Şimdi Ara

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
12.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tıp fakültesi nasıldır
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Yerleşim yeri bilkentte hastanelere yakın diye biliyorum yani konumu iyi bir yerde eğitimi hakkında pek bi bilgim yok

• Up

• Hocam Hazırlık haftada kaç saat 0'dan halletmek istiyorum. (Küçük yaşımdan belli ingilizce altyazılı izlerim mecbur kalmadıkça dublaj izlemem öyle ki altyazı kapalıyken söylenenlerden konuyu anlayabiliyorum lakin kuralları vb. bilmiyorum.)

Hazırlık binası sanırsam Etlikte yabancı hocalar var mı?

Dediğinize göre Türkiye ortalaması üstü bir hazırlığı var benim için en önemli şey hazırlık ingilizceyi tamamen anlayabilecek konuşabilecek ve yazabilecek seviyeye gelmek istyiorum elbet kendimde her gün gerekli pratiği yapacağım yan gelip yatmak gibi bir amacım yok.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Haftada 23 saatten başlıyor sonradan 21 saate falan düşüyor yabancı hocaları var deneyimli hocasi cok Pearson ile çalışıyorlar seneye devan ederler mi bilmiyorum hazırlık etlikte aynen suan üniversitemizin tanıtım gunleri var onlarada gidebilirsiniz haftada 3 saat ayriyeten yabanci hocalarla speaking derslerimiz oluyor normal derslerde de listening speaking adi altinda yine konuşma becerileri gelişiyor zaten okula baslamadan duzey belirleme sinavi yapilir ben A+ seviyesinden başladım c yi bitirdim her kur iki ay oluyor ve her kurun ortasinda ve sonunda sinav oluyor seviye tespiti için okulumuzun sitesindende hazırlık tanıtımı için bilgiler edinebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Industrialengineer

Haftada 23 saatten başlıyor sonradan 21 saate falan düşüyor yabancı hocaları var deneyimli hocasi cok Pearson ile çalışıyorlar seneye devan ederler mi bilmiyorum hazırlık etlikte aynen suan üniversitemizin tanıtım gunleri var onlarada gidebilirsiniz haftada 3 saat ayriyeten yabanci hocalarla speaking derslerimiz oluyor normal derslerde de listening speaking adi altinda yine konuşma becerileri gelişiyor zaten okula baslamadan duzey belirleme sinavi yapilir ben A+ seviyesinden başladım c yi bitirdim her kur iki ay oluyor ve her kurun ortasinda ve sonunda sinav oluyor seviye tespiti için okulumuzun sitesindende hazırlık tanıtımı için bilgiler edinebilirsiniz
    Tamamdır hocam asıl bölümde bütün dersler ingilizce değil mi? Yani hocalar vb. ingilizce konuşuyor.

Sanırsam Etlik Olimpik Yüzme Havuzunun arkasında yer alıyordu hazırlık binası yüzme havuzuna özel indirimler devam ediyor mu YBU için bir bilgin var mı?

Eüer seçersem keçiörenden geleceğim ulaşım sorun olmaz sanırsam.

Pearson belgesi 2017 Aralık son gözüküyor bakalım.

Son olarak Muhafazakar ağırlıklı bir kitleye mi sahip Üniversite benim uzak olduğum bir durum rahatsızlık çeker miyim?(Başkalarına karışmam elbette)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 6 Ağustos 2018; 12:54:46 >

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Bölümde hocalar yine ingilizce konuşacak %100 olduğu için

Etlik olimpik yüzme havuzunda ybu öğrencilerine özel %50 indirim mevcut gecen sene 6 aylık fitnessa 275tl gibi bir fiyata yaziliyordun

Pek ulaşım sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum

Her çeşit insan var o yüzden sen kendi kafana uygunlarla arkadaş olduktan sonra sıkıntı olmaz

• Endüstri muhendisi olan birinin nasil kisisrl ozelliklere sahip olmasi gerekir ?

Meslek benden ne ister ?

• RezOdtüİnşaat kullanıcısına yanıt
    Ilk başta ozguven ve yönetim vasfı lazim kararlılık da cabası

• Hocam makine mühendisliği eğitimi ile ilgili bir şeyler duydunuz mu? Makine okuyanlar memnun mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam makine mühendisliğinde bölüme başlayan arkadaş yok tanıdığım o yüzden pek bi yorum yapamam

• üniversitenin sosyal olanakları nasıl?
    endüstri mühendisliğinin hocaları vs. nasıl? kaliteli bir eğitimleri var mı?
    e.m'nin esenboğa kampüsüne taşınma gibi bir durumu var mı?
    e.m okuyan insan tipleri nasıl?
    kampüsün içinde neler var genel olarak?
    kulupler ne alemde?

bu gibi soruları cevaplayabilirseniz çok memnun olurum hocam çok teşekkürler.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alqeren -- 6 Ağustos 2018; 22:19:30 >
  • Revaçta*
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.