Şimdi Ara

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
12.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben düşünüyorum biraz anlatır msnz önerir misiniz

• stronger24 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi bölüm düşünüyorsun ona göre ulasimi hakkinda falan bilgi de vereyim

• İnşaat müh. Nasıl?

• Endüstri mühendisliğinin geleceği nasıl? İş olanakları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

• sıralamam 63k ve o kadar arada kaldım ki ...
    şuanda en kabul edebileceğim bölümler gazi veya yıldırım beyazıt bilgisayar mühendisliği.gazi isim dolayısıyla bir adım önce ama sıralama olarak yıldırım beyazıt bana daha yakın.bilemiyorum 1 senemi daha harcayı 30k ya girsem mi yoksa kendimi bir üniversiteye atsam mı konusunda.bana yardımcı olabilir misiniz?
    Pardon bu direk endüstri mühendisliği konusuymus hocam şöyleki bölüm gecen sene acildi endüstri mühendisleri karar ve planlama uzerine çalışıp sistemlerin verimini ve degerini arttırır ilk sene hazırlık okursun (ingilizce eğitimin iyi ise eylülde muafiyet sınavına girip direk bölüme gecebilirsin) ulaşım olarak kızılaydan ego otobusleri ile ulasim var mühendislik fakültesinin kampusu yok kampus cubukta bizim yerleskemiz etlikte takilacagin yer olarak antares var oradaki cafelerde takilinabilir başka o cevrede yapilacak pek birsey yok kampüs olmadığı icin egitimi hakkinda daha bu sene gorecegim onu hazırlık egitimi orta dereceli insana yarari oluyor baska sormak istediğin bir soru varsa cevaplayabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HeroTeamm H kullanıcısına yanıt
    Hocam muhendislik genel olarak acikladim yukarilarda bulabilirsin inşaat hakkinda detaylı bilgi veremem

• Endüstri mühendisliği karar ve planlama uzerinde sistemlerin verimliliği ve kalitesini arttirmayi amaclar

Endüstri 4.0 ile zaten revaçta olmasına rağmen benim görüşüm iyice revaça gececek bunun yaninda yazılım mühendisliği yeni ve revaçta bir bölüm düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Industrialengineer -- 4 Eylül 2018; 8:22:12 >
  • MonarJuu kullanıcısına yanıt
    Ilk başta bildiğim kadarıyla bilgisayar mühendisliği geçen sene 50 k ile kapatmıştı yanlışım varsa düzeltin

• evet ama bu sıralamaların kayacağı görüşünde çoğu insan. ama tercihime yazıp deneyeceğim. yeni bir üniversite olması beni çok tedirgin ediyor
  • Hocam endüstri mühendisliğini önerir misiniz bana ?

• Ben de 17k sıralamam var gelirse hukuk düşünüyorum üniversitesen memnun musunuz? Ulaşımı nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet inşallah istediğiniz gibi olur hocam ama soyle diyebilirim %100 ingilizce olması büyük imkan ve bizde yeni iken yazdık denemeden bilemeyiz lakin birazda insanda bitiyor sen çalıştıktan sonra sıkıntı olmaz is bulma konusunda falan

• merak ettiğim bir konu mesela bu sene aybüden mezun olan veya daha önce mezun olanların nerelerde yaklaşık kaç lira maaşla çalıştıkları bu soru işaretlerimi kaldırabilirseniz sevinirim
    Hocam yukarıda acikladim onerir misin dersen onu açık bir bölüm eger Ankara icindeysen universiteye gidip detayli bilgi alabilirsin standlarimiz kurulacakti 1 agustostan itibaren

• Yok hocam izmirdeyim

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Hukuk bölümü etlikte yer almakta kampusu yok (bu cok merak ediliyor kampus cubukta ama hukugun tasinma ihtimali var ilerleyen senelerde) ulasim icin kizilaydan ego otobuslerine ya da ivedik metrodan 208 ego otobüsü ile okula ulasim saglayabilirsin hukuk %30 ingilizce olduğu için hazırlık sınavını gecmeniz ya da hazirlik okumaniz gerekecek bu da bilginiz dahilinde olsun

O konu hakkında bilgi veremeyeceğim maalesef dediğimiz gibi yeni üniversite olduğu için daha o bilgileri pek ogrenemiyoruz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.