Şimdi Ara

Anime İzlemeye Nasıl Başladınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One Piece ve Dragon Ball, Türkçe Dublaj ile Türk kanallarında verilirken Pokemon'da o sıra veriliyor muydu ? Yoksa veriliş tarihleri farklı mı ? Çünkü ben sadece Pokemonu biliyordum.
  • Arkadaş sayesinde dedi işte death note var tam senlik izle sonra başka animeler buluruz falan diye death note'la başladım :)
  • Usta Kazuki Takahashi'ye ne kadar teşekkür etsem azdır.Onun sayesinde animeye başladım.Oyunlarını oynadım, kartlarını aldım.Yu-gi-oh efsanedir, candır ve canandır.Gx de çok güzeldi.Sonrasında Pokemon, Dragon Ball, One Piece ve Tsubasa izlemeye başladım.
  • Pokemon ve yugioh. Sonradan naruto
  • Anime çizgi film ayrımının farkında değilken nadia secret blue water ile başladım ama gerçek manada animeye mtv'de yayınlanırken basilisk ile başlamış oldum.
  • Küçükken çizgi film diye tabir ederdik beyblade, pokemon, yugioh, digimon felan izlerdim tv de bayadır izlemiyordum arkadaşın tavsiyesi üzerine sword art online ı izledim (oyunlara olan ilgimden dolayı ) devamı yapılcakmı bilmiyorum ama çıksa herhalde hackerları felan konu alır diye düşünüyorum. Sonrasında ise küçüklüğümde izlediğim animeleri tekrardan izlemeye başladım tsubasa izleyip fifa 13 oynuyordum o derece ama tavsiye ederim kesinlikle ikisi birbirini iyi gazlıyor geçenlerde digimon adventures ı bitirdim ama digimon savers ı izlemekte kararsızım. Şuan ise Shaman King i izliyorum. Anime tavsiye edin bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2007 yılında Xbox bölümünde "Naruto: Rise of a Ninja" oyununun konusunu gördüm. Paylaşılan resimler ilgimi çekti, yeşillik,ağaçlar, turuncu kostümlü bir karakter vs.. Sonra oyunu bitirdim ve hayran kaldım. Nette Naruto'yu araştırmaya başladım. Dizisinin ve filmlerinin olduğunu öğrendim. Naruto Shippuuden'in ilk filmini izledim. Sonra direk Shippuuden serisinden başladım. Çünkü bahsettiğim oyun Naruto'nun ilk 70 bölümünü kapsıyor. Shippuuden de güncele gelince Naruto'nun ilk serisini izlemeye başladım. Sonra Bleach, Death Note vs. gitti öyle.
    Daha önce animenin TVden izlediğim kadarıyla ne olduğunu biliyordum fakat sıkı takibim bu oyunla başladı işte.

Bu arada Rise of a Ninja ve The Broken Bond, şuana kadar çıkmış en iyi Naruto oyunlarıdır.
  • sailor moon ile başladı, digimon, pokemon, dragon ball ve one piece ve yu-gi-oh ile devam ettim. yu-gi-oh'u her zaman merak ederdim sonu nasıl bitti diye. 1 haftada yu-gi-oh bitince bir boşlukta hissettim kendimi. sonra bleach ile başladım. 4 yılda 20'ye yakın seri bitirdim. sık eleyip ince dokuyorum.
  • Dayım Naruto izliyordu. İzlerken baktım biraz hoşuma gitti. Sonra MTV'de Multiplayer diye bir program vardı. O programı beklerken Naruto yayınlanıyordu ben de izliyordum. Öyle öyle "neymiş la bu Naruto" dedim izlemeye başladım. Ondan sonra devam ettim öyle.
  • Teee ne zamanlar Pokemon ile. Tabi o zman animenin ne olduğunu bilmezdim.
  • Tv ile basladim. Sanirim ilki Dragon Ball ldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi gece uyku tutmayınca MTV açtım naruto vardı tanıdık gelince sonuna kadar izledim adını öğrenmek için sonra pcden izlemeye başladım zaten bi kere başlayınca bi seriyle yetinemiyo insan gerisi kendiliğinden geldi
  • Okulda arkadaştan duyuyordum naruto yu fln bir gün can sıkıntısından debelenirken aklıma geldi google amcaya naruto yazdım ilk bölümleri izledim sonra diğer animeleri keşfettim

• Okulda arkadaştan duyuyordum naruto yu fln bir gün can sıkıntısından debelenirken aklıma geldi google amcaya naruto yazdım ilk bölümleri izledim sonra diğer animeleri keşfettim

• mtv de multiplayer programını beklerken naruto yu görmemle başladı

• Arkadaşım Death Note'a başlattı ama anime nedir bilmiyordum. Anime olduğunu bilerek ilk izlediğim Naruto herhalde.

• Bir arkadaş One Piece'ye başlattı selamlar olsun ona burdan. Gerisi geldi zaten.
  • Çocukken, pokemon ile başladı sanırım.
    11 yaşından sonra uzun bir ara verdim, 18 yaşında One Piece ile tekrar başladım.
  • death note - sword art online - higschool of the dead - fma brotherhood(devam ediyor)
    izlemek üzere indirdiklerim.: steins gate, cowboy bebop, detroit metal city.
  • Pokemon - Daha bitmeyen Death Note daha sonra inş. Bleach
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.