Şimdi Ara

Anneniz Bakıma Muhtaç Kalıyor Ama Eşiniz Evde Onu İstemiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
16.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şekilde eşinin annesinin de aynı duruma düşebileceğini ve senin bunu sorun etmeyeceğinden bahset. Ana bu ya. Bu şekilde düşünceler yanlış bence. Bu hayatta her şey karşılıklıdır. Bugün sana yarın ona. Konuşularak halledilecek şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

hahahahahh
  • İşte sırf bu ihtimalden evlenmeyin. İyi bir evlat olamayacaksanız iyi bir eş olmanız beş para etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşin istemiyorsa zorlayamazsın zaten, 1 yaşında da çocuk var boşan da denilmez. Anneni alacaksın karşına bakıcı istemiyorsun ama bak gelinin böyle böyle diyor başka çarem kalmıyor benim de deyip ona bakıcı tutacaksın. Arkadaşların da dediği gibi yaşlı hasta bakımı o kadar zor ki eşini de anlayışla karşılaman gerekiyor. Ha illa ki seninle kalmak istiyorsa evine getir anneni ve bakıcıyı, hem eşin de yanında olmuş olur göz önünde durur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ooo hemen asarim keserimciler daha başlarına gelmeden konuya üşüşmüş.

Yok tekme atarim yok şöyle yok böyle.

Hadi oradan diyorum. Kolay sanki.

Ortayı bulmadan zor gençler. Bir formül bulunur illa ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Eşine önce, durum kendi annesinin başına gelse ne yapar onu soracaksın.

Ben bu konuları evlenmeden konuştum, zihniyetinden tamamen emin olduktan sonra evlenmeye karar verdim. Yıllarca gurbette ailemden ayrı yaşadıktan sonra, annemin rahatsızlığı sebebiyle köye göç edip annemlerle beraber yaşamaya başladık. Eşim, annemle benden daha iyi anlaşıyolar.

İki çocuğum var, şuan bile eşim annemi istemediğini söylese kapının önüne koyar, kayınçoyu arar gel ablanı al derim. Aynı şekilde kayınço annesine bakmaz ise ben yanıma alır bakarım.

Bu tür sorular Kızlar Soruyor sitesinde de çok var, Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

çünkü kızlar bakıyor, yükü onlar çekiyor. biz burda goygoyunu yapıyoruz kapıya koyarız hehe diye
    hani o sitede böyle tartışmaların olması pek garip değğil yani

• uzak akrabalarımızın başından geçmişti bu olay ... bakın net söylüyorum yukardaki oooo yok asarım o karıyı efendime söyliyim yok tekmeye basarım o benim anamı nasıl kabul etmez tarzı yazan tipler neyin ne olduğunu bilmeden yazan arkadaşlar , bu durumun süresi belli değil arkadaşlar 10 günde olabilir 10 senede olabilir 20 senede olabilir düşünsenize sürekli birisine bakmak zorundasınız bunun yükümlülüğü çok ağır hele bide ağır bi hastaysa yeri geliyor altını almak filan mazallah...böyle oluncak karınızı kaybediyorsunuz ya sizi boşar yada aranızı öldürürsünüz unutmayın karınızı kaybederseniz çocuklarınızıda kaybedersiniz bizim toplumumuzda neden kötü karşılanıyor bilmiyorum bu durumda en en en mantıklı yer huzur evleri vallahi bakın arkadaşlar hem karınızla aranızı öldürmüyorsunuz hem ananız iyi ve profesyonel bir hizmet görüyor (ordakilerin işi bu zaten) eee aradada sen onu ziyaret etsen onunda keyfi yerine gelir ... faydaları saymakla bitmez

• Başa gelmeden kolay kolay anlaşılabilecek bir durum değil. Belirli bir düzeni ve refah seviyesini elde ettikten sonra öyle hemen vazgeçemez kimse. Yaşlı birisine bakmak gayet zor bir iş, kendi çocuğunu büyütmekle kıyaslanamaz bile.
  • anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer bir şey yazacaktım. Helal olsun. Adam gibi adamsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

evli değilim ama babamın 3 kardeşi var ve hiçbiri babaanneme bakmıyor biz bakıyoruz annem o konuda anlayışlı baya.

gerçekten hastaya bakmak zor iş bu sadece ben bakarım demekle olmuyor. eğer eşiniz bakamam diyorsa onuda anlamanız gerekli.

o yüzden ya annenizi bakıcıya ikna ediceksiniz ya da annenize yanınızda karşınızdaki daireyi satın alıp kiralayıp eşinizden günde 2-3 defa yemek götürmesini 2-3 günde bi temizliğini yapmasını isteyeceksiniz.

Konudaki en güzel ve mantıklı yorum

• Ben olsam eşimden önce bir denemesini beklerdim. Yani eğer beni sevip değer verip evlendiyse denemesi beklerdim, yalandan da olsa.

Sonradan yapamıyorum deseydi ona da hak verirdim ama en baştan istemiyorum diye kestirip atsaydı sonu pek iyi olmazdı diye düşünüyorum.

• pyp P kullanıcısına yanıt
    Bre Vicdansız, engelli çocukları olsa hanımı sokağa mı atacak ? Hasta bakıcı olmqyacak mı öyle bir durumda ?

• Eşinize iş bulun gitsin çalışsın ve ona diyin ki

-ben hayatımın sonuna kadar köle gibi çalışacak mıyım ?

• Yalandan İflas eder tası tarağı toplar ana ocağına dönmek zorunda kalırım yada kovulurum ozaman eşim hürmet etmek mecburiyetinde kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 26 Mart 2018; 14:7:51 >
  • Ben bir kadın olsam eşimi ne kadar seversem seveyim, onun annesine bakmak gibi bir zorunluluğum OLMADIĞINI düşünürüm.

Ancak ben bir erkek olarak annem için en doğru olanın, tecrübeli bir bakıcıya emanet etmek olduğunu düşünürüm.Annemin bunu reddetme lüksü yok.

Karımı da bu iş için yerin dibine sokup rezil edip boşamamın da bir alemi yok.Bakmak istemiyorsa bu onun kararıdır.

TEKRAR SÖYLÜYORUM KARINIZIN ANNENİZE BAKMA ZORUNLULUĞU BULUNMAMAKTADIR!
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Direk karıyı boşarım tek seferde ya da nafaka vermemek için boşamam gitsin geldiği yere anasının evine...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Evlenmek deliliktir

Mantıklı düşünen dostları görmek güzel

Nickinizi gördüğümde sizin için aynı şeyleri düşünemedim ne yazık ki
  • aşkım kim bu yaşlı kadın komşu falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Başa gelmeden kolay kolay anlaşılabilecek bir durum değil. Belirli bir düzeni ve refah seviyesini elde ettikten sonra öyle hemen vazgeçemez kimse. Yaşlı birisine bakmak gayet zor bir iş, kendi çocuğunu büyütmekle kıyaslanamaz bile.

Size katılıyorum.

Bekara kadın boşamak kolay. Elbette ortak bir noktası vardır ama gerçekten böyle bir durum ile karşı karşıya kalabilir insan.
  • Hiç düşünme eşini BOŞAAAAAAA
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.