Şimdi Ara

Çbs Belco' Mu? Turtle Wax Teflon Cila' Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
31.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar beyler. Uzuuun zaman once turtle wax teflon katkili cila almistim. Gecen dedim uygulayayim. On kaputa uyguladim. Gayet guzel parlak ve kaygan bir tabaka olusturdu. Makinem olmadigi icin elle uygulanan bir sey almam gerekli.

Her neyse. Cila az kalmis. Arastirdim kabaca. Bir de Çbs Belco Silikonlu LİKİT CILAyi tavsiye ediyorlar. Epey olumlu yorum var.

Kullanan, goren, duyan var mi acaba? Bunlarin hangisi daha iyi olur? Kalicilik, parlaklik ve koruma acisindan?

Cbs

www.hepsiburada.com
    ÇBS Belco Silikonlu Likit Cila 1 Litre Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/cbs-belco-silikonlu-likit-cila-1-litre-095607-p-OTM095607?productId=otm095607&categoryId=20035736

Turtle Wax

www.hepsiburada.com
    Turtle Wax Teflon Katkılı Sıvı Cila 500 ML. Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/turtle-wax-u-s-a-teflon-katkili-sivi-cila-09g004-pm-otm09g004

Fiyatlar degisiklik gosterebilir. Hburada sart degil. Ornek olsun dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ÇBS Belco mu? Turtle Wax Teflon Cila mı?

Arabanız için en iyi ciloyu arıyorsanız, ÇBS Belco ve Turtle Wax Teflon Cila iki popüler seçenektir. İşte bu iki cila arasındaki temel farklar:

ÇBS Belco

• Silikon bazlı bir ciladır.
    • Boyayı korur ve parlaklık kazandırır.
    • Uygulaması kolaydır.
    • Uygun fiyatlıdır.
    • ÇBS Belco Teflon'lu Likit Cila yorumları genel olarak olumludur.

Turtle Wax Teflon Cila

• Teflon bazlı bir ciladır.
    • Boyayı uzun süre korur ve hidrofobik hale getirir.
    • Çizikleri ve girdap izlerini giderir.
    • Pahalıdır.
    • Turtle Wax Teflon Cila nedir sorusunun cevabı: PTFE (Teflon) içeren bir ciladır.

Hangisini Seçmelisin?

En iyi cila, belirli ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. Silikon bazlı bir cila arıyorsan ve uygun fiyatlı bir seçenek istiyorsan ÇBS Belco iyi bir seçimdir. Teflon bazlı bir cila arıyorsan ve uzun süreli koruma ve hidrofobiklik istiyorsan Turtle Wax Teflon Cila daha iyi bir seçimdir.

Hangi cilaların daha iyi olduğuna karar vermek için ÇBS Belco Cila yorumları ve Turtle Wax Teflon Cila yorumları gibi kullanıcı incelemelerini okuyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Turtle wax iyi ben kullandım etkisi güzel sayılır. Bende bi yane kullanılmamış var yollıyım sana onu. Kargo ücretini öde yeter zaten 6 liraya azmıştım bi ara hiç kullanmadım 2 kutu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Turtle wax iyi ben kullandım etkisi güzel sayılır. Bende bi yane kullanılmamış var yollıyım sana onu. Kargo ücretini öde yeter zaten 6 liraya azmıştım bi ara hiç kullanmadım 2 kutu var.
    bu çbs eski bir marka heralde. belki meiguars gibi markalar daha bilinmezken. ondan ötürü eski araba sürücüleri fln bunu bilir ve tavsiye ederler.
  • Haydii... Çbs Belco vardı bende kimbilir nerde kaldı, şimdi görünce hatırladım.

Turtle fiyatına göre kaliteli sonuçlar veren bir marka, elinde yoksa bu ürünün şampuanları vs de kalitelidir, bu waxı da yine fiyatına göre etkili bir üründür..

Çbs ise uygulanabilirliği biraz daha beceri ve tecrübe isteyen ama daha kalıcı sonuçları olan bir markadır, Turtle biraz daha amatör ürünlerle genelde piyasada.
  • quote:

Turtle wax iyi ben kullandım etkisi güzel sayılır. Bende bi yane kullanılmamış var yollıyım sana onu. Kargo ücretini öde yeter zaten 6 liraya azmıştım bi ara hiç kullanmadım 2 kutu var.

Ustam 6 liraya nasil aldin? Ben taaa ne zaman daha fazlasina almistim

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Haydii... Çbs Belco vardı bende kimbilir nerde kaldı, şimdi görünce hatırladım.

Turtle fiyatına göre kaliteli sonuçlar veren bir marka, elinde yoksa bu ürünün şampuanları vs de kalitelidir, bu waxı da yine fiyatına göre etkili bir üründür..

Çbs ise uygulanabilirliği biraz daha beceri ve tecrübe isteyen ama daha kalıcı sonuçları olan bir markadır, Turtle biraz daha amatör ürünlerle genelde piyasada.

Evet turtle urunleri guzel. Uygulamasi kolay. Cbsnin zor oldugu durum nedir hocam? Parlaklik acisindan daha mi iyi olur acaba

• Kipadan almıştım bi ara öyle kampanyası vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kipadan almıştım bi ara öyle kampanyası vardı.
    Geçen arabaya pasta cila alıyım kendim yapıyım diye araştırıyodum internetten, babama sordum direk hiç marka söylemeden Çbs Belco al en iyisidir dedi. Genede araştırmakta fayda var.
  • Hocam Çbs Teflon cila Almanı öneririm. Çok güzel bir cildır. Silikonlu cilalar genelde parlatmaya yönelikken teflonlar koruma bazlıdır.

Turtle waxda Güzeldir ama çbs Teflon al bir dene tabi Aracın parlaksa ben 2014 araca uyguluyorum zaten boyası yeni koruma Amaçlı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Hocam Çbs Teflon cila Almanı öneririm. Çok güzel bir cildır. Silikonlu cilalar genelde parlatmaya yönelikken teflonlar koruma bazlıdır.

Turtle waxda Güzeldir ama çbs Teflon al bir dene tabi Aracın parlaksa ben 2014 araca uyguluyorum zaten boyası yeni koruma Amaçlı...

Sanirim ikisini de temin etmem gerekecek. Ne kadar ovduler boyle yav. Aslinda arabaya bi pasta cila yapilmasi gerekli. Ancak kendim sadece cila atayim diyorum. O yuzden tercih ediyorum bu urunleri. Su cbsyede bir bakayim en temizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Evet turtle urunleri guzel. Uygulamasi kolay. Cbsnin zor oldugu durum nedir hocam? Parlaklik acisindan daha mi iyi olur acaba

Atıyorum; Turtle ile ürünü yüzeye döküp 2-3 ovalamada netice alırsın ama Çbs de ürünü yedirmek için daha fazla çaba ya da efor gerekebilir, gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Atıyorum; Turtle ile ürünü yüzeye döküp 2-3 ovalamada netice alırsın ama Çbs de ürünü yedirmek için daha fazla çaba ya da efor gerekebilir, gibi.

Etkiliyse ugrasmaya deger. Ufagini bi alir denerim olmazsa bakayim

• quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

Hocam Çbs Teflon cila Almanı öneririm. Çok güzel bir cildır. Silikonlu cilalar genelde parlatmaya yönelikken teflonlar koruma bazlıdır.

hocam çbs teflon ne kadar süre koruma sağliyor
  • youtube da bicok markanin karsilastirmasi var oralara bakarsan turtle wax acik ara ondedir. Cbs pasta gibi boyayi biraz inxeltiyor. etkili bir urun ilsa yurt disindada adi duyulurdu. o yuzden cbs boyanin omrunu azaltir ama teflon xila ilarak iyi. turtle belki daha iyi dir onu kullanmadim.hic
    p

• ikiside değil bu
    neden mi?

Uygulamayı tek kat yaptım yapalı 2 haftadan fazla oldu
    2 si sağanak fırtına olmak üzere 3 yağmur yedi
    Kentsel dönüşüm ortasında sürekli toz çamur içinde kaldı
    2 kez de benzinlikte basınçlı su ile yıkandı
    bence çok ama çok başarılı
    ve şu an ki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 1 Ekim 2016; 23:37:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

ikiside değil bu
    neden mi?

ve şu an ki hali

hocam bir de SOFT99 FUSSO COAT 12 ay WAX BOYA KORUMA var hangisi daha iyi ve uzun koruyor

• Ben de sunu sipariş verdim. Pazartesi gelecek. Hani forum var ya. Orda söylüyorlardı.

www.hepsiburada.com
    Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-brilliant-shine-detailer-pm-otson287400

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ben de sunu sipariş verdim. Pazartesi gelecek. Hani forum var ya. Orda söylüyorlardı.

www.hepsiburada.com
    Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-brilliant-shine-detailer-pm-otson287400
    Fusso hocam katı olanlar çok daha uzun ömürlüdür her zaman.
    Collinite,Finish Kare,Autoglym,AG Hard Wax vs
    Araştrırın kafanıza yatanı alın

ha ayrıca araç beyazsa bu yukardakilere para vermeyin. koruma dışında parlaklık namına hiç fark yok neredeyse.Turtle ideal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 2 Ekim 2016; 10:28:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

ikiside değil bu
    neden mi?

ve şu an ki hali

Altına imzamı atarım.
    2014,2000,2005 model 3 ayrı araca uyguladım sonuç beklediğimden daha iyi çıktı, özellikle tavsiye edildiği gibi 24 saat ara ile 2 kat atarsanız daha etkili oluyor.
    Tavsiyem; sürdükten sonra minimum 1 saat bekleyip, silme işini yaparsanız ürün daha etkili oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 24 Kasım 2016; 12:17:3 >

• çbs belco dan şaşmayın diğerilerine göre biraz daha faszla uğraştırır ama kesinlikle daha iyi , eskiden pasta atılırdı sonrasında atılan pastanın ince çizikleri cila diye tabir ettiğimiz belco idi , bu arada yaş 44 5-6 yaşımdan bilirim babam pasta cila atarken arabaya belco vardı kısaca 40 yıl önce de vardı, o zamanlar bunun haricinde şuanki markaların olduğunu sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.