Şimdi Ara

ankara adobe illustrator kursu arayanlar beltek kursu sadece 10 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sıcak fırsat. Tek illustrator değil birçok kurs çeşidi var.

Arkadaşlar kurslarla ilgili olanlar bilirki Ankara'da Beltek kursları bulunmakta. Beltek kurslarında çok çeşitli olmakla beraber özellikle wep tasarım hakkında çok fazla çeşit kursu bulunmakta. Kursların listesinehttp://beltek.gazi.edu.tr/ buradan bakabilirsiniz. Ayrıca eğitimini veren insanlar da çok kültürlü ve bilgili kişiler. Ben photoshop ve flashı orda öğrendim Sibel Somyürek hocadan.http://w3.gazi.edu.tr/~ssomyurek/ sitesi burası. En güzel yönlerinden bir tanesi bu müthiş eğitim sadece 10 liraya ve MEB onaylı sertifikası veriyorlar. Gelecek kurs başvuruları Ocakta olması gerekiyor. Tam tarih bilmiyorum ama burda paylaşacağım.

Kurslar hakkında bir genel bilgi daha vereyim. Kurslar hafta içi 18.00 21.00 arasında, hafta sonu 09.00- 13.30 ve 13.30-18.00 arasında yapılıyor (hafta sonunu tam hatırlayamadım). Genelde çok fazla devam zorunluğuna bakmıyorlar. 1-2 saat gecikirseniz sorun değil. Gelenler zaten öğrenmek amacıyla geliyor. Birkaç yaşlı dışında çok fazla gereksiz şeyler bulunmamakta. Dersler Gazi Beşevler kampüsünde yada Emek'te de olabiliyor.

Şimdi gelelim İllustrator konusuna. Şimdilik bu kurs yok. Ama olmayacak die birşey yok. Eğer yeterli sayıya ulaşırsak ki ben DH cemiyetinden bu sayıyı bekliyorum açtırabiliriz kursu. Bu sayı 10-15 civarında olursa tahminim kurs açılır. Tavsiyeyi veren Sibel Somyürek hocamızdı(ondan alırsanız dersi pişman olmazsınız o kadar söyleyeyim. Verdiği dersler sitesinde bulunmakta. Sizin almak istediğiniz dersi her dönem vermeyebilir). Kayıtlardan önce birer dilekçe ile başvururuz. Daha çok zaman var ama toplanmak için bu süre yeterli. Gelmeyi düşünen arkadaşlar buraya yazarlarsa sevinirim. Birde hangi günler gelmeyi düşünüyorlar onuda belirtsinler(Pazartesi-çarşamba-cuma yada hafta sonu sabah yada akşam).

her türlü sorularınızı cevaplarım arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 11 Aralık 2012; 21:33:41 >

• Takip :)
  • 10 lira aylık mı yıllık mı dönemlik mi nasıl? Ve ben de başlamak istiyorum şu web tasarım işlerine bayaadır.
  • 10 lira dönem boyunca. 2 aylık ve 3 aylık kurs çeşitleri var. hangisine kayıt olursanız olun 10 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 11 Aralık 2012; 22:26:25 >
  • phptoshop,flash,ingilizce v.s bende almak istiyorum.biraz daha ayrıntılı yazarmısın hocam ne gerekiyor ne zamana kadar nereye başvuruyoruz v.s
  • BELTEK’e gelmeden önce bilmenizde fayda var!

BELTEK Sertifika Programı İçin Önemli Açıklamalar

BELTEK Kurs Programlarından yararlanmak isteyen kursiyer adayı, ilk önce,www.beltek.gazi.edu.tr internet erişim adresini ziyaret ederek, BELTEK Mesleki,Teknik,Sosyal ve Kültürel amaçlı sertifika eğitim programları ve özellikle takip etmek istediği kurslar hakkında, yeterli bilgi edinmelidir.

BELTEK Kurs Programlarından takip etmek istediği sertifika programlarını belirleyen kursiyer adayı, aşağıdaki internet erişim adresini ziyaret ederek, gireceği kursun/kursların ön kaydını yapmalıdır.

Ön kayıt için aşağıdaki linki tıklayınız…

http://w5.gazi.edu.tr/beltek/onkayit/

Gazi Üniversitesi Merkez Yerleşkesi'nde (Ankara), BELTEK sertifika programlarına katılacak kursiyer adayları;

Üç gün içerisinde kesin kayıt işlemini yaptırabilmek için, Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi B Blok Zemin Kat (Gazi Kültür Merkezi yanı) Teknikokullar/ANKARA adresinde hizmet veren BELTEK Merkez Kayıt Bürosu’na "Öğrenim durumunu belirtir belge ve T.C. kimlik fotokopyası ile varsa sertifika programı ön şartında istenen belge aslı veya fotokopyası" ile şahsen başvurmalıdır.

BELTEK kursiyer adayı, kesin kayıt öncesinde veya BELTEK Kayıt Bürosu’nda Kayıt Memurlarımız ile yapacakları görüşme sonrası, her bir kurs için, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin BELTEK Projesi için Ankara Finans Market Şubesinde bulunan Şube Kodu : 353 ve IBAN NO : TR280001500158007286936937 Nolu Hesaba veya açtırdığı Bankomat Hesap Numarasına (00158007286936937) Herhangi bir Vakıflar Bankası ATM sinden 10.00 (On) TL yatırmalıdır. Ayrıca merkez kayıt bürosunda post cihazı aracılığı ile de Banka kartı ile de kayıt işlem ücretini yatırabilir.

Herbir açılan kurs programı için en az 12 kursiyer başvurusu bulunmaması halinde programı açıp açmamak BELTEK Genel Koordinatörlüğünün takdirindedir. Programın açılmamasına karar verilirse başvuranların ödedikleri katılım işlem ücreti (10 TL) kendilerine iade edilmez. BELTEK kursiyer adayı, isterse bu hakkını başka bir kurs için kullanabilir.

Kursları başarı ile tamamlayanlara kurs bitirme belgesi düzenlenir. Toplam kurs süresinin 1/5 oranında özürlü/özürsüz devamsızlık gösterenlerin kayıtları silinir ve kendilerine belge verilmez.

Kayıtlar, hafta içi (5 Gün) mesai saatleri (08.00-12.30 / 13.30-17.00) arasında ilgili BELTEK Kayıt Bürosu’nda yapılmaktadır.

BELTEK Kurslarımız, 2’şer (8 hafta) ve 3'er (12 hafta) aylık dönemler halinde düzenlenmektedir.

Sayın ziyaretçimiz;

Şu anda ön kayıt yapılabilecek kursumuz bulunmamaktadır.

İlerleyen tarihlerde yeni dönem kayıt açıklamaları BELTEK web sayfalarından duyurulacaktır.

Gerekli açıklamalar BELTEK web sayfalarından duyurulacaktır.

İlginize teşekkür ederiz.

BELTEK GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

BELTEK sertifika programlarının kurs gün ve saatleri aşağıdaki grub sistemine göre planlanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 11 Aralık 2012; 22:35:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

phptoshop,flash,ingilizce v.s bende almak istiyorum.biraz daha ayrıntılı yazarmısın hocam ne gerekiyor ne zamana kadar nereye başvuruyoruz v.s

photoshop ve flashı alıyorum ben. yalnız wep için olanı. matbaa bölümünde de var 1 photoshop. ve ayrıeten birde flash kursu var. wep için olanını veriyor galiba sibelsomyürek. bu hoca yı tavsiye ederim. başvurular açılmadı ama sene de 3 kere kurs veriliyor ve 3 kere başvuruluyor. ben takipçiyim. öğrenir öğrenmez burda paylaşacam. gazi beşevler kampüsüne başvuruyoruz. A kapısı girişten sol tarafta beltek binası var.orda kayıt zamanı zaten beltek başvurlar yazar. en çok kurs o binada yapılmakta ama diğer gazinin binalarında da kurslar yapılmakta onun için emekte felan çıkarsa şaşırmayınız.

birde bilişim teknolojileri bölümündeki photoshop olsun flash olsun c olsun c++ olsun bunların tek önkoşulu var. oda bilgisayar bildiğinizi kanıtlamak. meb onaylı işletmenlik sertifikası yada okulda aldığınız bil101 (bizim okulfa kodu böyleydi) bunu transkriple belgelemek. başka birşeye gerek duyulmuyor.

adobe illustrator öğrenmek isteyen yokmu aranızda

illustrator hakkında da biraz bilgi vereyim ben. yanlış söylersem affeyleyin araştırdığım kadarını biliyorum. adobe illustrator piksel tabanlı değil vektörel tabanlı çizim yapmamıza yarayan genel anlamda photoshop araçları bulunan bir program. vektörel çizim de nesneyi büyütüp küçülttüğünüzde görüntü kaybı olmamakta. özellikle logo tasarımlarında, karikatür çizmede, illustrator yapmada her türlü büyütüp küçülttüğünüzde veri kaybetmemenizi sağlayan çizim programıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende takip ediyorum konuyu... Illustrator, photoshop, flash bende istiyorum. 3d ve autocad varsa onları da düşünebilirim.. Süper fırsat bence...
  • illustrator için işte dilekçe gerekiyor. 5 10 kişi dilekçe verdirsek açılır :) heralde 2 3 arkadaş gelecek dönem için illustrator istiyor. ben de beltek müdüriyete gidip konuşacam cuma günü. ne gerektiğini öğrenirim arkadaşlar. dilekçe verecek zaman dilekçe veririz :)
  • Çok güzel. Bende faydalanmak istiyorum açıkcası. Web Tasarım olur İllustrator olur. Harika bir fırsat.
  • Uygun bir kurs açılırsa illustrator ve photoshop için hafta sonu gruplarından birisine katılabilirim. Yanlış okumadıysam ocak ayından sonra başlayacağını söylemişsin. Şubat tatilinden sonra katılabilirim. Konu takipte....
  • Ankaralılar için iyi bir fırsat bende katılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelwiN

Uygun bir kurs açılırsa illustrator ve photoshop için hafta sonu gruplarından birisine katılabilirim. Yanlış okumadıysam ocak ayından sonra başlayacağını söylemişsin. Şubat tatilinden sonra katılabilirim. Konu takipte....

büyük ihtimal şubat tatilinden sonraya kalır zaten. okulların 2. döneminde başlar. tatil döneminde kurs yapmazlar.
  • ben illustratorden faydalanmak isterim beytepedeyim gelirim
  • Bende takipteyim, eğer konuyu açan arkadaşımızın bahsettiği gibiyse fiyatlar alınan eğitime göre şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

quote:

Uygun bir kurs açılırsa illustrator ve photoshop için hafta sonu gruplarından birisine katılabilirim. Yanlış okumadıysam ocak ayından sonra başlayacağını söylemişsin. Şubat tatilinden sonra katılabilirim. Konu takipte....

büyük ihtimal şubat tatilinden sonraya kalır zaten. okulların 2. döneminde başlar. tatil döneminde kurs yapmazlar.

Konuyu arada birde olsa güncel tutar ve aldığınız son bilgileri bize aktarırsanız vakti geldiğinde kursa başlamak isteyenler için büyük yardım etmiş olursunuz.

• Haftasonu ogleden sonra ben de varim..
  • BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ bölümü bildiğin 2 yıllık bilgisayar programcılığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Bende takipteyim, eğer konuyu açan arkadaşımızın bahsettiği gibiyse fiyatlar alınan eğitime göre şaka gibi.

aynen ya şaka gibi fiyat. bu işkur ile gazi üniversitesi işbirliğinde geliştirilmiş bir proje olduğu için bu fiyatlarda.yoksa 3 aylık eğitim masrafı diğer kurslarda 1000 liradan aşağı bulamazsınız.

istanbulda da varmış bunun gibi kurslar. araştırmak lazım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

quote:

Konuyu arada birde olsa güncel tutar ve aldığınız son bilgileri bize aktarırsanız vakti geldiğinde kursa başlamak isteyenler için büyük yardım etmiş olursunuz.

tabi dostum o şekilde yapmaya çalışıyorum. 3 aylık kursların 1 2 hafta var bitmesine. yeni kayıtlar bundan sonra olacak büyük ihtimal. onu da burada yayınlayacağım :)

illustrator kursu içinde kayıtlardan önce dilekçemizi sunmamız lazım arkadaşlar. onun içinde ne gerektiğini öğrenip burda paylaşacam :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.