Şimdi Ara

Anime İzlemeye Nasıl Başladınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta Pokemon ile başlamıştım sonrasında Dragon Ball'ı izlemiştim. Ama en sevdiğim anime Death Note olağanüstü bir anime.
  • Küçükken herkes gibi pokemon izlemiştim Sonra forumda anime bölümünü gördüm, nedir bu anime tarzı bir konu açıp öneriler istedim,böylece bu sonsuz serüven başlamış oldu.
  • Şuan Death Note izliyorum.Bittikten sonra Steins gate izlemeyi düşünüyorum.Siz ne öneriyor sunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Şuan Death Note izliyorum.Bittikten sonra Steins gate izlemeyi düşünüyorum.Siz ne öneriyor sunuz ?

Code Geass
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Şuan Death Note izliyorum.Bittikten sonra Steins gate izlemeyi düşünüyorum.Siz ne öneriyor sunuz ?

Fullmetal Alchemist:Brotherhood
  • 2008 yılında arkadaşım Bleach önermişti. Çok uzun diye başlamamıştım. Hellsing, Death Note izledim önce. Sonra Bleach, Naruto diye gittim bir baktım 30'dan fazla izlediğim anime olmuş.
  • 80 lerin sonu 90 ların başında Türk televizyonlarında yayınlanan seriler ilgimi çekmişti. Amerikan yapımlarından farklı olduğunu farkedebiliyordum. Tam anlamıyla arşiv ve izleme tutkusu ise 2001 yılı vewww.anime.gen.tr adlı site ile başladı.

Gördüğüm kadarıyla başlayanların çoğu maalesef Naruto, Bleach, Death Note ile başlamış. Üzülmedim dersem yalan olur, bu serilerin dışında başlanabilecek ve bunlardan kat be kat iyi olan o kadar çok seri var ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 29 Temmuz 2013; 0:29:32 >
  • Ben küçüklüğümde Tsubasa, gol, şeker kız kendi gibi çizgi film serilerini beğenirdim ama bunların anime olduğunu bilmezdim. Taa ki sabahın beşbuçuğunda yayınlanan Samurai x (Rurouni Kenshin) görene kadar. Tabi Türkiye tv kanallarında herhangi bir animenin sonunun getirilmesi zor olduğu için kenshini bir bölümüne kadar izleyebiliyoduk sonra dönerdik hep en baş bölüme..Şahsen anime izlemiyenlerin çok şey kaçırdığını düşünüyorum. İyiki çoçukluğuöuz 90'larda geçmiş..
  • Yıllar sonra aklıma birden küçükken starda yayınlanan One Piece ve DragonBall geldi, izlemek için internette araştırma derken gerisi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Sadece Death Note izledim ve açıkçası korkuyorum başka anime izlemeye. Zirvede bırakayım istiyorum düşüş olmasın

Benim de anime geçmişim yok.death note ile başkasın.death note iyidir de bu sıralar fma brotherhooda başladım,ilk izlenimim death note un eline verir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak, çocukken televizyonda Pokemon'u izlerdim hep. Pokemon yayınını kestiklerinde çok iyi hatırlarım, ellerimi açıp Allaha dua etmiştim Pokemon tekrar yayınlansın diye. Pokemon'u bulamayınca, televizyondan amerikan çizgi filmlerini izledim. Sonra bende yukarıda ki arkadaş gibi MTV'de Naruto yayını olacağını gördüm. Merak edip bekledim, o günü ve ilk izlediğim anime Naruto oldu. Sonra Dragon Ball, Death Note diye gerisi geldi. Şuanda az çok bi anime kültürüm var benim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

Sadece Death Note izledim ve açıkçası korkuyorum başka anime izlemeye. Zirvede bırakayım istiyorum düşüş olmasın

Benim de anime geçmişim yok.death note ile başkasın.death note iyidir de bu sıralar fma brotherhooda başladım,ilk izlenimim death note un eline verir :D

Hocam ben akıl oyunlarının olduğu her yapımı severim. Death Note'u bu kadar sevmemin sebebi bu. Bunun gibi başka zekice varsa her türlü izlerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

Hocam ben akıl oyunlarının olduğu her yapımı severim. Death Note'u bu kadar sevmemin sebebi bu. Bunun gibi başka zekice varsa her türlü izlerim.

code geass de öyleymiş.arkadaşıma göre code geass çok daha iyiymiş hatta :D

• ben trt'de filan yayılanan animelerle izlemeye başladım. sailor moon, tsubasa, şeker kız candy, dragon ball falan derken başlamış oldum. sonra pokemon, digimon geldi. tabi bunları televizyonda izliyordum. şimdi tvde anime mi izlenir, değil mi? ama ilk hangi animeyi indirip, izlediğimi hatırlamıyorum.
  • tsubasa desem yeter sanırım
  • Küçüklükte Pokemon büyüyünce Death Note arkasına Bleach... Favorim Naruto'dur.

Death Note'ın yeri ayrı mangasının bi kısmını aldım bi kısmı duruyor.
  • pokemon yugı oh animelerini görünce

dahada derine gittim şuan bunu izliyorum gayette güzelhttp://www.turkanime.tv/anime-izle/Nightwalker-Midnight-Detective-6-Bolum
  • Hayret kimse yapmamış

Ben de bleach naruto one piece kaşarlarıyla başladım .şu an düzeyli bir ilişkim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Yıllar sonra aklıma birden küçükken starda yayınlanan One Piece ve DragonBall geldi, izlemek için internette araştırma derken gerisi geldi.

Benim de öyle oldu.Ev arkadaşım açmış öylesine Beyblade izliyordu onu görünce geçmişi yad ettim ve "Starda lastik bir bebe vardı o zamanlar çok hoşuma gitmişti ben de ona bakayım bari" dedim ve anime dünyasına girdim böylece.
  • Dragonball,pokemon ve one piece in televizyonda yayınlandığı zamanlarda başladım.
    Sonra orta okul yıllarım da bir gün televizyon kanalları zaplarken mtv de hellsing yayınladıklarını öğrendim oha lan ne güzel şey bu dedim kendi kendime onları baya izledim, sonra anime olayını öğrendik tabi.Başladım internette anime aramaya ozamanlar ingilizce de yoktu tabi öyle Türkçe altyazılı animelerle idare ediyorduk sonra ingilizce öğrendik iyice girdik bu kültürün içine iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum ama iyiki de girmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 2 Ağustos 2013; 22:38:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.