|
Son zamanlarda yaşadıklarım aşırı stress ve gerginlik yabtı bende. Rahatlamam lazımdı. Masaj ihtiyacı için iletişime geçip 2 masorün 3 saat masaj yapması için Herşey Dahil 10.000 TL' ye anlaşmıştım birkaç gün önce. Bugün tekrar mesaj attım ve müsaitliğini sorun geleceklerini söyleyip adrese geçmemi istediler. Ancak bana hesabımda yeterli miktarda TL yoktu. Parayı nerden bulurum diye uğraşırken tekrar arayıp randevu saatinin geldiğini hatırlattılar. Ben de durumu anlattım ve bir ödeme beklediğimi, 6.000 TL peşin kalanını iş bitince ödeyebileceğimi söyledim, yine kabul ettiler. Teyid için masörlerin kimlik bilgilerini göndermelerini istedim gönderdiler. Adrese geçip beklemeye başladım. Yaklaşık bir buçuk saat sonra daire kapısı el ile çalınmaya başladı. Tahmin etmiştim onların geldiğini ancak adrese geldiklerinde beni arayıp teyid etmediler, baskın yaparmış gibi kapı çaldılar. Ancak bana gönderilen kimliklerden farklı 2 kişi gelmişti ve bu hoşuma gitmedi. Bir de masörlerden biri gelir gelmez izin isteyip sigara içmeye başlayınca öfke başladı bende. Hemen pazarlık etmeye başlayıp "Ayrı ayrı ikimize 10'ar binlere ödeyeceksin" deyince niyetlerini anladım ve mesajlaşmaları gösterdim. Masörlerden biri ajans yetkilisini aradı durumu anlattı. Sonra telefonu bana verip "Konuş" dedi. Telefondaki şahıs yanlış anladığımı her bir masör için 10'ar bin lira ödemem gerektiğini söyleyince öfkeden çıldırdım. Zira daha önce de masaj yaptırmıştım ve detayları konuşur kabul edersem gelirlerdi, ama bunlar ağız değiştirdiler. Telefondaki şahsa "O halde masör arkadaşların taksi parası 1.000 TL'yi ödeyip gönderiyorum" deyince masörlerden biri müdahale etti: "Ne 1.000 TL'si ya 5.000 TL taksi parası" dedi. Bunun üzerine bir hışımla oturduğüm koltuktan kalktım; "Siz dolandırıcılığa mı çıktınız ! Şimdi Polis memuru arkadaşları arıyorum, evimi terk edin !" diye bağırdım. "Bari taksi parası 5.000 TL ver" demeye başlayınca hemen kapıyı açıp "Defolun evimden !" diye bağırmaya devam ettim. Bunun üzerine daireden çıktılar ve kapıdan çıkarken biri bağırıp ana arvat söymeye başdı hemen kapıyı kapattım, bir iki defa kapıya vurup gittiler... |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt