Şimdi Ara

ankaradan nefret etmeye başladım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

arkadaşlar ne arasanız istanbulda var ama ankarada hiç bişey yok fuar olacak ist bişey olacak ist gösteri olacak ist buneya hep ist hep ist yemeklerin güzelleri ist de ankarada yok ankarada hiç bişey yok

İzmir De Fuar var,Her Türlü Konser Vs Sanatcıda Geliyor... Canın sıkılırsa KSK sahilde turlarsın,,,ordan VApurla karşıyaka geçerken martılar size yoldaşlık yapar....
    Konak ta en güzel mekanlarda turlarsin...
    Sonra Karşıyaka nın maçı olur, Doğup büyüdügün şehirin takımını 10binlerce taraftarı ile ile birlikte desteklersin karşılıksızca....
    Şu an Ankara yağmurlu ve soguktur burda kar bile yagmaz bir kış boyu... şuan tişort ve kapri ile oturuyorum ve hava da açık tam çıkp dolaşma havası var.....
    Ankara çok sisli ve kışın soğuk denizi yok...Berbat
    İstanbul hırsızlık ve kapkacçı ve bol trafik sehri biryerden bir yere arabayla 2 saat yuruyeyerek 30 dakika....Berbat
    İZMİR im.... Aradıgın sessizlik ve huzur ise Karşıyaka'da, eğlence ve hızlı yaşam arıyorsan kendini Güzelyalı ya atacaksın....
    3 şehri de gördüm bilinçsizce yapılmış bir yorum degildir bu... Vede yoktur kız arkadaşınla sahilde gezmek gibisi......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 18 Eylül 2008; 18:58:34 >

• Ankaralıyım, 21 yaşıma kadar Ankara da ailemle beraber yaşadım... Türkiyenin büyük bir bölümünü gördüm vs...

Aslında biraz düşünürseniz, Ankarada yapabilecekleriniz İstanbuldan çok daha kısıtlıdır... Amma velakin, İstanbul her konuda çok daha fazla seçenek verse bile yaşanacak şehir değil ... Bir kere can güvenliğiniz yok . Ankara'da günün büyük bir bölümü yolda geçmez, kimse sizi trafikte tartıştığınız için denize atıp ölmenize sebep olmaz, kocasını bıçaklayanların, cinnet geçiren babaların, tecavüz olaylarının, cinayetlerin vs büyük çoğunluğu İstanbuldadır... Huzur lazım huzur...

Favorim ise Ankara-İstanbul karışımı olan İzmir...
    Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
  • ankara istanbul bahane, izmir şahane..
    Buluşmalar kaldı mahşere diyor.
  • Türkiyede en çok nerde yaşamak istersin diye sorsalardı bana kesinlikle safranbolu derdim.

• Her türlü şey istanbula geliyor demiş arkadaş tabiki gelicek burada nefes bile parayla en çok para dönen yer burası onlar için neresi olduğu farketmiyorki nerede para akıyosa oradalar İstanbulda insanlar eğlence için çok para döküyor avm ler için keza öyle bunu gören geliyor geliyor sonunda böyle oldu işte.nerede çokluk orada bklık ve para bu söz çok doğru bir sözdür.Parası olana istanbulda yaşamak kolay gelir olmayana ise azap gerçi istanbulda yaşıyıpta parayı bulmayan yok az çok buluyor millet yada daha önce bişeylerine güvenerek gelenler malları elinden çıkarıp para sahibi oluyorlar.

konuya googLe da gezerKen rastladım.. ve yorum yapmak için üye oldum ..

ben istanbuLu hiç görmedim ama yaşanmaz diyorLar.. yani akrabalar arkadaşlardan duyduğum bu canlı bi kent ama huzurlu değiLmiş..

Ben kendim asLen ankaralıyım.. ankara belki çok hareketli olmayabilir istanbul kadar eğlencelide olmayabilir ama istanbuldan ve izmirden daha güzel ve huzurlu bi kent olduqunu düşünüyorum 2 hafta önce izmirdeydim karşıyakada Çarşı diyoLar kız arkadaşım orda onun için gitmiştim ama dedikleri kadar yokmuş yani bi kenTİn içi Çarşı dediKLeri yer güzeL .. gerisi arazi qibi ben sevmedim açıkcası .. ankara gibisi yok derim .. istanbuLada kısmet olucak inşaLLah.. ama izmir beklediğim gibi çıkmadı ama bu benim kendi şahsi görüşüm kişiden kişiye değişebilir sayqı duyarum..

sayqıLar...

aLLah'a emaneT oLun ..

• İlginç,şimdi Melih Gökçek Ankarada şöyle yaptı böyle yaptı desen forum üstüne çullanır.Fakat ne hikmetse Ankara kendi kendine en yaşanılır kent olmuş.Ulaşım sorunuda kendi kendine hallolmuş.Türkiye de kişi başına en çok otomobil düşen il olduğu halde

Sana dostum diyenLer varyaa aLayı hava...,
    En sert tekerLekLer biLe birgün mutLak kaçırır hava..¨
  • İstanbul 5000 yıllık şehir, Ankara ise 80 yıllık şehir, bırak da arada fark olsun... Ayrıca başımızdaki Gökçek ve Tayyip belasının Ankara'nın ekonomik ve kültürel açıdan gelişmesi için birşeyler yapması lazım ki bu şehir gelişsin. Herifler bütün bankaları istanbula taşıdı, belediye başkanı çıkıp da "kardeşim siz napıyorsunuz" demedi. 10 yıldır şeker fabrikasına bir fuar alanı yapacaklar, daha çukuru bile kazılmadı. Petlas geliyor Ankara'ya fabrika kuracağım diyor, belediye başkanı izin vermiyor. Organize sanayi bölgelerinin bir sürü sorunu var ama belediyenin umrunda değil... Bu şehir nasıl gelişsin allah aşkına söyle bana... Adamın işi gücü kaldırım yapmak, altgeçit yapmak, kömür dağıtmak... başka birşeyden anlamıyor zaten herifler...

Orjinalden alıntı: vata

ah bi de şu bentderesi çinçin gibi semtleri olmasa daha güzel daha modern bi kent olacak ama. en son kentsel dönüşüm projeleri vardı noldu acaba onlar...

Maalesef her şehirde bu tip mahalleler dolu.

İzmir'deyim. Çinçin, Bentderesi, Hıdırlıktepe, Aktaş gibi yerler kadar pis midir bilemeyeceğim ama İzmir'de de Kadifekale, Çınartepe, Tepecik, Tenekeli, Gürçeşme (Ana caddenin orası değil yalnız, tepelere doğru...), Bayraklı gibi semtler de bu tip örneklerden.

istanbul'da doğdum, 10 yıl kaldım.
    kayseri'de 1 yıl kaldım.
    ankara'da 3 yıl kaldım, ardından liseye bursa'ya gittim 4 sene. izmirde de 1 yıla yakın kalmışımdır.
    arada 1 sene ankara'da kaldım tekrar
    şimdi 6 aydır eskişehir'deyim üniversite için

şuanda istanbul'a taşınma olasılığımız var, resmen kan ağlıyorum. istemiyorum istanbul gibi bir şehri.

o arkadaşın ankara'yı tercih ettiği istanbul'u da, izmir'i de, bursa'yı da yeterince gördüm.
    ömrümün sonuna kadar Ankara'da ikamet etmeyi isterim
  • Ankara onca nüfusuna rağmen az gelişmiş bir şehir. Buram buram taşra kokuyor. İstanbul ise türkiye'nin merkezi. Ankara'da gezip tozacak doğru düzgün bir yer yok.
  •  ankaradan nefret etmeye başladım

Arkadaşki evleri bilgisayarla yapmışlar. Normalde daha kötü o evler...

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Bende hiç sevmiyorum memur kendi hiçbir aktivite yok şey uok istanbul mis gibi git etilere sirkeciye rahatla burada

o senin ezikliğin ya kendini memur gibi hissediyosun yada tunus,tunalı,kocatepe taraflarına hiç gitmedin.Ha İstanbul kadar olmasa da türkiye'de sabaha kadar eğlenebileceğin sayılı yerlerdendir.

• quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

İlginç,şimdi Melih Gökçek Ankarada şöyle yaptı böyle yaptı desen forum üstüne çullanır.Fakat ne hikmetse Ankara kendi kendine en yaşanılır kent olmuş.Ulaşım sorunuda kendi kendine hallolmuş.Türkiye de kişi başına en çok otomobil düşen il olduğu halde

katılıyorum her ne kadar melih gökçeği sevmesemde Türkiye'nin en kaliteli asfaltları ve en geniş yolları ankara'dadır.Bakkala giderken bile 389 tane altgeçitten geçiyorsunuz.Hele ki şu an devam eden metrolar bitince Yollarda otomobil bile göremeyiz heralde bu kadarda israf canım trafik de olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

Ankara onca nüfusuna rağmen az gelişmiş bir şehir. Buram buram taşra kokuyor. İstanbul ise türkiye'nin merkezi. Ankara'da gezip tozacak doğru düzgün bir yer yok.

nası olmaz
    />

4-5 ayda bir ankaraya gitmezem krize girerim,istanbul gibi fazla gezecek yer yok ama idare ediyor

• Ben Ankara'da yaşıyorum.Ankara'da tek başına iseniz, o gezdiğiniz caddeler falan sıkıcı geliyor. hele ki para yoksa anca keçiören paklar adamı. Ankara'da apaçi çoktur.Tunalı taraflarında da yavaş yavaş boy gösteriyo bu apaçiler. Apaçi her yerde var ama az olan yerler de var . Mesela ben Keçiörende yaşıyorum. havası çok pis geliyor solumak istemiyorum. dışarda insanları hiç söylemeyeyim. şöyle oturup da sohbet edeceğin adam akıllı siyaset veya spor konusabilecegin pek adam yok. ben bir gün parkta oturuyorum yanımda bir adam var adama hangi takımlısın dedim herkes feneri tutuyo dedi. adama Cumhuriyet kulesi daha ne kadar yükselecek? dedim bilmem hiç görmedim orayı daha diyo. tam karşıya baksa ağaçların arkasından yükseldiğini görecek. Önce yaşadığın semt önemlidir.Benim semtim Keçiören gün geçtikçe gelişiyor güzel bir yer oluyor ama insanlarına gelince; resmen o kızılayda görmek istemediğiniz apaçiler cirit atıyor. kızılaya gelen apaçilerin yarısı da keçiörenlidir zaten. ben semtimi sevmediğim için Ankarayı da sevmiyorum. dedemanın ordan tunalıya çıkıyorum orada takılıyorum kızılayda bazen takılıyorum arjantin caddesi falan derken artık bir müddet sonra sıkıyor tek gezmek. semtinden bir arkadaş edinip de gidemiyorsun ki.adam parkta oturup çekirdek çitlemekten başka birşey istemiyor. Benim korkum ne biliyormusunuz? Bu Keçiörenin Ankarada daha çok değer kazanması,Ankara'da en değerli semt olması.Öyle olduğu zaman Apaçiler Ankaranın kralı demektir. Acaba olur mu öyle bişey???(aslında Çankaya tarafları varken sanmıyorum ama ) Açıkçası ben keçiörenin apaçileri içinde hapsetmesinden memnunum. gidip rahat nefes alabileceğimiz yerler varken gidip oraları da mahvetmesinler.Ama bir yandan da şöyle değerlendiriyorum.bu apaçiler belki de Keçiören gelişince hiç keçiören dışına çıkmazlar diğer yerler de %30-%40 apaçi azalması görülür rahatlarız. Modern ailelerin kızlarına sesleniyorum! Keçiörene gezmeye gelirseniz sakın apaçilere yüz vermeyin. Keçiörenin en az erkekleri kadar apaçi olan kızları apaçi erkekleri seçiyor bari siz yapmayın Keçiörende de en fazla 2 gün gezersin.güncel bir yer değil. hep aynı şeyler var . Ankaranın geneli öyle aslında.Istanbul kalabalık ve suç oranı artan bir şehir oldugu için kötü,Ama ben Yaşamak için Istanbulu tercih ederdim.
    Izmire hiç suç atmayın. Izmirin insanları gibi Insanlar dünyada yoktur. ciddiyim. Izmirin insanları başkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 12 Şubat 2009; 4:14:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

ankarada heryere en fazla 2 vasıta ve en fazla 1 saatte gidebiliyorsun. istanbulda 2 saat anasını satıyım. ayrıca ankaranın yemeklerini beğenmiyen sayılı insanlardansın sen gel bizim evin karşısındaki Çukurağa sofrasında bir yemek ye

Ufuktepe-Gölbaşı arası iki belediye otobüsü ve 2 saate yakın

Yalnız gösteri oluyor Ankara'da.Üç mekan var:Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı,YKM'nin önü,Tandoğan Meydanı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.