Şimdi Ara

Anime İzlemeye Nasıl Başladınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer daha önce ya da yakın zamanda böyle bir konu açıldıysa kusura bakmayın ve gerekirse konu silinsin.
    Kısaca anime izlemeye nasıl başladığınızı soruyorum.
    Ne zaman başladığınız ya da hangisiyle başladığınızı değil.
    Tabii isterseniz onları da yazabilirsiniz ama asıl soru belli.

• Nefret ettiğim birisi ile bi diyaloğumda, Naruto diye bi laf dolanmıştı. Sonra MTV'de görünce merak ettim izledim. ve anime serüvenim başladı. sonra o nefret ettiğim insan idolüm olmuştu orası da ayrı bi meseledir.
  • Ciddi bir can sıkıntısı yüzünden bundan 4 sene önce izlemeye başlamıştım. Google'a "izlenilecek güzel şeyler" yazdım ve animeyi görüp, araştırıp izlemeye başladım.
  • En son videoda naruto kyuubi diye bir video ismi gördüm naruto kyuubi v.s orochimaru diye tıkladım ilk başta bir göreyim nasıl bir film diye baktım.ammada güzelmiş diye tutturdum birde animex adlı bir kanalda veriliyomuş ama o D-smart da olduğu için büyük bir haya kırıklığı yaşadım ve artıkda animeyi videolardan takip ediyorum galiba buda kyuubi

• Çocukluğumdan kalan, o zamanlar çizgi film diye nitelendirdiğimiz şeyler sayesinde... Pokemon, Digimon daha çok, Dragon Ball, Captain Tsubasa falan izlerdik küçükken. Daha sonra Digimon'u zamanında çok izlediğimden bir gün internette aradım ve altyazılısını buldum. Tabii o zamanlar daha yeni fansublanmaya başlamış 15 bölüm falan çevrilmişti ilk serisi. Onu takip ettim, bitince bir de Dragon Ball'a bakayım dedim, o sıralar yaz da geliyordu tatilde yazlıkta izlerim uzun seri zaten diye indirdim onu da bitirdim. Daha sonra bu serilerin anime adı altında yapımlar olduğunu öğrendim. Bu şekilde anime serüvenim başlamış oldu çok konuşulan serilerle devam ettim Death Note falan. İşte sonra burdayız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 24 Temmuz 2013; 13:21:44 >
  • Kuzenim izlerken gormustum sinava a calisasiya anime izlerim dedim ve narutoya basladim bazen tuvalette izledim bazen n yolculukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende animeden önce yine anime izlemeye başlamıştım Canım sıkılıyordu, bildiklerimden - ki çok az biliyordum- Yu Gi Oh Düello Canavarlarını bir izleyeyim dedim. Çünkü izleyecek başka bir şey gelmiyordu aklıma. Sonlara doğru Death Note, Naruto falan gözüme çarpmaya başladı ancak ilgilenmedim. Sonra merak ettim Death Note'u izlemeye başladım. Doğal olarak Yu Gi Oh'dan çok farklıydı. Yu Gi Oh'u ise bitirmiş değilim, son on iki bölümünü izlemedim, artık izlemem de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta okuldayken bir kızla aramı yapmaya çalışıyordum ortak nokta ararken anime izlediğini öğrendim nedir ne değildir diye araştırdım , o şekilde başladım
    Allah razı olsun o kızdan
  • Çok dalga geçerdim olum bune la böyle çizgifilm mi izliyosunuz felan filan diye bu yaşa gelmiş adamlarsınız İlkden Death Note felan izliyodu bizimkiler ben pek ısınamadım ona Ondan sonra Naruto var izle felan dediler o gün bugündür izliyorum
  • '' death note izle abi death note mükemmel yeeaa ''

dediler izledik 2 günde bitti :)

Başka da izlemedim
  • Valle ben FlameZero diye bi grubun inanılır evlenem teklifi adlı videosunu izledim.Baya baya komikti. Dattebyo flan demeye çalşıyordu arada bi peluşlarnıda gösteriyordu flan naruto diye.Sonra biraz baktım entte narutoyu buldum.Özentilikten yane izliyim dedim başladım 1-2 bölm derken 5 ayda hepsini bitirdim.İzleceyk varsa söyliyim öyle benm gibi g*tünü yapıştırıp aksama kadar izlemesinler bitince torununu gömmüş dede gibi oluyorsunuz benden söylemesi utanmasam aglıcaktm :D Şimdi izlemiyorum haftada 20 dk nedir :) Sonra Death note flan flan derken dun 17nci animemei bitirdim 5-6 ayda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMouse

En son videoda naruto kyuubi diye bir video ismi gördüm naruto kyuubi v.s orochimaru diye tıkladım ilk başta bir göreyim nasıl bir film diye baktım.ammada güzelmiş diye tutturdum birde animex adlı bir kanalda veriliyomuş ama o D-smart da olduğu için büyük bir haya kırıklığı yaşadım ve artıkda animeyi videolardan takip ediyorum galiba buda kyuubi

kidz/animez diye bir kanal var. akşamları anime oluyor. Naruto her akşam 9 - 11 ve 1de oluyor. Ben o kanaldan takip ediyorum. Çünkü kotalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: tinus

Eğer daha önce ya da yakın zamanda böyle bir konu açıldıysa kusura bakmayın ve gerekirse konu silinsin.
    Kısaca anime izlemeye nasıl başladığınızı soruyorum.
    Ne zaman başladığınız ya da hangisiyle başladığınızı değil.
    Tabii isterseniz onları da yazabilirsiniz ama asıl soru belli.

ÇOCUKLUKTA POKEMON, VOLTRON, DİGİMON , TSUBASAYLA BAŞLADI ŞİMDİ ONLARI BIRAKTIM BAŞKA ŞEYLER İZLYİOM İŞTE

JAPANLARIN YAPTIĞI ŞEYLERİN ÇOĞUNA HAYRANIM ZATEN
  • Bundan 5-6 sene önce bir arkadaş; "Naruto diye bi çizgi dizi var konusu tıpkı diziler gibi geniş çaplı öyle bildiğin çizgifilmlere benzemiyor." dedi. Google'a naruto yazdım ve bir tane dizi izleme sitesinden ilk bölümü açtım. Hayatımda hiç japonca bir şey izlemediğim için kulağıma hiç güzel gelmedi konuşmalar, çok kaba buldum ama devamını merak ettiğim için 2,3,4 derken baya ilerledim. Shippuuden'e falan geçmeme yakın başka birçok anime olduğunu öğrendim. Bir iki ufak anime falan izledim sonra narutoda güncele geldim derken baya bir anime izlemişim şu 5-6 sene içerisinde.
  • TRT zamanında izlediklerimden dolayı ta o zamandan Japon yapımı olmayan animasyonu biraz zor izler olmuştum, Looney Tunes görsem zaplıyordum öyle diyeyim anlayın. 1992-1993 sonrası TRT Anime'leri azaltınca (ki eskiden haftaiçleri haftada bir formatta günde en az 2 seri veriyorlardı, haftasonu bu 1-2 seri daha fazla olabiliyordu), hazır da ortaokula başlamamdan ötürü ileride isminin Anime olduğunu öğreneceğim bu uzakdoğu animasyonlarına vakit ayıramaz olmuştum.

1995-1996 gibi önce pazartesi günleri MCM'in fanzin ruhlu programı Manga Zone'a tesadüf eseri denk gelip tiyakisi olduğumda, Fansızca okumakta olan abimin sayesinde Anime ve Manga kavramı hakkında daha derin bir ilgi sahibi oldum. 1-2 yıl sonra BRT'nin Dr Slump, Detective Conan, You're Under Arrest ve Magic Knight Rayearth combo'su, akabinde Show TV'nin Slamdunk'u yayınlaması (ve arada TRT ile Cine5'in yayınladıkları ) ile bendeki Anime tutkusu baştan canlandı. 2000-2001 arasında yeni açılan AnimeGenTr'nin ilk 5-10 üyesi arasında kendime yer bulunca oradaki arkadaşlar vasitası ile Ghost in the Shell, Akira, Spriggan ve Macross : Do You Remember Love? olarak ilk dublajlı Anime tecrübemi yaşadım ardından izleyebildiğim her tür yapımı izleyip arka planda kalanları eşeleyerek bu konuda bir kültür birikimi sahibi olmaya çalışmaya başladım.

Gerisini tarih yazıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 19 Ağustos 2013; 7:02:24 >

• Sadece Death Note izledim ve açıkçası korkuyorum başka anime izlemeye. Zirvede bırakayım istiyorum düşüş olmasın
  • kucukken kenshin tsubasa pokemon filan izlerdik.Elime bilgisayar gecince arastirdim 10 yasinda filan animeyle tanistim.Ogun bugundur izliyorum
  • Bir gün dizimag'te takılıyorum öylesine. Dizilerin imdb puanlarına bakıyorum. Death Note diye bir şey gördüm. "Ne ki la bu böyle" dedim. Açtım, 1 bölüm izledim. İyi güzelmiş yav dedim, 1 bölüm daha izleyeyim bari. Sonra 1 bölüm daha, sonra 1 bölüm daha... derken, hooop, bir baktım anime bitmiş.
  • Yaşı biraz daha büyük olanlar internet olmadığı zamanlarda başlamışlar ve kanımca daha kaliteli yapımları televizyondan izleme fırsatı bulmuşlar. Daha küçük olanlarsa bu yapımları pek yakalayamamış gibi. Ama bu konuya ilgisi olanlar bir şekilde başlamış animeye
    Bu arada Death Note ve Naruto ile başlayan amma çok kişi varmış. Kimisi bunları beğendiği halde başka serilere bakmamış. Çok şey kaçırıyor olabilirsiniz, benden söylemesi.
  • ben bleachle başlamıştım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.