Şimdi Ara

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HAZIRLIK VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA SORULARI ALAYIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
12.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başvuru formunu doldurdum. Ancak aşağı kısımda yeni kayıt yaptıranlar kimlik ile gelse yeterli yazıyordu. Dediğiniz gibi yarın ilk isim bilgi almak olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi o olur dediğim gibi

• Industrialengineer kullanıcısına yanıt
    sağ ol hocam doldurdum geriye sınav saatlerinin ilanını beklemek kaldı sanırım çok teşekkür ettim.
  • undisparo kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı

Mezun olduğumuzda çalışacağımız alanı seçmeli dersler sayesinde mi belirleyeceğiz yoksa mezun olunca yazdığınız her alanda çalışma imkanımız olacak mı

• Seçmeli derslerin çok bir yölendirme etkisi yok mezun olunca o vasıfları kazanacağından tabiki olacak çalışma imkanın ama sana tavsiyem bunlar arasından en ilginin olduğu 1-2 alanı belirleyip onlara yoğunlaşarak daha donanımlı bir şekilde o alanlar üzerinde profesyonel olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Industrialengineer -- 4 Eylül 2018; 8:31:45 >
  • Hocam bu konuda ilk açtığınız zamanlarda yazmıştım hatırlarsanız. İnşaat mühendisliğini kazandım. Şimdi e-devletten kayıt oldum başvurum da onaylandı.Şimdi ne yapmam lazım ?
    Bir de burs almak istiyorum da KYK bursu dışında bir imkan var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonarJuu -- 4 Eylül 2018; 13:5:47 >
  • MonarJuu kullanıcısına yanıt
    Şmdi yapacağın şey sınav saatinin açıklanmasını beklemek burs içinde internetten araştırabilirsin veren kurumlar var aklına yatan olursa başvurursun

hocam son bir şey sorayım; bu yddsde nasıl sorular çıkıyor bi gözden geçirelim konuları
    hocam son bir şey sorayım; bu yddsde nasıl sorular çıkıyor bi gözden geçirelim konuları
  • undisparo kullanıcısına yanıt
    Genelde gramer ağırlıklı oluyo diye hatırlıyorum ilk sınav gramer bakabilirsin yani

Hocam ben bunu görmemiştim bilgim yoktu sadece Öğrenci Bilgi Sistemine kayıt olurken altta muafiyet sınavına girmek istiyorum diye bir ibare vardı onu seçmişti. Şimdi de listede adım gözükmüyor. Bu durumda okulu aramam gerekiyor sanırım. Google Doc tan kayıt olmam gerektiğine dair bir bilgi gelmemişti elime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YüceOdin -- 7 Eylül 2018; 23:54:49 >
  • YüceOdin kullanıcısına yanıt
    Öğrenci işleri ile iletişime geçin yardımcı olurlar bence

• Yukarıda verdiğiniz numaraların hepsini aradım ancak cevap veren yok saat 12'den beri ara ara arıyorum ama açmıyorlar. Başka bir şekilde iletişime geçebilir miyim? En kötü seneryoyu düşünecek olursak ve sınava girmezsem a dan mı başlıyor kur? Bir sıkıntı çıkar mı sınava giremedim diye?

• YüceOdin kullanıcısına yanıt
    A kurundan başlarsın bir sıkıntı çıkmaz o konuda

• bugun ydds na girdim ve 90 aldım angi kurdan başlyacagım yazmamış ydms a girer yazmış kurumn belli olması için busınava girmeli miyim
  • ucanhollandalı01 U kullanıcısına yanıt
    Bu konuda attığım resimlerde var hocam sınavlara göre kur sıralaması

• Merhaba , acaba eğer 1.dönemin sonunda ydms ye girip başarılı olursak 2. dönem kendi bölümümüze başlayabilir miyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • king1206 K kullanıcısına yanıt
    Irregular student olarak başlarsın ya da istersen de dondurabilirsin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.