< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 17 Mayıs 2018; 11:21:13 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 17 Mayıs 2018; 11:21:13 > |
|
Geçtiğimiz yıllarda ıelts skor hedefim için ingilizce kursları araştırmıştım. Beşiktaş'ta akademik yabancı dil kursunda özel ders aldım. Mevcut seviyemi geliştirmek içinde geçen yaz da genel ing programlarında bir dönem eğitim aldım. standartlaşmış kur eğitimi vermiyorlar. Hocalarındanda çok memnun kalmıştım. Özellikle Robert hoca speaking gelişimime çok katkı sağladı. |
|
yetişkinlere özel dil eğitimi müfredatı ile akademik dil kursunu tavsiye ederim. kadıköy şubelerinde akademik 2 seviyesini tamamladım. kursa ait olan yayınları ve içeriklerinde güncel aktüel konuların yer alması dil eğitim sürecini farklı kıldı. ilgilenenlere tavsiye ederim. |
|
Geçen sene Bilgi üniv. hazırlık atlama sınavımı geçmek için beşiktaştaki akademik international dil kursundan birebir ders almıştım. 1 yılımı kurtarmalarında büyük destekleri paha biçilemezdi. Genel ing. eğitimlerinde yetişkinlere özel bildiğiniz kur dil eğitiminden farklı bir müfredatları var. Londra merkezli kendi yayınevi kaynakları ile ilerliyorlar. Çevreme gönül rahatlığı ile hep tavsiye ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysiakyk -- 21 Eylül 2023; 13:18:54 > |
|