Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.770
Cevap
555
Favori
1.820.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13851386138713881389
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Valla çözemedim ben :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Görüntüleri yazılımla değil de donanımla oynat gibi bir seçenek vardı. Onu bulup değiştirerek deneyin bi de.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt

    Onu da denedim ne yaptıysam olmadı teşekkürler hocam sanırım yeni bir android box alacagim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/next-start-pro-4k-tv-box-p-HBCV000088DMN3?magaza=Elmak%20Elektromarket&


    Next 1550 ye düşmüş tamda arayış içindeydim iyi denk geldi. Biraz foruma baktım ortalama bi ürün gibi duruyor ama F/P olduğu için siparişi verdim işimi görür diye düşünüyorum. Aklında olanların bilgisine hiç bu fiyata düşmemiş sanırım.

  • phradrel41 kullanıcısına yanıt

    Bendr buna bakip araştiriyorum,Yorum okudum görüntü kötü donma kasma vs diyip durmuş bi kaç kişi .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Evet bi kısmı beğenmemiş bi kısmıda sorunsuz diyor. Bu fiyata denenebilir gibi geldi yarın kargo ulaşacak bakalım umarım beklentimi karşılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani işlemci Android uyumsuzluğu bir yanda, next'in adi malzeme kalitesi bir yanda ilk çıktığında bende fiyat çok iyi demiştim ama cihazda kalite namına hiçbirşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamstar nova 2k,anroid 14 12 ay tv pls hediyeliği var.Değer gibi bilemedim.Bugun yarin karar vericem.Amac chrome baglanip sitelerden flim izlemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Amlogic'in mevcut işlemcilerinin uyumlu olduğunu da söylemek zor. Üstelik bu seri işlemciler neredeyse 5 senedir piyasada ve hala saçma sapan sorunlar oluyor. Düşünün Tivimate'te amlogic için ayrı bir sorun giderme butonu vardı.

    Next'in soğutma tarafında sorunları varmış sanırım. Ufak bi modifikasyon ile çözülebilir. Tabi son kullanıcı neden bunlarla uğraşsın o ayrı mesele. Keşke en azından fiyata bi %5-10 koyup bi tık daha iyi cihaz sunsalarmış. Ama piyasadaki amlogic işlemcili diğer alternatiflerin de her birinin başka başka sorunları var. Mecool, tivo, homatics ve Dreamstar kullandım bu zamana kadar. Sorunsuz diyebileceğim 1 cihaz bile yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Bunun çözümü yok. Bilinen bir sorun ve güncelleme gelmesi lazım. Android 14 ile alakalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13851386138713881389
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.