Yüzbaşı
25 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 167 (Bu ay: 1)
Gönderileri
elektrik kesildi bios ekranı geçiyor window7 de kalıyor pc yi yeniden başlattım F9 ile açtım recovery yapmaya calıştım oda olmadı window7 CD de yok ekran kartı ile donanım cd si var kaldık ortada napcaz yardım F8 de yemedi
arkadaşlar creative MuVoTXFM_PCFW_LF_1_23_03.exe yayınlamış benim sorum şu turkey denmi

indirip kuralım yoksa north amerika danmı cekip kuralım 2 ülke arasında ses desibel inde fark varmıdır?

bu yeni frimware nin artıları nedir deneyen varsa buraya yazsın

kolay gele..........
pardus 1.1alpha2 indirdim ve inen dosyanın bütünlügünü kontrol ettikten sonra nero ile en düşük hızda yazdırdım ve kendi pc me kurdum
diger pc ye kuramadım grup hatası verdi şimdide xp yi açmadı bende
xp cd si ile onarmayı denedim benden admin şifresi istedi ben öylebir şifre koymadım ama mecburen format atmak zorunda kaldım

benim hata mesajı: Bad CRC 32 for file install.tar.lzma
format atmadan pc yi xp ile nasıl acacağım ustalar bunun için yardımlarınızı bekliyorum çünkü tekrar pardusu kurmaya calışcam
kolay gele ha pardus 1.0 kurdum 1.1alpha2 olmadı
arkadaşlar ben creative support türkey bölümünden MuVoTXFM_PCFW_LF_1_22_03 frimware dosyasını playere attım ama playeri actıktan sonra mp3 dinlerken kapanıyo + radyoda aynı şeyi yapıo bende farklı ülkelerin frimware lerini tek tek denedim gene aynı sorunla karşılaştım eski frimware dönmek istedim fakat error mesaji aldım benim sorum şu bunu kurtarmak için boot yada flas dump gibi programları varmıdır yeniden flaş yazmak için yada başka olasılık varsa lütfen yardım arkadaşlar kolay gele..

ha bu arada doğubank malı garanti yok
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.371
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 2.460 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.