Şimdi Ara

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi GREVde(Hİzmet vermiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65 yaş üstü komşular randevularına gitmişlerdi hastane hizmet vermiyormuş grevdeymiş , ülkeye yıllarca hizmet etmiş kölelik yapmış, hasta yaşlı insanlar sokakta kalmış durumda. Bir ülkede doktorlar polisler askerler vs grev yaparsa o ülke haritada yok hükmünde olabilir mi bilemiyorum. Bu tarz mesleklerde grevi doğru bulmuyorum . Devlet az maaş veriyorsa veya gunde 18 saat çalışın dıyorsa sıkınıtnızı dile getirin ama hizmet vermeyince bu görevi de kötüye kullanmaya girer zira ülkenin genel durumu bu zaten isyanı halka karşı değilde yöneticilere karşı yapmanız daha doğru olur. Halk bundan zarar görüyor

Ben 10 yıldır biliyorum zaten acillerde doktorları gordum adam 36 saat nobet tutuyor ayakta duramaz hale geliyor, maaşlar dusuk, hiçbişey bilmeyen gorevını kotuye kullananlarda var tam tersi ölümüne çalışanlarda var, yani sesiniz zaten duyuluyor cimer var o var bu var herşey var taş devrinde değilizki grev olsun. Yasalar kasıtlı oalrak değiştirilmiyor ulke iç savaşa çekiliyor ki buda birilerinin işine geliyor. Zarrabalr madenelrı kaçırmaya devame diyor vs vs .... Yani bu şeyler grevle vs çözulmez sesinizi yıllardır herkes duyuyor zaten daha nasıl anlatayım hepınız doktor oldunuz bellı zekaya sahip insanlarsınız anlayamacagınızı sanmıyorum

NOT: Gelen cevaplara istinaden not ekleme gereği duydum. Sizin biraz yaşadığınız ülkeden haberiniz olsun muhendisler bile işsiz kalmamak için zabıta kadrosundan belediyeye kpss ile işe girmek için yıllarca sınava calışıyorlar. Bu şartlarda doktorlar gayet iyi şartlarda . Öncelikle ulke gerçekelrini görelim sonra istemeyen istifa etsin gitsin vatandaşa eziyet etmesın o vatandaşlar bundan daha kötü şartlarda 65 yasına gelmişler azıcık zekanızı kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-827554943 -- 15 Haziran 2022; 19:6:20 >

• Kimse kusura bakmasın o insanlarda köle değiller, ya şimdi mağdur olup kıymetlerini anlayacaksınız ya da yarın hiç birini bulamayacaksınız.

Bu ülkeye kölelik yapmışlarmış, 40-50 yaş arasında emekli olmuş, kölelikle ev almış, böyle kölelik mi olur? Sen birde doktorun köleliğine bak, 6 yıl oku 4 yıl uzmanlık yap, her gün devlet kurumlarından bir ton hakarete uğra, yetmesin cumhurbaşkanı hakarete uğra, sürekli tartaklan, şiddete maruz kal, 36 saat nöbet tut. Karşılığında ne alıyorsun ? 600$, Ne yapabilecek bu parayla? Ancak insan gibi beslenebilir üstüne ekstra mal-mülk sahibi olamaz, istediği gibi gezip/yiyip/içemez.

Sıkıntılarını dile getirdiler zaten. Ne fark etti?
    Halk ne yaptı?
    Doktorlar köle mi?
    Günler öncesinden grev yapacakları tarihi bildirdiler, buna rağmen randevu veren doktorlar değil bakanlıktır, varsa bir dert bakanlık ile çözülmesi gerekir.

Aciller çalışıyor mu? Çalışıyor mu?

Grev olacağından haberin yoksa bu senin sorunundur.
    Benim haberim varsa herkesin haberi olabilir.
    Şu saçma sapan kıyaslamaları bırakın.Kendi hakkınızı savunmuyorsanız hakkını arayanlara bari engel olmayın.

Yok derdinizi anlatın, yok halk biliyor zaten.İş greve gelene kadar dertler anlatılmadı mı sanıyorsunuz ?

Ayrıca halkın bir şey bildiği yok.Asmler grevde diyince bu doktorlar hakediyorlar dayağı diyen de halk,doktora sorulmadan 2 dkda bir randevu açıldığı için doktora küfür edende halk.
  • Sıkıntılarını dile getirdiler zaten. Ne fark etti?
    Halk ne yaptı?
    Doktorlar köle mi?
    Günler öncesinden grev yapacakları tarihi bildirdiler, buna rağmen randevu veren doktorlar değil bakanlıktır, varsa bir dert bakanlık ile çözülmesi gerekir.

Aciller çalışıyor mu? Çalışıyor mu?

Grev olacağından haberin yoksa bu senin sorunundur.
    Benim haberim varsa herkesin haberi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorlar grev yapıp ülkeyi terketmeye başladı ise suçu doktorlarda değil hükümette arayın.

• Yav iyide hepımızın sıkıntıları var benım ne sucum var? Senın en azından ay basında maasın yatıyor ben maas alamazsam mahkemeye verıyorum yıllarca suruyor paramı da alamıyorum . Ben napacam işvereni yetersız yasaları hukuksuzlugu bırakıp sucu sana mı atayım kimse iş yapmaz memleket flaan kalmaz maaşını da alma o zaman haydi. Senın meslegın parasal bir meslek degıl su an olan şey iç savaş, ha birilerinin işine geliyor bu

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

banamı yazdınız?

• Ben 10 yıldır biliyorum zaten acillerde doktorları gordum adam 36 saat nobet tutuyor ayakta duramaz hale geliyor, maaşlar dusuk, hiçbişey bilmeyen gorevını kotuye kullananlarda var tam tersi ölümüne çalışanlarda var, yani sesiniz zaten duyuluyor cimer var o var bu var herşey var taş devrinde değilizki grev olsun. Yasalar kasıtlı oalrak değiştirilmiyor ulke iç savaşa çekiliyor ki buda birilerinin işine geliyor. Zarrabalr madenelrı kaçırmaya devame diyor vs vs .... Yani bu şeyler grevle vs çözulmez sesinizi yıllardır herkes duyuyor zaten daha nasıl anlatayım hepınız doktor oldunuz bellı zekaya sahip insanlarsınız anlayamacagınızı sanmıyorum

• Kimse kusura bakmasın o insanlarda köle değiller, ya şimdi mağdur olup kıymetlerini anlayacaksınız ya da yarın hiç birini bulamayacaksınız.

Bu ülkeye kölelik yapmışlarmış, 40-50 yaş arasında emekli olmuş, kölelikle ev almış, böyle kölelik mi olur? Sen birde doktorun köleliğine bak, 6 yıl oku 4 yıl uzmanlık yap, her gün devlet kurumlarından bir ton hakarete uğra, yetmesin cumhurbaşkanı hakarete uğra, sürekli tartaklan, şiddete maruz kal, 36 saat nöbet tut. Karşılığında ne alıyorsun ? 600$, Ne yapabilecek bu parayla? Ancak insan gibi beslenebilir üstüne ekstra mal-mülk sahibi olamaz, istediği gibi gezip/yiyip/içemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAHAHAH İYİ OLUYOR

OY VERMESEYDİLER

• Ben doktor değilim hatta işsizim.

Meslek parasal bir meslek olmasa çoğu kişi doktor olmaz.

Ne yapsın 80 yaşındaki bilmem neyin neresine ne olmuş. Onu görmek için doktor olan var mı bilmem.

Savaş varsa sıhhiye sıhhiye diye bağır, yakınlarda ise gelir.

• üfürükçüleri denemişler mi? yıllardır sağlık çalışanları eziliyor. forumda bile konu açıyor bazı arkadaşlar "doktor mayışı bu kadar çok yüksek , doktorlar şöyle böyle"

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Iyi yapıyorlar bu halk empati yoksunu kendi başına kötülük gelmeden anlayamıyor bazı şeyleri.

• Grev en doğal hakları, kullansınlar tabi, anayasal haklarını kullanıyorlar sonuçta. Benim sıkıntım grevde olan doktora randevu açmaları, başıma daha yeni geldi. Kardiyoloji bölümüne randevu aldım, hastaneye gittim ama doktor grevdeymiş. Kimi işten izin alıp geliyor, kimi izin gününü o güne çekiyor vs. vs. Koca sağlık bakanlığı bu sıkıntıyı çözemiyor, insanları mağdur ediyor. Doktorun greve çıkacağı belli değil mi, sağlık bakanlığının haberi olmuyor mu? Nasıl randevu açıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saçma sapan kıyaslamaları bırakın.Kendi hakkınızı savunmuyorsanız hakkını arayanlara bari engel olmayın.

Yok derdinizi anlatın, yok halk biliyor zaten.İş greve gelene kadar dertler anlatılmadı mı sanıyorsunuz ?

Ayrıca halkın bir şey bildiği yok.Asmler grevde diyince bu doktorlar hakediyorlar dayağı diyen de halk,doktora sorulmadan 2 dkda bir randevu açıldığı için doktora küfür edende halk.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 hafta önce randevum vardı gittim grev var dediler.

• iş yerinden bir kaç saat izin aldım
    • iş yerine arabamla gittim (git gel 60km)

Şimdi yarın tekrar randevum var. yine grev derlerse cebimden 150tl civarı çıkacak.

Bu arada doktorlara hak veriyorum. ama olan yine bize oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 15 Haziran 2022; 13:49:22 >
  • Hakkını kullanıp hak arayanı her zaman desteklerim.

• Kusura bakma öyle ses duyulmuyor en iyi ses duyurma yônetemi budur çalışanların toplu hareket edip iş bırakması.Dokror Polis vs iş bırakamazmış nedenmiş kölemi onlar ? Bu Ülkede okumuş insanın hiçbir fasvı kalmadı Okumuş insanda aynı şartlarda yaşıyor okumumaşıda aynı şartlarda yaşıyor.Bu kafa daha bu sistemi desteklemeye devam ederse birtane kalifiye eleman bulamayacak bu Ülke ki zatende bulamıyor.İş yerleri kalifiye eleman die ölüyor yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emeğinin karşılığı verilmeyip bir de üstüne eşşek gibi çalıştrılınca saatlerce nöbette kalıp yıpranınca ortaya böyle maddiyatından tut çalışma şartlarındaki sıkıntılar vesilesiyle aşikar sonuçlar çıkıyor . sendikalar yok hükmünde , işçi sendikaları haricinde hangi memur sendikası görevini yapıyor , kim senin çıkarını koruyup sorunlarını problemlerini beklentilerini haklarını samimi ve agresif şekilde dile getirip hükümetten pozitif sonuçlar döndürebiliyor , hangi sendika başkanı memurlar adına yıllarca adam gibi kazanımlar elde etti . sadece söz ve boy gösterisi başka birşey yok . konuşsun dursun . yemin ediyorum şu ortada dönen toplu sözleşme ikramiyesi olmasa memurlar birer ikişer sendikalara istifayı verip yıllarca bir daha suratlarına bakmaz . verdikleri temmuz farkı 100 120 liraya tekabül ediyor . dediğim gibi sırf toplu sözleşme ikramiyesi için sendikalara üyelikler devam ediyor kanımca ..

sağlı sektörünle ilgim yok hastanede memur değilim zerre kadar da düşünmem doktoruydu hemşiresiydi başhekimiydi memuruydu diye çıkarlarını fakat doğruya doğru böyle vaziyet .

biz de gördük randevu verip doktorun şehir dışına gittiği için ortada kaldığımız durumları .

sıkıntıyı esas ele alıp görüşmek pozitif sonuçlar ortaya dökmek hükümetin işi sıkıntısını biz çekiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 15 Haziran 2022; 16:36:23 >

• Umarım haklarını alırlar,her birini destekliyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.