Cem Dinlenmiş Erdil Yaşaroğlu Selçuk Erdem Özer Aydoğan Serkan Yılmaz Serkan Altuniğne Sarkis Paçacı Semra Can Doğan Güneş Alpay Erdem Seyit Ali Aral Kamuran Caner Hakkı Tuncay Bahadır Baruter Fatih Solmaz Sönmez Karakurt Metin Üstündağ Mustafa Satıcı Servet & Sönmez Galip Tekin
Üyeler ;
baykagan Gabriel Van Helsing sLyyy karasoyka .Zlatan. RaderrR1993 DragonClaw OneMonster uliking @rd@ temo GebereJackson 1881 ouzzjann mOnstEr.ay plmpcity reos LiesOfFear !ronmaiden xSquaLLx stonegiant emirk Man44 Atl@s dely nismogy SilverQuasar Arthas27Ortac Özgür Can mert.1907 NuTeRX ardaxD andzone WHAM_ M@rvellous Çünkü Fenerbahçeliyiz. UmuT nismogy thedarkside melihyildiz deadboy2 adilosbebe Metalli Head GhosTurk matters ATOM ANT GFB_SİNAN MaVi. Abivurmapls ozgurdeniz65 Eddie Guerrero M@rvellous samtosam Çorbadaki İnek abidik*vs*kubidik DesertScream AksakRiTim biggest little man d@ngerusly RuLz Shuffy MADXXL Sipahi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykagan -- 10 Eylül 2008; 22:08:09 >
Türkiye'nin, geçmişinden kopmadan, geleceği kucaklamasını onlar sağladılar... Onlar, bir milletin ancak dili, dini ve edebiyatıyla ayakta kalabileceğini hem söylediler, hem de söylediklerini eserleriyle gerçekleştirdiler... Dilimizi kısırlaşmak, edebiyatımızı köreltmek ve manevi değerlerimizi pörsümekten onlar ve onlar gibi olanlar korudular...
Türkiye'nin, geçmişinden kopmadan, geleceği kucaklamasını onlar sağladılar... Onlar, bir milletin ancak dili, dini ve edebiyatıyla ayakta kalabileceğini hem söylediler, hem de söylediklerini eserleriyle gerçekleştirdiler... Dilimizi kısırlaşmak, edebiyatımızı köreltmek ve manevi değerlerimizi pörsümekten onlar ve onlar gibi olanlar korudular...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykagan -- 24 Nisan 2008; 20:38:38 >
"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
Yüzbaşı Kadri Bey 22 Nisan 1915 Eski Nick: THESHUCK
Artık sadece Baruter,Genco,Özer Aydoğan için aldığım dergi. Ayrıca 2-3 hafta önce tayyip ailesi adlı kapağın posterini vermeleri için mail atacağım.
" Ben bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam zira bu vatan bana değil milletime aittir. Milletim de bu toprakları ancak aldığı fiyata verir. Çünkü bu topraklar kanla alınmıştır kanla verilir! " ~ II. Abdulhamid ~
O kadar saçma işler yapıyorsunuzki cevap vermeye eriniyorum. 3 gün sonra artislenip durmanızda cabası (Psp Bölümü)
Life is just blah blah blah. You hope for blah. And waiting for blah. And sometimes you find it. But, mostly, it's blah. And hoping you were right about the blahs you made. And then, just when you think you've got the whole blah damn thing figured out, And you're surrounded by the ones you blah, death shows up. And blah, blah, blah...
Robinson_Crusoe
Uzaklaştırılmış 30.0007266203684 gün cezanın 20 günü kaldı.
29 Nisan 2008, 19:13:27
Penguen denilince benim aklıma Linux geliyor sonrada martı geliyor martı gelincede openoffice geliyor kendi kendime diyorum ne kadar güzel mantık yürütmüş adamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Can -- 30 Nisan 2008; 11:52:00 >
Uefa Kupası(2000) - Super Kupa (2000) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2008) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2008) - Eurocup Bayanlar Basketbol Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2009)
"Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çeker, sonra da tecrübeyle sizi alt ederler."