Şimdi Ara

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
12.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Industrialengineer

Up
    hocam 3. sayfada sordum görmediniz ama heralde :)
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Üniversitenin kampusu yok takilmak icin antarese falan gidiliyor karsida cafeler var falan iste

Hocaları hakkında yorum yapamıyorum bölüm gecen sene acildi çünkü hazırlık olduğu icin bu sene bölüme gececegiz

Tabiki tasinma olasılığı var ama ne zaman olduğunu kimse bilmiyor

Her çeşit insan vardir bunun seni etkileyeceğini düşünme kafa yapına uygun insanlarla arkadaşlık yaparsın olir biter

Dediğim gibi kampusu yok kampus cubukta onun için yorum yapamıyorum

Kulüpler hazirlikta pek aktif olmuyor muhendislik binasında aktif sekildeler diye biliyorum

• O zaman şimdi sorusu olan varsa buradan bakabilir ya da yazabilir bir up gelsin

• Hocam selamlar YDDS ve YDMS hakkında soru soracağım.

Ben bu yıl hazırlık okumak istiyorum direk 1. sınıfa geçmek istemiyorum ama aynı zamanda beginner değil de A+ dan falan başlamak istiyorum. Bunun için sadece YDDS ye girsem yeterli mi yoksa iki sınava da girmek zorunda mıyım?

Şimdiden teşekkürler.
  • YüceOdin kullanıcısına yanıt
    ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM

Bu resimler açıklayıcı olur anlamadığın biryer varsa sorabilirsin

• Industrialengineer kullanıcısına yanıt
    Şimdi daha iyi anladım teşekkürler. Ama yine de anlamış hissetmek için sorayım. Mesela A+ dan başlamak istiyorsam sadece YDDS'ye girip 39,5'tan yukarı bir puan alsam yeterli YDMS'ye girmeme gerek yok. Ama daha üst kurlara çıkmak istiyorsam o sınava da girmem lazım. Umarım doğru anlamışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YüceOdin -- 31 Ağustos 2018; 14:37:57 >
  • YüceOdin kullanıcısına yanıt
    Doğrudur

• Merak edenlere yardımcı olsun konu

• Hocam teşekkürler bilgiler için ben de şu ydds muhabbetlerini merak ediyodum şimdi şöyle bir şey sormak istiyorum;

-Okula yerleşenler ydds için herhangi bi başvuru yapmak zorunda mı yoksa direk sınava mı girmeliler?

-yddsye girip ortalama bi not alıp diğer 2 muafiyet sınavına girmesem olur mu? çünkü hazırlık okumak istiyorum ingilizceyi iyice öğrenmek için muaf olmak istemiyorum.

cevaplarsanız çok çok sevinirim.
  • undisparo kullanıcısına yanıt
    Yabancı dillerin sayfasında bi başvuru formu var sanırım onu doldurman gerekiyor

İlk sınava girersen 35 üstü falan bi notla A+ oluyorsun diğer ikisine girerek başlangıç kurunu arttırma şansım var istemiyorsan girmene gerek yok

• Industrialengineer kullanıcısına yanıt
    Aynen gördüm onu da "DIŞARDAN KATILCAKLAR" yazyor da ben bi emin olmak için sorayim dedim okul öğrencileri ayrı bi başvuru yapmıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undisparo -- 3 Eylül 2018; 19:6:17 >
  • Ben de aynı şekilde okul öğrencileri için başvuru yapılıp yapılmaması gerektiğini merak ediyorum.

Birde e-kayit işlemi gerçekleştikten sonra kimlik kartını çıkarmamız gerekiyor mu? Yoksa bölüme girecegimiz zaman mı veriliyor?

Ekleme: Vermiş olduğunuz linki sonradan gördüm. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabogurtlenbbten -- 3 Eylül 2018; 19:30:30 >
  • undisparo kullanıcısına yanıt
    Okul öğrencileride kayıt yapıyor diye biliyorum
    Google Docs
    YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK 10-11 HAZİRAN YDMS (MUAFİYET) BAŞVURU FORMU
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyJq8zZSuPu8o4vnBdKVpnJlhPU-gAUs8Po9cm1QD1EvDFAQ/viewform

Bu forumu doldurman lazım sanırım

• Üstte belirttiğim formu doldurun ne olur ne olmaz

Sınavda ikinci bir kimlik istiyorlar diye biliyorum onu öğrenci işlerine sorsan daha iyi olur 03129061804-05-06-07 bu verdiğim numaralar yabancı diller yüksekokulunun öğrenci işleri departmanına direk bağlanır oradan bilgi almanız daha doğru olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.