Şimdi Ara

ankaradan nefret etmeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne arasanız istanbulda var ama ankarada hiç bişey yok fuar olacak ist bişey olacak ist gösteri olacak ist buneya hep ist hep ist yemeklerin güzelleri ist de ankarada yok ankarada hiç bişey yok

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

arkadaşlar ne arasanız istanbulda var ama ankarada hiç bişey yok fuar olacak ist bişey olacak ist gösteri olacak ist buneya hep ist hep ist yemeklerin güzelleri ist de ankarada yok ankarada hiç bişey yok

Walaha güleceğim yoktu kardeş sen nesin istanbulcu musun orayı tanıtıcı mısın?? puhahahaha!
    Kopma kopturma!
    Ankarayı sevmiyorsan senin görüşün ben adana`dayım ama ankaraya çok gidiyorum seviyorum istanbula gideceğim yok! hırsızlıpn başı!

• Tabi canım çok güzel İstanbul . Nefes almak para .
  • İstanbul'un yemekleri ? Arkadaşım İstanbul'da lüks bir yerde git et döner ya da İskender ye , sonra gel birde Ankara'da ortalama bir yerde et döner ya da İskender ye . Garanti veriyorum İstanbul'da verdiğin paraya da , harcadığın zamanada , dilinin o güne çektiği eziyetede ağlarsın . Ha fuar konusunda haklısın ama , fuarsız ve deniz olmadan da yaşayabiliyoruz gayet güzel . Üstelik bir yerden bir yere gitmek en az 2 saatte sürmüyor .

Ha İstanbul'da daha çok kız var , orası doğru

Orjinalden alıntı: 3r1nC

Tabi canım çok güzel İstanbul . Nefes almak para .

ben istanbuluda sevmiyom ama nedense her şey orda onu anlamıyom
  • ankarada heryere en fazla 2 vasıta ve en fazla 1 saatte gidebiliyorsun. istanbulda 2 saat anasını satıyım. ayrıca ankaranın yemeklerini beğenmiyen sayılı insanlardansın sen gel bizim evin karşısındaki Çukurağa sofrasında bir yemek ye
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'a gitmedim ama Ankara'nın en sevmedigim yanı çok kıro dolu en basitinden dogan marka bi arabanın azına kadar doluşmuş ortalama 20li yaşlardan olan kişilerin arabalarında son ses Ankara oyun havaları yada dumtıs müziklerle heryerde görebilme ihtimalin bu kıroları bahçelievlere gitsende görürsün dogantepeye gitsende
  • ankarayla istanbulu kıyaslarsan istanbulda yaşanmaz ama ankarada sosyal hayat yok durmuş bi kere waffle yapan yer az bowling desen parmak sayısını geçmez, tenis desen en fazla 15 tane bune yemekleri güzel ama daha fazlası olabildi çoğu fuar ve gösteri istanbulda oluyor neden anlarada olmuyor ankaranın eksiği ne

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

ankarayla istanbulu kıyaslarsan istanbulda yaşanmaz ama ankarada sosyal hayat yok durmuş bi kere waffle yapan yer az bowling desen parmak sayısını geçmez, tenis desen en fazla 15 tane bune yemekleri güzel ama daha fazlası olabildi çoğu fuar ve gösteri istanbulda oluyor neden anlarada olmuyor ankaranın eksiği ne

takılacağın yerleri bileceksin
    bende Ankara'da yaşıyorum,,,
    bana görede çok güzel bir şehir
    ulaşım rahat,şahsen benim bulunduğum ortamların kültür seviyesi yüksek,
    bence sen takılacağın yerleri bilmiyorsun
  • Beyfendiye bak yaa Ankara'yı beğenmiyo. Abicim bide gel burda yaşa bakıyım napıyosun. Burda 2 tane cadde var inip çıkıyosun başka gezilebilecek hiiiiç bi yer yok. Piknik alanları bile kene kaynıyor. Sadece insanları düzgün başka bişey yok yani... Amacım ün. kazanıp buraya bidaa uğramamak.

Orjinalden alıntı: Emre654

Beyfendiye bak yaa Ankara'yı beğenmiyo. Abicim bide gel burda yaşa bakıyım napıyosun. Burda 2 tane cadde var inip çıkıyosun başka gezilebilecek hiiiiç bi yer yok. Piknik alanları bile kene kaynıyor. Sadece insanları düzgün başka bişey yok yani... Amacım ün. kazanıp buraya bidaa uğramamak.

Orası nere

• Ankara'dan bıkılırmı naptın sen.

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Beyfendiye bak yaa Ankara'yı beğenmiyo. Abicim bide gel burda yaşa bakıyım napıyosun. Burda 2 tane cadde var inip çıkıyosun başka gezilebilecek hiiiiç bi yer yok. Piknik alanları bile kene kaynıyor. Sadece insanları düzgün başka bişey yok yani... Amacım ün. kazanıp buraya bidaa uğramamak.

Orası nere

Çorum (lütfen aklınıza ilk gelen şeyi vurgulama gereğini kendinize saklayınız)

• yaş 15 arabam yok gideceğim yerler kısıtlı arjantin caddesi meclis evleri tarafına gidemem ama her şey orda diye biliyorum metro nereye giderse bende oraya giderim kızılayda filan adam akıllı yer biliyosanız söyleyin hadi yemeği getik

niye adam akıllı teknoloji fuarı koymuyorlar
  • Bedava ev verseler istanbulda yaşamam ,büyük kentin derdi büyük olur , ankara bile artık eski ankara değil kızılayda yürünmüyor bile ! ankara'nın dışında yaşamak daha iyi sehrin içine inince bunalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 10 Mayıs 2008; 22:08:19 >

Tunalı, Arjantin, Bahçeli, Kolej bölgesinde hiçbir rahatsızlık hissetmeden günün 24 saati gezebilirsiniz.

Sakarya Caddesinde istediğinizi rahatlıkla yiyebilirsiniz.
    Eryaman’dan Mamak’a rahatlıkla iki vasıta ile geçebilirsiniz.

Bence biraz çevreyi tanımak ve de doğru kararlar verebilmek ile ilişkili bu sorununuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 10 Mayıs 2008; 22:15:35 >

Orjinalden alıntı: Ömer

Bir an yoksa 10 yıl Ankara’da yaşamamış mıyım diye düşündüm...

Tunalı, Arjantin, Bahçeli, Kolej bölgesinde hiçbir rahatsızlık hissetmeden günün 24 saati gezebilirsiniz.

Sakarya Caddesinde istediğinizi rahatlıkla yiyebilirsiniz.
    Eryaman’dan Mamak’a rahatlıkla iki vasıta ile geçebilirsiniz.

Bence biraz çevreyi tanımak ve de doğru kararlar verebilmek ile ilişkili bu sorununuz.

ankarada Tunalı, Arjantin, Bahçeli, Kolej bu yerler dışında waffle satan yer varmı

ama türkiyede yaşanacak 2-3 şehir var

1)ankara
    2)izmir
    3)bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 10 Mayıs 2008; 22:27:18 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.