Şimdi Ara

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
12.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ilk sınıftaki hocaların çoğundan memnun kaldım, onun dışında puanım el verse başka bir okulu düşünürüm. Bir üniversitede hoca kalitesi, öğrenci seviyesi, sosyal imkânlar ve kampüs önemlidir. Bu okul size sosyal imkân ve kampüs olanağı sunamamasının yanında Esenboğa'daki kampüse taşınmayı hatırlatıp duracak. Esenboğa'da son zamanlarda otobüs sayısı artmış olsa da çift vasıta yapmak zorunda kalırsanız başka üniversitelere yönelin derim.

Düzeltme: Arkadaşlar okulun eğitim durumu gayet iyiymiş, ilerleyen sınıflarda sosyal açıdan duruma bakmaksızın ne aldığınıza bakıp memnun kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabogurtlenbbten -- 28 Mart 2023; 14:46:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

sen kafci misin
    o nereden çıktı hocam?
  • diyafontdenklem kullanıcısına yanıt
    diyafont deklemi kaf sayesinde öğrenmiştim. headerı görünce yazdım öylesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

diyafont deklemi kaf sayesinde öğrenmiştim. headerı görünce yazdım öylesine
    Ben de ama 2, 3 sene önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni adaylara faydalı olsun

• Ben de aybüdeyim hocam seneye mezun oluyorum.Son sınıf psikoloji öğrencisiyim.Şu son bir buçuk yıldır uzaktan eğitim görmüş olsamda ilk seneler esenboğa kampüsünde eğitim gördüm.Bu yüzden kampüs hakkında bilgi verebilirim.Öncelikle Esenboğa Kampüsü Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunuyor.Merkezden epey uzak.Maalesef bir de kampüs Çubuk'ta diye Çubuk'ta yaşarsanız benim gibi kendinizi Ankara'da okuyor gibi pek hissetmiyorsunuz.Kampüs Çankırı'ya daha yakındır sanırım.Çubuk'ta kız ve erkek olmak üzere kyk yurdu var.Bu yurtlardan başka özel ya da devlet yurdu yok Çubuk'ta.Fakat size iyi bir haber vereyim.Okula bu sene aralık ayında açılacak olan kız ve erkek öğrenciler için 3000 kişilik(sayı kısmından tam emin değilim 1500 de olabilir ama 5000 kişiye ulaşacağı söyleniyor bu yurtların) kyk yurtları yapıldı.Barınma sorunu çözülmüş olacak böylelikle.Fakat ulaşım konusu hala sıkıntılı okula metro yapılacak dendi fakat henüz icraat yok bu konuda.Okulun kampüsüne 486,472,474 adlı otobüslerle Kızılay'dan ve Sıhhiye'den ulaşmak mümkün.Tabi en az bir saatinizi gözden çıkarmanız gerekiyor Esenboğa'ya ulaşmanız için.Derse gitmek için bindiğiniz Sıhhiye'deki otobüs durağında ve ders çıkışlarında Esenboğa'da oluşan otobüs sıralarında beklediğiniz süreleri de ekleyin bu bir saate.1 buçuk saat diyebiliriz kabaca.Bunları bilerek gelin.Yoksa bunları bilmeden ve kabullenmeden gelirseniz derse gelirken kızar durursunuz okula.Seneye yurtların açılmasıyla okula cafeler,market falan yapılır diye düşünüyorum. Ulaşım için de otobüs sayıları arttırılır muhtemelen.Kampüs için öğrenci yaşam merkezi projesi oluşturulmuş.Tabi henüz başlanmadı inşaata.Ne zaman başlanır biter bilmiyorum.Ama oraya yurt yaptılarsa yurtta kalacak öğrencileri de düşünmeleri gerekir.Diğer bir husus hukuk mühendislik fakültelerinin kampüse taşınması meselesi.Bence okul bu evrede böyle bir şey yapmaya girişmez.Çünkü okulun adını öne çıkaran önemli fakülteler bunlar.Eğer taşınırsa okulun tercih edilebilirliğinin düşeceği kanaatindeyim.Kampüsü daha iyi bir hale getirmeden böyle bir işe kalkışmazlar henüz bence.Benim kampüs hakkında diyeceklerim bunlar.AYBÜ'yü tercih edecek arkadaşlar bölümlerinin hangi yerleşkede olduklarına mutlaka baksınlar sonra bir sıkıntıyla karşılaşmamak için.Esenboğa'da insan ve toplum bilimleri, sağlık bilimleri,islami ilimler,mimarlık ve iibf bulunuyor.Tıp fakültesi Bilkent yerleşkesinde bulunuyor.Hukuk,mühendislik ve diş hekimliği fakültesi ise Etlik'te bulunuyor.Hazırlık eğitimini de Etlik'te alıyorsunuz ama bu hukuk ve diğer bölümlerin bulunduğu yerleşkeden ayrı bir bina.Sanırım Doğu Yerleşkesi diye geçiyordu.Antares AVM'nin yakınındalar her iki yerleşkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxkkk -- 1 Ağustos 2021; 18:7:26 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.