Garanti süresi içinde tamir edilmeyen ürün hk
Merhaba
20 iş günü (aslında 3 ay oldu) içinde tamir edilmeyen ürünle ilgili tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Anlaşmazlık fiyatı 2 yıl önceki fiyat olan 1500 TL görünüyor. Ürün şimdi 3-5 katına çıktı.
Olaylar nasıl gelişir?
Olası bir para iadesi durumunda ürünün güncel bedelini isteyebilir miyim?
Teknomosh garanti problemi
Mayıs 2020'de gittigidiyor üzerinden bu TEKNOMOSH isimli mağazadan aldığım Xiaomi marka dikey süpürge 13 EYLÜL 2021'de bozuldu.
Gittigidiyor'dan yazdığım hiçbir mesaja cevap yazmadılar.
Sonra gittigidiyor'un baskısıyla telefonlarına ulaşıp görüştüm. Sağlık sorunumuz var sonra gönderin deyip 3 hafta oyaladılar.
3 hafta sonra "İyi gönderin ama kargoyu siz ödeyin" dediler. Kanuna dayanarak belirttikleri adrese karşı ödemeli olarak 4 ekim 2021'de gönderdim.
Ara ara gittigidiyor'dan "ne oldu süpürgemiz" diye yazdığımda "oluyor, olacak, en kısa zamanda göndereceğiz" diye cevap yazdılar.
Dayanamayıp telefonla aradığımda "dolar yüksek, parça teminimiz zor, arkadaşlar ilgileniyorlar" gibisinden cevaplar aldım. Tamir için parça temini zor ama youtube sayfalarına her gün yeni ürün koyup video çekebilecek kadar Çin'le haşır neşirler.
Yaklaşık 4 ay oldu. 30.12.2021'e geldik çattık. Ne ses var ne seda.
Şikayetvar'a derdimi yazdım. Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Olan geçen zamanıma oldu.
Siz siz olun böylesi tırı vırı garantilere güvenmeyin. TEKNOMOSH'dan da uzak durun
Xiaomi 1C Şarjlı Dikey Süpürge
|
FM transmitter sorunu
|
Erdoğan'ın diploması
|
Hukuktan anlayanlardan yardım talebim var
|
Sistem güncellemesi yapmak istiyorum
|
Kinectli xbox
|
Bir bakın
|
Acil yardım
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.097
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 12.775 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar