Bildirim
Hayalet okul hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
dm lütfen
_____________________________ -
O ne la
okula gitmiyorsun, notlar 95-100 giriliyor. sadece sınava hazırlanıyorsun.
Kaç para. Mantıklıymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yazdım bakalım cevap verirse öğrenecegiz
İlk defa duydum böyle bir şeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Problem yok kanka lisede çekmediğini tribin 10 katını üniversiteye geçince hocalarından çekersin. O zaman da hayalet üniye geçemezsin ama bilgine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 4 Ekim 2024; 11:43:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ytü var hayalet üni araştırmanı öneririm
Açığa geçmenin zor olması bu durumu meşru kılmıyor. Hayalet okul kavramını ilk defa bu konuda duydum internette aratınca da birer birer kapatıldığını gördüm. Darısı hepsinin başına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üniversite 3. sınıftayken falan evrakta sahtecilikten suçlu durumuna ve lise terk olmaktan üniden atılmaya geleceksin haberin yok.
kanka lütfen cevaplarmısın ben 12.cisınıfırım ikinci dönem hayalet okula geçmek istiyorum okulum ciddi anlamda çok kötü ikinci dönem geçiliyor mu hayalet okula kabul ederler mi

Problem yok kanka lisede çekmediğini tribin 10 katını üniversiteye geçince hocalarından çekersin. O zaman da hayalet üniye geçemezsin ama bilgine
|
Ytü var hayalet üni araştırmanı öneririm |
Üniversite 3. sınıftayken falan evrakta sahtecilikten suçlu durumuna ve lise terk olmaktan üniden atılmaya geleceksin haberin yok.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X