Şimdi Ara

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi GREVde(Hİzmet vermiyor) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e vatandası bırakıp grev yapıyon benle ne alakası var konumuz ne :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Bu mesaj silindi.
    Bu halk nasıl bi akıl tutulması yaşıyor, nasıl bir döneme geldik hayret verici.

Tanrı belamızı vermiş. Hiç boşuna cevap yazmakla uğraşma millete, kafayı yersin. Bu yozlaşmanın son noktası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi yeni partizanlardan mı? Bu nedir arkadaş, insanlar tepki vermesin mi? Her şeyi olduğu gibi kabul mü edelim?

• Bu iq ya sahip insanlara nasıl anlatacagımkı ben konuyu ben ne diyorum adamlar ne sacma sacma cevaplar verıyor iyi herkes iş bırakma eylemı yapsın grev yapsın nefeste almayın mumkunse

• Doktor grev yapıyor devletin umurunda mı. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Doktorlar aylardır grev yapıyor olan vatandaşa oluyor. Ülkede maaşı tek kötü meslek doktorluk değil.

• nöroloğum. iş çok zor,eğitimi çok zor,oldukçada risk alıyorum.Maaş 9.5 yatmış.Bu paraya yapılır mı bu iş.Biz yazdığımızda maaş en az 5 katı idi dolar cinsinden.İyi doktorlar ya yurt dışına gidiyor yada özele.Parasız vatandaşın iyi sağlık hizmet alma şansı yok böyle giderse

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt

özel sektor daha beter ozel hastane sahıplerıne bkz birde onlarla muhatap olmak zorunda kalırsanız intahar bile edebilirsiniz çıkış yolu yok

• Mecburi hizmetim bittiği gün istifayı basıcam merak etme. Mecburi hizmet yapmadan devlet diplomamızı kullandırmıyor. Biz istifa ederiz siz de artık muayene olacak doktoru zor bulursunuz.

Bakanlığa eylem tarihi önceden bildiriliyor. Sizi mağdur eden hekimler değil bakanlıktır.

Ülkede hak aramak suç olmuş. Beğenmeyene çek git demek nasıl bir alışkanlıktır. Ülkede eğitimli kesimi bu şekilde halk ezerse ülke bir adım ileri gidemez. Nasıl bu kadar dar görüşlü olabiliyorsunuz anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kalıcı iş bıraksınlar, öyle g.te böyle...

• Söylediğin her kelimede devleti suçluyorsun farkında değilsin...

Doktorların grevi mesela bu yasal hak devletin anayasasında var

Devletin aylardır doktorları kaale alıp zam yapmaması mesela

Adalet ve hukuk yok demen

Doktorların bas bas biz 15 haziranda grev yapıyoruz demelerine rağmen devletin randevu vermesi ve halkı uyarmaması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz daha konunun farkına varamadinizki tabiki devlet yetkililerini sucluyorum. Çözümde grev değil tam tersi işleri daha da kotulestiriyor. Sağlık alaninda askeri alanda hukuksal alanda grev olmamali bunlar hayati konular onu anlatmaya çalışıyorum herkes kafasına göre konuyu çekiyor. Öyle olursa bende git başka iş bul derim yani tek çözümü bu artık. Noldu grev oldu çözüm oldu mu olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istifa için müsade mi var? pandemi dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarının istifa etmesi, görevden ayrılması yasaklandı!

doktor bulamıyorlarsa üfürükçüye gitsinler.

• Haktanhakbulan H kullanıcısına yanıt

hemen aldılar haklarını çok iyi oldu harika hergün yapsınlar hatta :D

• Senelerini tıbbiyede harcamış insanlar istifa edip veya işlerini terk edip ne yapacaklar? Bir büroda çalışıp kredi kartı işlemleriyle mi uğraşacaklar? İlaveten ta antik Mısır'dan, antik Roma'dan günümüzün gelişmiş uygar ülkelerine kadar eğer iletişim veya resmi talep yoluyla hak alınamıyorsa greve gidilir. Bundan daha doğal bir şey yok. Bunun terörizmle veya terörist olmakla alakası yok.

• grev onurlu bir mücadeledir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.