Şimdi Ara

Sahibinden.com İlanlarında Araç Sınıfı Filtresi İsteği (A,B,C,D,E,S vs.))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, öncelikle Kurban Bayramınızı kutlarım.

Mesela C veya D sınıfı araç ararken belirli filtreler ve belirli fiyat aralığı girdiğimde karşıma hep B sınıfı araçların çıkmasından rahatsız oluyorum. Epeyce bir zaman kaybına sebep oluyor yüzlerce ilan arasından kendi aradığım sınıftaki ilanlara ulaşmak.

Bir şekilde site yönetimi ve yazılımcılarını ilanlarda filtre olarak araç sınıfını eklemeye nasıl ikna edebiliriz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• H4- H kullanıcısına yanıt

Bu da çok mantıklı, ilk arama yaptığımızda birden fazla marka seçebilmek güzel olurdu.

• Ben kaç sefer yazdım aynı konuyu sizde yazın elbet dikkat çeker hatta genel aramada tüm markaların içinde görüntülenmesini istemediğimiz markaların filtremesi olsa oda güzel olurdu

• Sahibinden kendini hiç geliştirmeyen tekel bir firma, ileride bir gün patlayacakları kesin.

SUV ve Otomobil diye ayrı ayrı aratma yapma rezilliği, segment rezilliği, oldukça vasat bir uygulama aslında.

• en büyük sorunu yorum yazma olayının olmaması, galericiler veya satıcılar neden yorumlanamıyor ?? aslında bu sitenin bu yüzden tercih edilmemesi gerek

• SHBD kendini geliştirmez. Paraya bakar. 10 yıldır bi karanlık mod getiremediler.

• Bende bazı araç markaları ve modellerini hariç tutmasini istiyorum arama yaparken. Mesele egea ve Clio listelensin istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı bir güncelleme. Ağır hasar kayıtlı filtresi geldi, keske tramer zorunluluğu da getirse

• Önce kilometreye 999.999.999 yazanlara veya 1 yazanlara çözüm bulsunlar.

Yada aynı şekilde fiyata 999.999.999 yazanlar ??? Yukarda bir arkadaş yazmış bu site kesinlikle tekel bir site. Ne acıdır ki rakip bir site de yok.

Mesela aracı açık havada dışarda çekme zorunluğu gelsin , 4 bir yanından fotoğraf zorunluluğu gelsin. Kirli arabaları sistem kabul etmesin. Adamlar off road yapıyor utanmadan o çamurla fotoğraf çekip yüklüyor.

Hele bide oturduğu binanın otoparkında fotoğraf çekenler var....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de ararken eksikligini hissettigim ozellik. Misal insan bazen diyor ki d sedan bakayim ama aklina her d sedan da gelmiyor. Sistem tum o segmentteki araclarin ilanlarina dokebilse guzel olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.