Şimdi Ara

Özgüvenimi toplayıp kızla konuştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler çok mutluyum hemen olayı anlatayım 2-3 saat önce konu açmıştım tatil yerindeyim bankta boş boş oturuyorum ne yapayım diye orada birisi başka tek birinin yanına otur demişti bende cesaret alarak sahilin orda yürümeye başladım tabi etrafımı kolaçan ediyorum bir avcı edasıyla Gez babam dolaş babam ilerledim sonra bakın yanında telefonuyla uğraşan bir kız gördüm yanına gitmeden önce düşünmem gerek diye bir banka oturup gözlemlemeye başladım.

Düşündüm işte gitsem mi birini mi bekliyor diye bekledim biraz sonra dedim sonunda ölüm yok gidip bi hal hatır sorayım kızda çok güzeldi zaten Yanına gidip oturacaktım ki kız tam bakın ortasına oturmuş yanlara otursam ben yana kayıp düşecem bu böyle olmaz deyip ilerledim ama ilerden geri dönecektim İşte 50 metre felan ilerledim sonra geri doğru yürüdüm hala oradaydı cesaretimi toplayıp yanına yaklaştım ve yanına oturdum Çok heyecanlandım hemen bana bakıp 'noluyoruz?' bakışını attı Bende ortalık biraz yatışsın diye 5-6 saniye konuşmadım çünkü belki kalkıp gidecekti.Sonra dedim işte hava çok güzel şu dalga seslerini seviyorum biraz dolaşayım demiştim dedim.O biraz durduktan sonra aynen tarzı şeyler söyledi.Bende 1 dakika felan oturdum işte yanında konuşmadan sonra ilerde maraş dondişkosu satan yer var (burası dondurma tabi) oraya gidelim mi dedim.Olur dedi kalktık işte giderken adını sordum felan klasik tanışma muhabbetti gittik dondurma kaptık geldik artık daha rahat konuşuyorum ufak tefek espri felan Yedik dondurmaları felan işte yine gittik banklara oturduk havadan sudan bahsettim biraz sonra sesizleşti ortam kalbim küt küt atıyor tabi Arada birbirimize bakıyoruz felan sonra telefon numarasını istedim verdi onu kaydettim.Biraz cesaretimi toplayarak kolumu omzuna attım Oda cesaretlenmiş olacak ki yüzüme bakmaya başladı (Merak etmeyin kız zebani olmuyor ) Bende bakıp gülümsedim dedim iyiki seni tanıdım iyi birisin felan geveledim birşeyler Denize doğru bakarken dudağının yanına bir öpücük kondurdum ses çıkarmadı Sadece tebessüm etti fakat yanağına baktığımda yediğim dondurmanın fıstığı yapışmıştı.Oda bunu farketmiş olacak ki bir anda elindeki dondurmayı fırlatan ninja mercan dede olarak karşıma çıktı tabi ne yapacağımı şaşırdım keşke öpmeseydim felan diye düşünürken bankı kaldırdı ve yanağını silmeye başladı içim rahatladı dedim normal tepki bunlar felan fakat yanılmışım yanağından aldığı fıstık parçasını burnuna soktuktan sonra beni zindana yolladı.Bu olamazdı nasıl olurda mercan dede bunu yapabilirdi ama oluyordu işte.Allahtan içerde net cafe var oradan giriyorum.Ama işin kısası ben memnunum sakın utanmayın onlarda bizim gibi insanlar çekinmeye gerek yok.Özgüvenli olmak lazım bu kızla tanışarak bunu anlamış oldum.Belki ilerde yine bululurum sonuçta telefon numarasını aldım.

• okumayın ninja mercan dede direk gözüme çarptı
  • Hayatımdan yaklaşık 1 dakika çaldın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • OKUMAYIN.

Bilkent University - CTIS
  • Yetişkin bir üye nerden okunması gerektiğini iyi bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebani yok dedin tamda odaklandim mercan dede cikti guldurdun :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum,pismanim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ZOTAC GTX 670 4GB DDR5 256Bit - HITACHI 500GB 7200Rpm - Casper 20" LCD

• Allah Kur'ân çarpsın ki okumadım yazıyı ve zebani vardır kesin yorumları felan okumadım şimdi bakıcam.Zebani varsa editlerim.

edit varmış zebani başlıktan anlayabiliyorum çok mutluyum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VezHack -- 17 Ağustos 2014; 1:22:17 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.