Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27.776
Cevap
555
Favori
1.821.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rain_man

Ben de $30 civarındaki Tv Box lardan almak istiyorum ancak malum bu fiyat aralığında bluetooth desteği yok.
    1-2 dolara satılan bu adaptörlerden satın alsak bluetooth desteği elde edebilir miyiz?

Şu cihazlarda bluetooth var ve kuponlarla bütçenize uygun hale geliyor.
    Gearbest
    Alfawise Z28 Pro Akıllı TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_640687.html?wid=90
    GBZ28PN
    Gearbest
    Tanix TX3 Max TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_1509684.html?wid=90
    GBTX3MAX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 9 Ocak 2018; 15:32:16 >

• Merhaba arkadaşlar açıkcası bu konuya popüler konularda gezerken denk geldim ve ilgimi çekti. Uzun zamandır kullanmadığım hdmi çıkışlı bilgisayar monitörüm var. Anladığım kadarıyla bilgisayar kasasına gerek kalmadan bir tane android tv box alırsam boşta duran bu monitörümü değerlendirmiş olacağım. Önceliğim iptv yi sorunsuz çalıştırması ve online sitelerden film izlemek. Önereceğiniz bir ürün varsa hemen sipariş etmek istiyorum. Xiaomi Mi gibi bir ürün mü almak gerekir yoksa daha uygun bir modellere mi yöneleyim? Son olarak google play store dan spotify, netflix gibi uygulamaları indirip kullanabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar x96 mini ile uyumlu gamepad arıyorum. Varmı kullanan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kadobjk teşekkürler.

Diğer merak ettiğim olay da bu cihazlarda DRM desteği olmadığından Youtube, Blutv, Putu tv gibi uygulamaları Full Hd ve daha yukarı çözünürlüklerde izleyemiyor muyuz.
    Anladığım sadece DRM destekli cihazlarda telif haklarında dolayı yüksek çözünürlük izlenebiliyor doğru mu bu?
  • Merhaba, şu an tavsiye edilen chipset ve marka nedir? Ben hala Geekbox kullanıyorum, nasıl bir fark hissederim?

• ben t95z plus kullanıyorum.youtube ve puhu tv yi 1080p olarak uygulamalarından izliyorum.blue tv aboneliğim yok. o yüzden onunla ilgili bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 9 Ocak 2018; 22:28:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz cihazdan hocam ?

• çok memnunum.iptv,film,dizi hatta real racing bile oynuyorum cihazda.temmuzdan beri kullanıyorum.hiç problem çıkarmadı.cihazı zorlamak için chrome üzerinden YouTube masaüstü modunda 4k video bile açtı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bu cihazlar icin bandrol ucreti oduyor muyuz

Faturada aciklama olarak tv box yazilmis

• Merhaba arkadaşlar uzun süredir bilgi paylaşımlarınızı takip ediyorum bende bir tv box almaya karar verdim. Malum Çin sitelerini takip ediyorum h96+ ve r_tv s10 tv box bunlardan birini almayı düşünüyorum fakat bu modellere baktığımda sanırım farklı farklı firmaların üretimi var ya da ben mi yanlış anlıyorum. Model ve fotolar aynı fakat markaya bakınca marka adı farklı farklı görünüyor. Bir modeli farklı farklı firmalar uretebiliyor mu?

NETLIK S10 Amlogic S912 64bit ile Octa-core TV Kutusu Android 7.1 OS 3G 16G

aliexpress.com
    US $70.99 |CLEARNESS S10 Amlogic S912 64bit Octa core TV Box with Android 7.1 OS 3G 16G-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://s.aliexpress.com/JVVvUf2y?fromSns=Copy
    to Clipboard

(from AliExpress Android) mesela bu ürün 54dolar. Bana çok uygun geldi. Ama markası farklı yazıyor. S10 tv box mi? Sitelerdeki r tv s10 tv box Aralarında fark var mı?

• BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:4:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallac58

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bilgi paylaşımlarınızı takip ediyorum bende bir tv box almaya karar verdim. Malum Çin sitelerini takip ediyorum h96+ ve r_tv s10 tv box bunlardan birini almayı düşünüyorum fakat bu modellere baktığımda sanırım farklı farklı firmaların üretimi var ya da ben mi yanlış anlıyorum. Model ve fotolar aynı fakat markaya bakınca marka adı farklı farklı görünüyor. Bir modeli farklı farklı firmalar uretebiliyor mu?

NETLIK S10 Amlogic S912 64bit ile Octa-core TV Kutusu Android 7.1 OS 3G 16G

aliexpress.com
    US $70.99 |CLEARNESS S10 Amlogic S912 64bit Octa core TV Box with Android 7.1 OS 3G 16G-in Set-top Boxes from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/JVVvUf2y?fromSns=Copy
    to Clipboard

(from AliExpress Android) mesela bu ürün 54dolar. Bana çok uygun geldi. Ama markası farklı yazıyor. S10 tv box mi? Sitelerdeki r tv s10 tv box Aralarında fark var mı?

H 96 nın çok farklı modelleri var . Bir kısmında sorun yaşanırken başka bir cihazda yaşanmıyor .

Pasif soğutucu özelliği olan DDR4 ramlı r-tv S10 ile ısınma sorunu yaşamazsınız . Gittigidiyorda vardı tükendi .

Fakat linkteki DDR3 3/16 .

DDR4 ünü bulabilirseniz r tv S10 ,

ya da T95z

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ram tipine bakınca ddr4 diye belirtilmiş ama anlayamadım ben. Ben haftalardır bütün sitelerden takip ediyorum inceliyorum. Anlamadığım nokta şu bakınca r tv s10 yazıyor ve fotolarda aynı ama marka farklı farkli yazıyor. Yani r tv s10 yazan ve fotolarda aynı olan modeller farklı mı? Kasa ve model adı ortak üreticiler farkli olabiliyor mu

• Merhaba,

Hızlı bir kaç sorum olacak sizlere, cevaplara göre sipariş vereceğim.

Tanix TX3 Max 2/16 "GBTX3MAX" koduyla ve "Turkey priority mail + $0,56" kargo seçeneği ile toplam $35,55 oluyor.

Bu fiyata alınır mı? Gümrük vergisi çıkar mı?

Elimdeki RK3368 TV Box (GeekBox) ile çok fark hisseder miyim?

Teşekkürler,

Hicks
  • Arkadaşlar merhaba lg L206WU marka bir monitörüm var, dvi ve dsub girişi olan, bunu tv olarak kullanmam için nasıl bir tv box almam lazım yada hangi kıstaslar ile araştırmam lazım

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Ayni sekilde aldim faturada 17.50 gostermisler

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

Ayni sekilde aldim faturada 17.50 gostermisler

Cevap için teşekkürler... Ürün elinize geçti mi?

BEn aşağıdaki cihazı kullanıyorum, değiştirmemin anlamı olur mu?

• doktororigo kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende H96 pro plus güzel cihaz. 3GB ram cihaz almayı düşünüyorum sizin yazdığınız geekbuying sitesinden araştırdım 78.99 USD (304.00-TL) fiyatı görünüyor. Türkiyeye geldiği zaman herhangi bir gümrük ve ya başka bir ücret daha istenir mi acaba cevap verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vangolu

Merhabalar bende H96 pro plus güzel cihaz. 3GB ram cihaz almayı düşünüyorum sizin yazdığınız geekbuying sitesinden araştırdım 78.99 USD (304.00-TL) fiyatı görünüyor. Türkiyeye geldiği zaman herhangi bir gümrük ve ya başka bir ücret daha istenir mi acaba cevap verirseniz sevinirim.

30 Euro üzeri vergiye tabidir + Trt bandrol ücreti alnıyor deniyor. Satıcılar gümrük durumunu bildikleri için fiyatı düşük yazıyorlar. Yalnız satıcıya fiyatı düşük yazdırmak gerekiyor.

Gümrüğe takılıp takılmaması tamamen şansa kalmış. Gümrüğe takılırsa 78,99 $ üzerinden vergi + Trt bandrolü ödersiniz. Ama gümrüğe takılmadan geçerse ekstra bir ücret çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallac58

Cevabınız için teşekkür ederim. Ram tipine bakınca ddr4 diye belirtilmiş ama anlayamadım ben. Ben haftalardır bütün sitelerden takip ediyorum inceliyorum. Anlamadığım nokta şu bakınca r tv s10 yazıyor ve fotolarda aynı ama marka farklı farkli yazıyor. Yani r tv s10 yazan ve fotolarda aynı olan modeller farklı mı? Kasa ve model adı ortak üreticiler farkli olabiliyor mu

Ürün açıklamasında DDR3 3/16 yazıyor. DDR4 3/32 olması gerekiyor . Bu şekildeyse r-tv S10 alınır .

DDR3 3/16 olanı Rtv S10 un alt versiyonu olabilir.

Kasa aynı, marka farklı olabiliyor .

Burada önemli olan S10 un DDR4 3/32 olması .
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.