Şimdi Ara

Kız arkadaşım doğum gününde aldığım hediyeyi beğenmedi (500₺) kavga ettik nasıl gönlünü alırım ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gittim ona 500₺ verip güneş gölüğü aldım ama beğenmediği için kavga ettik gözlüğün linkini atıyorum oradan bakarsınız

http://www.ray-ban.com/turkey/gunesgozlukleri/RB3362%20MALE%20039-cockpit-altın%20rengi/8053672251111?category_Id=25357

Bu gözlüğü aldım sevdiği renk tonları olduğu için ama beğenmedi olayı anlatayım sizce kim haklı beyler lütfen yardım edin kız arkadaşımı seviyorum nasıl gönlünü alacağım

Not: Kusura bakmayın biraz uzun oldu yazdıktan sonra farkettim ama lütfen yardım edin beyler nasıl gönlünü alacağım
    Not2: imla

Berler 1 aydır düşünüyordum ne alsan diye doğum günü yaklaşıyordu bir ara beraber dışarı çıktığımızda güneş gözlüğü alacağından falan bahsetmişti benimde bu konuşma aklıma geldiği için gözlük alayım dedim işte hemen internetten araştırmaya başladım bu link deki gözlüğü gördüm renk tonları kız arkadaşımın sevdiği türden olduğu için almaya karar verdim işte hemen aldım parayı da zor biriktirmiştim burslardan artan 3 kuruş parayı da gittim bu gözlüğe verdim her neyse doğum günü geldi işte küçük bi kafeye gitmiştik ortak arkadaşlarımız da vardı ilk başlarda iyi gidiyordu sıradan doğum günü işte pasta kes,dilek tut derken sıra geldi hediyeleri verme zamanına bende süpriz olsun diye acele ile çıktım evde unuttum sonra veririm dedim olsun sonra verirsin demişti hediyeleri açmaya başlayınca ben tuvalete gitme bahanesiyle kalktım cebimdeki hediyeyi çıkardım geri döndüğümde verecektim işte paketi falan düzelttim gittim hediyeyi vermeye hediyeyi verdim şaşırdı hani evde unutmuştun dedi bende sana süpriz yapmak istedim falan dedim verdim hediyeyi açtı gözlüğü taktı falan güzelmiş teşekkürler falan dedi ama ben anladım suratı biraz asık gibiydi her neyse dedim, sohbete devam ediyoruz ama kız arkadaşım hala aynı suratı asıktı ben de birşey mi oldu üzgün duruyorsun dedim yok birşey biz seninle sonra konuşuz dedi ilk tamam dedim ama sonra ısrar ettim söyle bu gün senin doğum günün böyle üzülme dedim ve kalbimi çok fena kırdı beyler

dedi ki sen beni en iyi tanıyan kişisin nasıl böyle bir hediye aldın anlamadım dedi bende biraz sinirlendim paraları biriktirerek zor aldığımı falan söyledim o da kızdı ben senden pahalı bir şey istememiştim dedi beni anlamanı beklerdim dedi sonra arkadaşının aldığı hediyeyi bana verdi al kutuyu aç hediye nasıl olurmuş gör dedi bende kutuyu bir açtım müzik kutusu çıktı bende bu mu hediye dedim ucuz plastik müzik kutusu dedim küçük bir kolu vardı çevirde içindeki sesleri dinle neden öyle olduğunu anlarsın dedi biz lisedeyken kaydettiğimiz ses kayıtlarını yüklemiş dedi bende çevirdim birden bire içinden ameno dorime diye şarkı çalmaya başladı sonradan helavela velvela dşye şarkıda çaldı hemen müzik kutusunu elimden attım bu ne dedim arkadaşlarıma bir baktım ben müziği çaldıkça zebaniye dönüşmeye başlıyorlarmış bana tuzak kurmuşlar hepsi birden ameno tarikatını oluşturuyorlarmış hepsi bir olup beni yakalamaya çalıştılar bende kaçtım yakalanırsam zindana atacaklarını biliyordum çünkü bende yardım istemek için ninja mercan dedeyi çağırdım ama malesef mercan dede de onlarla işbirliği yapmış bana balgam atmaya başladı bende çin ejderhasına dönüşüp hepsine alev attıp sonra sevinirken moonwalk yaptım tabi hemen benim boşluğumu yakalayınca beni zindana attılar şuan zindandan yazıyorum bana çok iyi bakıyorlar bimden abur cubur almışlar patıto bile var ben gizlice bimmcell den 4g ile bağlanıp sizden yardım istiyorum belyler lütfen yardım edin beni bu işten kurtarın nasıl gönlünü alacağım hiç bilmiyorum benim ilk kız arkadaşımdı sanırım son olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 21 Mayıs 2016; 15:16:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN ÇİN EJDERHASINA DÖNÜŞEN ADAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

OKUMAYIN ÇİN EJDERHASINA DÖNÜŞEN ADAM

Hocam lütfen dalga geçmeyi bırakın da yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum kızı hiç kaybetmek istemiyorum

• TAMAM ..

• popusunu cimdikle uyanirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hediyenin değerini fiyatıyla ölçüyorsun. Kıro gibi de gelmiş 500 liraya aldım demişsin. Hak etmişsin.
  • Kızı paran ile satın alabileceğini mi zannediyorsun

• okumayın zebanilerden moonwalk yaparak kaçan adam
  • ZEBANİ DETECTED

Bu mesaja eklenen görseller:

Kız arkadaşım doğum gününde aldığım hediyeyi beğenmedi (500₺) kavga ettik nasıl gönlünü alırım ssli

• Gözlüklerim rayban parçala beni hayvan diyerek verseydin evlenirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

Zaten hediyenin değerini fiyatıyla ölçüyorsun. Kıro gibi de gelmiş 500 liraya aldım demişsin. Hak etmişsin.

Hocam haklısınız biraz kıro gibi oldu ama benim haklı olduğum kısımlarda var olumadınız sanırım tekrar okuyup kimin haklı olduğunu söylerseniz sevinirim yorumunuz için teşekkür ederim

• Hahaha işte beklenmedik son diye buna derim :) Yalnız biraz hayal gücü fazla olmuş. az daha manttıklı şeyler olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

Hahaha işte beklenmedik son diye buna derim :) Yalnız biraz hayal gücü fazla olmuş. az daha manttıklı şeyler olabilirdi.

Hocam aslında daha farklı espiriler falan vardı ama çıkardım hemen anlarlar diye ve hikayeyi uzatmayı seçtim ve ortaya böyle bir sonuç çıktı umarım beyenmişsinizdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.