Şimdi Ara

A - Sınıfı Ehliyet ve Sürücü Kursu önerisi - BURSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bursa'da ikamet ediyorum. Motosikletim yok. Kullanmayı bilmiyorum eğitim almak istiyorum.

B ehliyetim var. 20 yıllık aktif şoförlük ve trafik tecrübem var. Aktif bisiklet kullanıyorum.

Bazı sürücü kursları A2 olmadan A sınıfı ehliyet vermediğini söylüyor. A2 ehliyet alarak motor hacmi kısıtlamasına takılmak istemiyorum

Bursa sınırlarında önereceğiniz sürücü kursu ya da eğitim merkezi var mı ?

• Architect_16 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı arayış içindeyim.Dün Bursa çarşı karakolunun yanındaki has sürücü kursuyla görüştüm a1 veriyorlar,fakat a1 ile a2 arasında fazla fiyat farkı yok dedi.

Birde a2 alarak hacim kısıtlamasına takılmak istemiyorum derken ne demek istedin, a1 alınca hacim kısıtlamasına takılmış olmuş olmuyomusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:EmR@H:. -- 15 Haziran 2025; 6:9:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:EmR@H:.

Bende aynı arayış içindeyim.Dün Bursa çarşı karakolunun yanındaki has sürücü kursuyla görüştüm a1 veriyorlar,fakat a1 ile a2 arasında fazla fiyat farkı yok dedi.

Birde a2 alarak hacim kısıtlamasına takılmak istemiyorum derken ne demek istedin, a1 alınca hacim kısıtlamasına takılmış olmuş olmuyomusun.

A1'den hiç bahsetmedim ben zaten. A1 ve A2 nin benzer fiyatlara sahip olması normal çünkü ikisinin de kısıtlaması var. 3 sınıf motosiklet ehliyeti var A1-A2-A ... A sınıfı ehliyetin 24 yaş ya da 2 yıllık A2 olması sınırlaması var. Ancak A sınıfı ehliyet her türlü 2-3 tekerlekli aracı kullanmaya müsaade ediyor. Anladığım kadarı ile yüksek hacimli motoru tecrübesiz bilmeyen birine emanet etmek istemedikleri için direk A sınıfı vermiyor kurslar. Bu konuda yardımcı olan sürücü kursu bilen duyan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

• Tavsiyem gidebileceğiniz kursları belirleyin. Genelde eğitim verdikleri yerler sınavın yapıldığı okulun bahçesinde. Kayıt yapmadan önce birkaç kere gidip gözlemleyin. Bakin hangi kurs hocası kursiyer ile alakalı destek olmakta. Daha sonra o kurs hocası hakkında bilgi alın hangi kursun hocası ise o kursa kayit olun. Benim de yaşım 46. İstanbul'da geçen ay kayıt oldum. Bu şekilde ben o an akıl edemedim bazı kursları teyit aldım. Hafta sonu birkaç tanesi destek oldu. Birisine kayıt oldum . Ama diğer kursların hocası daha ilgili . Benimkisi artık şansa pek ilgi ve alakali değil açıkçası. Bakalım artık A sınıfı kayıt oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru bugün aldım. Ehliyetide sorunsuz alırsak iyi olucak. Hiç motor kullanmadım, 6 saatlik eğitimle olurmu bilmiyorum

• Azönce Bursa uludağ sürücü kursuna A2 ehliyeti için kayıt yaptırdım, tavsiye ederim. Oturduğum bölgede eğitim yaptıkları için, eğitimlerinide gözlemledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.