdaydı mağazada? Herhangi siparişin kargoya verilmemesine bir şey dediler mi?

Alıntıları Göster
    6-7 musteri civari vardi, magazadan teslim ve iade-degisim icin gelenler. Yogun sayilmazdi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitörü ikinci el arıyorum, göze batmayan ölü pikselli de düşünebilirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.