Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Merhabalar,Şimdi biraz işin kolayına kaçıyorum ama çok özür dilerim. Bu Tv box Konusundan hiç anlamam.Daha doğrusu elektronikten fazla anlamam. Ben belgesel-film ve maç seyretmek istiyorum. Şu IP TV kullanabileceğim tv box ne tavsiye edersiniz..! Bir kaç sayfa geriye dönük okudum epey bir kafam karıştı.Sziler okuduğum kadarıyla iyi kötü bu işi çözmüşsünüz arkadaşlar.Bütçem 300-350 tl arası. Bana bir yardımcı olun sizden ricam mümkünse tabii. Şimdiden her kese çok teşekkür ederim.

Merhaba. 10 günlük araştırmam sonucu Beelink-gt1 ultimate 3 gb ddr4 32 rom modelini aldım. Gear best üzerinden. Şuan gelmesini bekliyorum. Yakındır gelmesi. Tavsiye edilen bir cihaz. Fiyat/performans olarak önerilen bir ürün. Yine de kendim deneyip karar vermek isterim. Ürün geldiği zaman burada bir şeyler paylaşırım. Siz de bu ürünü araştırabilirsiniz.

EKLEME: Şuan kontrol ettim, 22 aralıkta gear best üzerinden sipariş verdiğim TV box bugün itibariyle İstanbul PİM'e ulaşmış bulunmakta. Bir aksilik olmaz bu hafta içinde elimde olur. Deneyimlerimi buradan paylaşırım.

Değerli kardeşim cevap için çok teşekkür ederim.Israrla sizi bekleyeceğim. Çünkü gerçekten anlamıyorum ama almak istiyorum,inşallah sizin incelemenizde olumlu olur. Sağ ol.Kolay gelsin.

Tamamdır hocam. Buradan paylaşırım

Benim öncelikle amacım ip tv'den futbol maçı izlemek. Ayrıca tabiki olmazsa olmaz film. Oyun falan çok fazla oynayacağımı sanmıyorum ama yine de ne olur ne olmaz diye ddr4 ram ve özellikle de S912 işlemci modelini seçtim. İleriye dönük uzun vadede kullanayım diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gearbest'ten aldığım ürün 59 dolar idi. Türkiye'deki gümrük sorunları bilindiği için satıcı sağolsun 21 dolar yazmış. Bakalım herhangi bir gümrüğe tabi olacak mıyım. Benim kanaatim isteğim de olmamasından yana

• quote:

Orijinalden alıntı: crazcan

Gearbest'te kod ile 28.99$, TX3 Max da 34.99$. İkisinde de vergi çıkmaz. Ben de ikisi arasında kararsızım. 6$'lık farka değeceğine ikna olursam TX3 Max alacağım.

Hocam tanix tx3 mini sipariş vermiştim biliyosun senin söyleminden sonra max'a baktım arayüzü çok hoşuma gitti çok, gercek ota olmasından dolayı max sipariş verdim ,aslında miniyi aliexpresten 34 $ sipariş vermistim onu iptal edip bunu 35$ sipariş verdim bence iyi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 8 Ocak 2018; 22:04:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda aldığı box ile Blu TV, Filbox vb. platformları izlemeyi denemiş bir kişi dahi yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de sipariş veririm bugün, yarın. Bence tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir cihaz. Sorunsuz gelir umarım.

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Şanslıymışsınız. Gearbest'te nadir gördüğümüz hareketler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Bu tarz bir soruya cevap vermek ve sıralama yapmak kolay değil.

Bence siz hangi amaçla cihaz aradığınızı yazın ve bütçenizi belirleyin.

Ona göre tavsiyeler gelsin.

Selamlar sadece dsmart go Marketten app indirip kurup izlemek için hangi box önerirsiniz?

• Amlogic S905W çipsetli box almak isteyenler Gearbest in Tanix T3 max için uyguladığı indirimi kaçırmasın .

Bu katagoride OTG si olan başka bir cihaz yok . Root kontrolü ve video çözünürlüğünü otomatik ayarlaması + özellikleri .

Ayrıca sunvell gibi tanix in de yazılım desteği var.
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Hocam Dsmart go menüleri dokunmatik telefonlar için üretilmiş,çalışıyor ama kullanması çok sıkıntılı
    air mouse lazım,onunla bile rahat rahat kullanılamıyor
    Ben dsmart go dan tv boxlarda verim alınabileceğini şu durumda düşünemiyorum,kullanım kolaylığı açısından
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    D smart Go yu ancak xiamio mi box gibi google a kayıtlı cihazlarda seyredebilirsiniz .

D smart digital platform üyeliğim olmasına karşın beelink Gt1 ultimate de Go yu izleyemiyorum .

IP serverla kıyaslayınca d smart go çok kısıtlı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazcan

Şanslıymışsınız. Gearbest'te nadir gördüğümüz hareketler bunlar.

Zaten bildiğim kadarıyla 100 dolara kadar çıkan gümrük vergilerini gb ödüyor diye biliyorum.

• Gbden sipariş ettiğim 58$ lık t95z plus a da 29$ yazmışlar canım gb yetkililericim :d umarım banada vergi çıkmaz :D
    edit: sipariş açıklaması falan hiçbişey belirtmemiştim ama warehouse TR-CN gibi birşeydi belkide o yüzdendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erho95 -- 9 Ocak 2018; 0:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erho95

Gbden sipariş ettiğim 58$ lık t95z plus a da 29$ yazmışlar canım gb yetkililericim :d umarım banada vergi çıkmaz :D
    edit: sipariş açıklaması falan hiçbişey belirtmemiştim ama warehouse TR-CN gibi birşeydi belkide o yüzdendir

Ben de 59 dolara sipariş geçmiştim. 21 dolar yazmışlar. Türkiye'deki gümrük sorunları biliyor adamlar. 100 dolara kadar çıkacak gümrük vergilerini biz ödeyeceğiz diyorlar. Bundan dolayı faturayı düşük kesiyorlar. Biraz önce kontrol ettiğimde ürün gümrüğe sevk edildi diyor. Umarım gümrük parası çıkmaz. Yoksa yaklaşık 12 dolar gibi bir ödeme çıkacak. Bildiğim kadarıyla %20 gümrük bedeli.

• Buraya fikir edinmek ve ucuz yollu bir TV box almak isteyenler için bende bir tavsiyede bulunayım. Halihazırda 1 aydan fazla bir süredir x96 mini 2gb ram 16 GB rom kullanıyorum. 110 TL gibi bir fiyata aldım. Android 7.1 yüklü içinde ve 4k destekli. Hiçbir uygulamada sorun yaşamadım. Stremio ile güncel dizi ve filmleri 1080p görüntüde izliyorum. Terrarium TV ve showboxu stremioyu kullanmadığım zamanlarda kullanıyorum. Belgesel kanalları ve maçlar için redboxtv ve swift streamz kullanıyorum. Netflixi 2.kez denedim ve 1 ay boyunca sadece 1 film izledim. Maalesef içeriği ülkemiz için çok kısıtlı ve güncel dizileri bünyesinde barindirmadigi için ihtiyaclarimi karsilamiyor. Spotify gibi olsa seve seve para vermeye razıyım.

Film/dizi/belgesel izleyecekler için yeter de artar bile. Zayıf noktası wifi çekim gücü düşük. Ethernet kablo çekmek şart.

Son olarak TV boxlar için sizde tavsiye ettiğiniz uygulamaları yazarsanız müteşekkir olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Buraya fikir edinmek ve ucuz yollu bir TV box almak isteyenler için bende bir tavsiyede bulunayım. Halihazırda 1 aydan fazla bir süredir x96 mini 2gb ram 16 GB rom kullanıyorum. 110 TL gibi bir fiyata aldım. Android 7.1 yüklü içinde ve 4k destekli. Hiçbir uygulamada sorun yaşamadım. Stremio ile güncel dizi ve filmleri 1080p görüntüde izliyorum. Terrarium TV ve showboxu stremioyu kullanmadığım zamanlarda kullanıyorum. Belgesel kanalları ve maçlar için redboxtv ve swift streamz kullanıyorum. Netflixi 2.kez denedim ve 1 ay boyunca sadece 1 film izledim. Maalesef içeriği ülkemiz için çok kısıtlı ve güncel dizileri bünyesinde barindirmadigi için ihtiyaclarimi karsilamiyor. Spotify gibi olsa seve seve para vermeye razıyım.

Film/dizi/belgesel izleyecekler için yeter de artar bile. Zayıf noktası wifi çekim gücü düşük. Ethernet kablo çekmek şart.

Son olarak TV boxlar için sizde tavsiye ettiğiniz uygulamaları yazarsanız müteşekkir olurum.

Teşekkürler. Yazdığınız programları not alayım. Box ım gelince yararlanırım.

• Elımde kutulu 2gb T95p model cihaz var ilgilenen varsa PM atsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 9 Ocak 2018; 10:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Buraya fikir edinmek ve ucuz yollu bir TV box almak isteyenler için bende bir tavsiyede bulunayım. Halihazırda 1 aydan fazla bir süredir x96 mini 2gb ram 16 GB rom kullanıyorum. 110 TL gibi bir fiyata aldım. Android 7.1 yüklü içinde ve 4k destekli. Hiçbir uygulamada sorun yaşamadım. Stremio ile güncel dizi ve filmleri 1080p görüntüde izliyorum. Terrarium TV ve showboxu stremioyu kullanmadığım zamanlarda kullanıyorum. Belgesel kanalları ve maçlar için redboxtv ve swift streamz kullanıyorum. Netflixi 2.kez denedim ve 1 ay boyunca sadece 1 film izledim. Maalesef içeriği ülkemiz için çok kısıtlı ve güncel dizileri bünyesinde barindirmadigi için ihtiyaclarimi karsilamiyor. Spotify gibi olsa seve seve para vermeye razıyım.

Teşekkürler Program isimlerini not aldım, hatta ayrı konu açılsa çok güzel olur.

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Android tv boxlar için uygulama tavsiyesi adında ayrı bir konu açılsa baya bir rağbet görür :)
  • Ben de $30 civarındaki Tv Box lardan almak istiyorum ancak malum bu fiyat aralığında bluetooth desteği yok.
    1-2 dolara satılan bu adaptörlerden satın alsak bluetooth desteği elde edebilir miyiz?

• rain_man kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:4:2 >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.