Şimdi Ara

Ankara C ile başlayan 3 harfli plaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ikametgahım Çankaya ilçesine bağlı. Adım Cihad ve CHD plaka almayı düşünüyorum. Ankara'da C ile başlayan plakalar hangi ilçelere veriliyor bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChanningTatum

Merhaba, ikametgahım Çankaya ilçesine bağlı. Adım Cihad ve CHD plaka almayı düşünüyorum. Ankara'da C ile başlayan plakalar hangi ilçelere veriliyor bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

trafik şubede tanıdık bulun. ilçeye gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • axeleon kullanıcısına yanıt
    Trafik şubede bi tanıdık bulabilirim ama eğer ellerinde CHD plaka yoksa bi güzellik yapabilirler mi? Öyle bi şansları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanningTatum

Trafik şubede bi tanıdık bulabilirim ama eğer ellerinde CHD plaka yoksa bi güzellik yapabilirler mi? Öyle bi şansları var mı?

Ellerinde o plaka yoksa sence nasil bir guzellik yapabilirler?cidden merak ettim,dusundugun bisey var mi?
    Milletin plakasini iptal edip sana mi vereceklerini dusunuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçük illerde olsanız her ilçenin kendine göre plaka harfi var ona göre verirler. Ankara gibi büyükşehirlerde ilçelere plaka harf sınırı verilmez,sıradan plaka verilir. trafik şubede tanıdık varsa birazda bağış yaparsanız istediğiniz plakayı verirler
    Adınızın sessiz harfleri olduğu için özel plaka deyip uçuk rakamlar bile bağış yapmanız istenebilir. bunun için trafikten tanıdık bulun dedim

Mesela 34 EDA XX gibi plakaya zenginlerden biri sıfır Hyundai araba bağış yapmıştı İstanbul Emniyeti'ne

• Şansın varsa buradan istediğini yada ona yakın bir plakayı bulabilirsin ama şuan kapalı. Yeni plakalar yüklensin birkaç güne açılır..
    Ben Volvo aracım için VOL plakayı buradan bulmuştum.

http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/Plaka_Tahsis.aspx

Sadece Ankaraya özel biliyorum bu uygulamayı..
  • Tanıdığa ve ateşlediğin miktara bakar bu iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistem ne güzel işliyormuş...

• RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Hayır da mesela istediğim plaka, atıyorum Fatih adında birisinde ve bu plakayı rastgele almış. Onunla irtibata geçme gibi bi olanak var mı anlamında söyledim. Yapılacak bağış önemli değil bu durumda.
  • axeleon kullanıcısına yanıt
    Cidden OHA. Bağış önemli değil derken onu kastetmemiştim. Benim 26 SS plakam vardı ama aracım perte çıktığı için o plakayı alamıyorum. Aslen Eskişehirliyim ama şu an ikametgahım Ankara'da öğrenci olduğum için. Bari dedim burada özel plaka alayım. Çünkü orada yine SS plaka almaya kalksam en az 5-6 bin lirayı gözden çıkarmam gerekecek. Umarım CHD plaka bulabilirim. Teşekkürler.
  • Eskiden bizde istediğimiz plakaları alabilyiorduk kamyonlarımıza.Şimdi ilçeye göre harf vermişler bizim ilçe "P" harfini almış.Ancak geçen sene okuldan bir arkadaş 116d'ye SDT plaka aramış 34 SDT 99 boştaymış onuda adamlar arabayı almadan 4.500 lira bağış verip ayırtmışlar.Kısacası boştaysa parayı veren düdüğü çalar :)
  • Maruz görün ama bu bağış ne oluyor
  • Üç harfli ve c ile başlıyor . Adını almayın ağzıniza

• Benimde plaka alma düşüncem var benimki 34 KDC xx fazla revaçta olan bir plaka değil o kadar uçuk rakamlar isterler mi ?
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Biz SS plaka için Halk bankasına para yatırmıştık yani Trafik Emniyet Müdürlüğü'ne bağış. Ne amaçla kullanılıyor bilmiyorum ama belki de trafik araçlarına yakıt, bakım için vs. kullanılıyordur.
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Fazla revaçta olmayan plakalara en fazla 500 lira istiyorlar diye biliyorum. Müge diye bi arkadaşım var MUG plakayı 500 liraya almıştı. FVZ plaka da 600 lira falan. Bunlar bağış adı altında mı yoksa rüşvet mi onu tam bilmiyorum yalnız. 06 XXX 06 'lar çok göze battığı için mecbur bağış yaptırıyorlar ondan eminim.
  • Yok benim iki tane alakasız sayı zaten 500 600 tl veririmde 1000 TL den yukarı deymez ben sırf 4 senedir söz verdiğim plaka için almak istiyorum kısmetse seneye yeni arabayla aldırırım.

Ekstra soru: Diyelim işte benim K harfim İstanbul'un atıyorum Avcılar ilçesinde ben oraya ikemetgahımı aldırıp mı plakayı trafik şubesinden alıyorum ?

Edit:Öğrendim Beykoz ilçesinde KAA 00 - KZZ 99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0403 -- 24 Ağustos 2014; 13:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Yok benim iki tane alakasız sayı zaten 500 600 tl veririmde 1000 TL den yukarı deymez ben sırf 4 senedir söz verdiğim plaka için almak istiyorum kısmetse seneye yeni arabayla aldırırım.

Ekstra soru: Diyelim işte benim K harfim İstanbul'un atıyorum Avcılar ilçesinde ben oraya ikemetgahımı aldırıp mı plakayı trafik şubesinden alıyorum ?

Edit:Öğrendim Beykoz ilçesinde KAA 00 - KZZ 99

Aynen ikametgahınızın o ilçede olması lazım
  • en iyi ihtimalle 1000 tl civarı olur.bağış ilçe emniyetin derneğine yapılıyor.
  • Uc harfli ozel plaka icin İzmirde ortalama ne kadar bagis istenir? Tanidik var trafikte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.