< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oibizak -- 22 Temmuz 2019; 11:23:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi: 2018 Yılı Genel Bakış
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi (AYBÜ Tıp), Türkiye'nin başkenti Ankara'da bulunan köklü bir üniversitenin tıp fakültesidir. 1992 yılında kurulan AYBÜ Tıp, yüksek kaliteli tıp eğitimi ve araştırmalarıyla tanınır.
2018 yılında AYBÜ Tıp, eğitim programlarında bazı önemli değişiklikler yapmıştır. Fakülte, tıp alanındaki son gelişmeleri yansıtacak şekilde müfredatını güncellemiştir. Ayrıca, öğrencilerin klinik deneyimlerini artırmak için yeni ortaklıklar kurmuştur.
AYBÜ Tıp, hem Türkçe hem de İngilizce tıp eğitimi programları sunar. Türkçe programı 6 yıl sürerken, İngilizce programı 5 yıldır. Her iki program da temel tıp bilimleri, klinik bilimler ve mesleki gelişim alanlarında kapsamlı bir eğitim sağlar.
Fakülte, son teknoloji olanaklara ve deneyimli öğretim üyelerine sahiptir. Öğrenciler, modern laboratuvarlar, simülasyon merkezleri ve hasta bakım tesislerinde eğitim alırlar. AYBÜ Tıp'ın öğretim üyeleri, alanlarında tanınan uzmanlardır ve öğrencilere en güncel tıbbi bilgileri aktarırlar.
AYBÜ Tıp, öğrencilere aktif bir üniversite topluluğu sağlar. Fakülte, öğrenci kulüpleri, topluluklar ve sosyal etkinlikler gibi çeşitli öğrenci faaliyetlerine ev sahipliği yapar. Öğrenciler, tıbbi bilgilerini genişletme, liderlik becerilerini geliştirme ve profesyonel bağlantılar kurma fırsatına sahip olurlar.
AYBÜ Tıp mezunları, Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki hastanelerde, kliniklerde ve araştırma kurumlarında başarılı kariyerler edinmişlerdir. Fakülte, öğrencilerini tıp mesleğinin sürekli değişen taleplerine uyum sağlamaya hazırlayan mükemmel bir eğitim sağlar.
Eğer Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında daha fazla bilgi almakla ilgileniyorsanız, fakültenin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya öğrenci hizmetleri departmanıyla iletişime geçebilirsiniz.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı