Şimdi Ara

ankaradan nefret etmeye başladım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
12.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbulda yaşıyorum ve sevmiyorum trafiği hiç bitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Bir an yoksa 10 yıl Ankara’da yaşamamış mıyım diye düşündüm...

Tunalı, Arjantin, Bahçeli, Kolej bölgesinde hiçbir rahatsızlık hissetmeden günün 24 saati gezebilirsiniz.

Sakarya Caddesinde istediğinizi rahatlıkla yiyebilirsiniz.
    Eryaman’dan Mamak’a rahatlıkla iki vasıta ile geçebilirsiniz.

Bence biraz çevreyi tanımak ve de doğru kararlar verebilmek ile ilişkili bu sorununuz.

ankarada Tunalı, Arjantin, Bahçeli, Kolej bu yerler dışında waffle satan yer varmı

ama türkiyede yaşanacak 2-3 şehir var

1)ankara
    2)izmir
    3)bursa

Kuşadası var yılın hegünü taqtil,deniz,kız,aktifite.Gece alem hem

• gelin gelin bok var istanbulda
    Bi bebeğe, etilere çıkın bakalım kaçınız menüye bakmadan rahatça bişiler yiyip içebilecek, reinaymış meyinaymış hayatınızda kaç kere gittiniz
    gerçekçi lun biraz bırakın özentiliği
  • 19 yıl ankarada yaşadım ve üniv. için istanbula gidiyorum iyikide istanbula gidiyorum.bir çok yabancı arkadaşım oldu ankarada turist bulmanız kızılay meydanında 100milyon banknot bulmak kadar zor.trafiği sıkıcı zor bir kent ama 15milyonluk bir "ülke"den bahsediyoruz olacak o kadar.arkadaşın dediği gibi herşey var istanbulda.ankaraya gelince trafiği filan görünce köye mi geldim ben diyorum
    dayımda orda 18 yaşından beri şimdi 37 yaşında memlekete gelmiyo adam istanbula aşık hala evlenmedi

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

Atatürk boşuna yapmamış Ankara'yı başkent

adam ileriyi düşünmüş

gerçekden düzen olarak Ankara avrupa standartlarına yakın bir şehir olmaya yakın aday

İstanbul'un bir marmara denizi var ve bu sayede insan gözüne güzel görünüyor!
    yoksa istanbul benim gözümde Diyarbakır'dan ibaret

Ankara'yı hiç bir şehire değişmem

Atatürk evet boşuna yapmamış ama baksanıza merkez bankası,büyük devlet bankaları hepsi İstanbula taşınıyo...yakında başkentide İstanbul yaparlarsa şaşmayın hiç

+1.açıkcası istabulu cok merak ediyordum.gittim ve merakım kalmadı.ancak ben sarıyer ve metrocity gezdim.bütün fabrikalar orda falan güzeldir sanıyordum ama.pek begenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa

19 yıl ankarada yaşadım ve üniv. için istanbula gidiyorum iyikide istanbula gidiyorum.bir çok yabancı arkadaşım oldu ankarada turist bulmanız kızılay meydanında 100milyon banknot bulmak kadar zor.trafiği sıkıcı zor bir kent ama 15milyonluk bir "ülke"den bahsediyoruz olacak o kadar.arkadaşın dediği gibi herşey var istanbulda.ankaraya gelince trafiği filan görünce köye mi geldim ben diyorum

aferin

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

19 yıl ankarada yaşadım ve üniv. için istanbula gidiyorum iyikide istanbula gidiyorum.bir çok yabancı arkadaşım oldu ankarada turist bulmanız kızılay meydanında 100milyon banknot bulmak kadar zor.trafiği sıkıcı zor bir kent ama 15milyonluk bir "ülke"den bahsediyoruz olacak o kadar.arkadaşın dediği gibi herşey var istanbulda.ankaraya gelince trafiği filan görünce köye mi geldim ben diyorum

Sen bayıldığın İst da trafikte saatlerini kaybet biz burada köyümüzde mutluyuz...
  • üds sınavına girmiştim ankara'da, ayrılırken birdaha bu şehre uğramam demiştim 2-3 ay sonra askerlik polatlıya çıktı o gün bugündür geleceğim hakkında iddialı konuşmama kararı aldım ama şuan tekrar düşünüyorum ben pek bilmediğimden bir de öğrenci psikolojisindendi herhalde yoksa çok kötü bir şehir değil.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.