Şimdi Ara

ankara adobe illustrator kursu arayanlar beltek kursu sadece 10 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ bölümü bildiğin 2 yıllık bilgisayar programcılığı.

daha iyi olduğunu iddaa ederim. bunda en azından gelecek saatleri felan yada uzmanlık alanına göre ders seçebiliyorsunuz :)
  • takipteyim.aklınızda bulunuym arkadaşlar bahsettiğiniz kursa gelmek ısterim zaman sıkıntı olmazsa.
  • Kayıtlar başlıyor arkadaşlar. İllustratore katılacak arkadaşlar dilekçe örneğini hazırlamaktayım. Bitirince paylaşacam. Gerekli doldurmaları yaparak iletebilirsiniz. 5 10 kişi yaptığımızda bu kursu açacaklardır.

BELTEK 2 (İki) Aylık 65. Dönem ve 3(Üç) Aylık 41. Dönem Kurslarımız İçin Kayıt Kabul İşlemleri:

22 Aralık 2012 Cumartesi günü önkayıt için, 24 Aralık 2012 tarihinde ise kayıt kabul bürolarında kesin kayıt işlemi yapılmak üzere işlemler başlayacaktır.

Gazi Üniversitesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı işbirliği ile Gazi Üniversitesi Merkez, Çubuk ve Ostim Yerleşkesi bünyesinde bulunan Fakülte ve Meslek Yüksekokulların derslik, laboratuar ve atölyelerinde yürütülen BELTEK kursları yeni dönem için kayıt almaya başlayacaktır.

Yoğun istek gören MEB Sertifikalı BELTEK Kurslarında, Kursiyerlere (Katılımcılara) Uzmanlaşma, Meslek Edindirme ve Beceri Kazandırma yönüyle hizmet sunulmaktadır.

BELTEK Kurslarının program türü ve içerikleri her dönem, günün şart ve ihtiyaçlarına göre güncelleştirilmekte ve böylece çağın gereklerine sürekli olarak cevap verilebilmektedir.

Katılımcılar, ihtiyaç duyduklarında, Birim ve Bölüm sorumluları ve görevli Destek Hizmetleri Elemanlarımızdan yardım alabilirler.

Kurslarımıza kayıt olmak isteyenler, BELTEK resmi internet sitesinde bulunan ÖN KAYIT programı (http://beltek.gazi.edu.tr/bilgi_sistemleri/beltek_onkayit.php) yardımıyla ilgili kurs ve şubesini seçerek ön kayıt işlemini gerçekleştirebilirler.

Ön kayıt işlemi sonrası, en geç 3 gün içerisinde BELTEK Kayıt bürolarından kayıt işleminizin kesinleştirilmesi gereklidir.

Ön kayıt işlemi öncesinde Kurslarımız ile ilgili tanıtım sayfalarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Saygı ile duyurulur.

Prof.Dr.Serdar YÜCESU

BELTEK Genel Koordinatörü

• arkadaşlar erken biliyorum ama kurs olurda açılırsa yaptığınız çalışmaları forum'un belirli bir konusunda paylaşırsanız bizde faydalanabiliriz.
  • Bilgisayar işletmenliği sertifikası istiyor bu konuda ısrarcılar mı? ünüversite mezunlarına bir ayrıcalık yapmazlar mı?
  • Sayın ziyaretçimiz;

YOĞUN İLGİDEN dolayı şu anda YENİ ön kayıt işlemi yapamıyoruz.
  • YOĞUN İLGİDEN dolayı şu anda YENİ ön kayıt işlemi yapamıyoruz.

Alınan önkayıtların kesin kaydının tamamlanmasını müteakip 26 Aralık 2012 Çarşamba günü tekrar kayıt alınmaya başlanacaktır.
  • takip
  • Arkdaşlar kayıtlar başlamış. Katılmak isteyen arkadaşlar ön kayıtlarını yaptırabilirler.

Ayrıca katılım için lise mezuniyet şartı olduğu içim bu sene katılamayacağım. Seneye tekrar bir organizasyonumuz olursa gelirim. Katılacak arkadaşlara kolay gelsin.
  • ben php-mysqle ön kayıt yaptırdım yarın da kesin kayıt yaparım
  • Konuyu henüz farkettim de. Bir arkadaşımı yönlendirdim, oldukça faydası olacağını düşündüğümden. Ancak kimi kurs programları için bir ön koşul aranmakta. Örneğin:
    '' Bilgisayar İşletmenliği Sertifika Eğitim Programını bitirmiş olmak veya Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı gibi dersleri aldığını belgelemek. '' Yani anladığım kadarıyla temel bilgisayar kullanma becerisi olmayanları tutup da bir Photoshop kursuna veya Bilgisayarlı Ön Muhasebe kursuna almıyorlar gayet doğal olarak. Ama bunları belgelendirmek mümkün değilse, yani Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası yoksa tutup Photoshop veya ilerde muhtemelen açılacak İllistrator kurslarına başvuru yapılamaz mı? Veya siz daha önceden bu Sibel Hanım'dan aldığınız kursa başvururken böyle bir ön koşul var mıydı, belgelendirdiniz mi yoksa dikkat edilmedi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 27 Aralık 2012; 0:07:06 >
  • Konuyu hortlatayım arkadaşlar. Gidipte gittiği kursu veya hocayı tavsiye eden var mı? Bu gerçekten çok güzel bir sosyal proje. 10 TL'ye dışarda bırakın bulmayı belki kalitesi bile tartışılır beltek kurslarıyla.

Ben müh. okuyorum ve bnm elektronik müh. bir arkadaş php kursuna gidiyordu en son. Ondan bilgi alabilirsem burada paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Konuyu hortlatayım arkadaşlar. Gidipte gittiği kursu veya hocayı tavsiye eden var mı? Bu gerçekten çok güzel bir sosyal proje. 10 TL'ye dışarda bırakın bulmayı belki kalitesi bile tartışılır beltek kurslarıyla.

Ben müh. okuyorum ve bnm elektronik müh. bir arkadaş php kursuna gidiyordu en son. Ondan bilgi alabilirsem burada paylaşırım.

destekkk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MELİH GÖKÇEK İN VE GAZİ ÜNİVERSİTESİNİN EN BÜYÜK HİZMETİDİR BU KURSLAR..BİR ÇOK KİŞİ BU KURSLAR SAYESİNDE İŞ SAHİBİ OLDU..EĞİTİM VEREN HOCALAR NORMAL ÜNİVERSİTE HOCASI..BEN AYLARDIR PHP YE GİDİYİM DİYORUM AMA ÜŞENİYORUM..BİRDE HEMEN DOLUYOR KAYITLAR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

MELİH GÖKÇEK İN VE GAZİ ÜNİVERSİTESİNİN EN BÜYÜK HİZMETİDİR BU KURSLAR..BİR ÇOK KİŞİ BU KURSLAR SAYESİNDE İŞ SAHİBİ OLDU..EĞİTİM VEREN HOCALAR NORMAL ÜNİVERSİTE HOCASI..BEN AYLARDIR PHP YE GİDİYİM DİYORUM AMA ÜŞENİYORUM..BİRDE HEMEN DOLUYOR KAYITLAR..

PHP kursundan biraz bahsetsene hcm mesela, genelde uygulama üzerine mi yoksa ezber mantık mı var yada ne bileyim standart şablon mantığıyla mı gidiyor müfredat, nedr?

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

MELİH GÖKÇEK İN VE GAZİ ÜNİVERSİTESİNİN EN BÜYÜK HİZMETİDİR BU KURSLAR..BİR ÇOK KİŞİ BU KURSLAR SAYESİNDE İŞ SAHİBİ OLDU..EĞİTİM VEREN HOCALAR NORMAL ÜNİVERSİTE HOCASI..BEN AYLARDIR PHP YE GİDİYİM DİYORUM AMA ÜŞENİYORUM..BİRDE HEMEN DOLUYOR KAYITLAR..

PHP kursundan biraz bahsetsene hcm mesela, genelde uygulama üzerine mi yoksa ezber mantık mı var yada ne bileyim standart şablon mantığıyla mı gidiyor müfredat, nedr?

hiç gitmedim kardeş..tam bilmiyorum nasıl bir yöntem izlediklerini..fakat iyi olmasa herkes bir anda kayıtları doldurmaz..

• Tekni Resim, Solidworks kurslarına gittim şimdi de Inventor kursuna devam ediyorum. Teknik Resim hocası gayet bilgili hatta Gazi Üniversitesi'nin en iyi Teknik Resim hocasıydı (Servet Karaduman). Solidworks ve Inventor hocaları giriş düzeyinde, bütün komutları öğretiyor ama profesyonel bir çizimi becerinize ve isteğinize göre siz yapabilirsiniz. bu kurslar hiç bilmeyenlere giriş ve orta derece öğretim yapıyor.
    mesela ingilizceye "tercümanlık yapayım" diyerek giderseniz biraz hayal kırıklığı olur. sonuçta üniversitede öğrenciler ne ders görüyorsa sizede 2 aylık ve 3 aylık süreye göre o dersi vermeye çalışıyorlar. bir üniversite öğrencisinin aldığı ders ile bir değil ama kursiyer sayısı az olduğu için ne kadar öğrenmek istiyorsanız ve hoca ne kadar bilgiliyse o kadar öğrenirsiniz.
  • quote:

Kayıtların hemen dolduğunu ben de duymuştum. En büyük sıkıntılardan birisi galiba.

Bu sefer üşenmeden dikkatli takip edeceğim, umarım dalabilirim şöyle adam gibi bir kursa.
  • Ben de php mysqle ön kayıt oldum inşallah kesin kayıt için fırsat olur da kayıt olurum

• Gerçekten faydası olan kurslar. Hocalar öğretim üyesi. Başka yerde bulunabileceğini zannetmiyorum. sertifikada veriliyor
    bence tüm üniversiteleri bu concepte dönüştürmeliler. isteyen istediği bölümü okur böylece sevdiği mesleği yapar. değil mi? hoş olmaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.