< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1389. sayfa)
1 Mobil
-
-
Görüntüleri yazılımla değil de donanımla oynat gibi bir seçenek vardı. Onu bulup değiştirerek deneyin bi de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu da denedim ne yaptıysam olmadı teşekkürler hocam sanırım yeni bir android box alacagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
https://www.hepsiburada.com/next-start-pro-4k-tv-box-p-HBCV000088DMN3?magaza=Elmak%20Elektromarket&
Next 1550 ye düşmüş tamda arayış içindeydim iyi denk geldi. Biraz foruma baktım ortalama bi ürün gibi duruyor ama F/P olduğu için siparişi verdim işimi görür diye düşünüyorum. Aklında olanların bilgisine hiç bu fiyata düşmemiş sanırım.
_____________________________ -
Bendr buna bakip araştiriyorum,Yorum okudum görüntü kötü donma kasma vs diyip durmuş bi kaç kişi .
Evet bi kısmı beğenmemiş bi kısmıda sorunsuz diyor. Bu fiyata denenebilir gibi geldi yarın kargo ulaşacak bakalım umarım beklentimi karşılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yani işlemci Android uyumsuzluğu bir yanda, next'in adi malzeme kalitesi bir yanda ilk çıktığında bende fiyat çok iyi demiştim ama cihazda kalite namına hiçbirşey yok.
Dreamstar nova 2k,anroid 14 12 ay tv pls hediyeliği var.Değer gibi bilemedim.Bugun yarin karar vericem.Amac chrome baglanip sitelerden flim izlemek.
Amlogic'in mevcut işlemcilerinin uyumlu olduğunu da söylemek zor. Üstelik bu seri işlemciler neredeyse 5 senedir piyasada ve hala saçma sapan sorunlar oluyor. Düşünün Tivimate'te amlogic için ayrı bir sorun giderme butonu vardı.
Next'in soğutma tarafında sorunları varmış sanırım. Ufak bi modifikasyon ile çözülebilir. Tabi son kullanıcı neden bunlarla uğraşsın o ayrı mesele. Keşke en azından fiyata bi %5-10 koyup bi tık daha iyi cihaz sunsalarmış. Ama piyasadaki amlogic işlemcili diğer alternatiflerin de her birinin başka başka sorunları var. Mecool, tivo, homatics ve Dreamstar kullandım bu zamana kadar. Sorunsuz diyebileceğim 1 cihaz bile yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ XBox Live GamerTag: goruggio87 -
Bunun çözümü yok. Bilinen bir sorun ve güncelleme gelmesi lazım. Android 14 ile alakalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ XBox Live GamerTag: goruggio87 -
Arkadaşlar yurt dışından ürün getirebiliyorum bulgaristan adresimden fiziki olarak. Bu konuya bir kez daha yazmıştım, 2025 çıkışlı kaslı güçlü android cihazlar varmı?
Yeni nesil işlemcili modeller çıkacak bekleyin demişti arkadaş 3 5 ay evvel.
Lisans sıkıntın yoksa ugoos am9 çok iyi.
Ağda smb paylaşımdan film oynatıyorum. En büyük keyfim bu, 4gb rami var cihazın. Bu işlemci bu özelliklere az değil mi ya 🥲
Merhaba hocam ilk izleniminiz nedir bende almayı düşünüyorum.
Lisans problem değil sorunsuz çalışşa benim için yeterli aslında önerebileceğiniz başka bir cihaz varsa onuda incelerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhabalar hocam. Uzun zamandır android sistemli herhangi bir cihaz kullanmamıştım o yüzden kıyaslama şansım yok malesef ama basit bi kullanıcı gözüyle kurulumu çok kolay yaptım aklımdaki programları (tarayıcı,downloader,dosya yöneticisi cloud stream vs.) sorunsuz kurdum. Netflix ve youtubedan bi süre video izledim görüntüde sorun yok herhangi bir takılma wifide kopma yaşamadım. Programlar arası geçişte hafif takılma ses kısıp açarken hafif takılmaz gözlemledim bence yağ gibi akıp gitmiyor ufak pürüzler var ama fiyatına göre bana iyi ve yeterli geldi. Temel kullanıcının beklentisini karşıladı diyebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Böyle birşey buldum 90 euro ücretsiz teslimat bulgaristana,
Prozessor Amlogic S905X5M, Quad-Core Cortex-A55 30k DMIPS
Android 14 für TV (bei Auslieferung)
RAM 4GB DDR4
NAND 32 GB eMMC
Video-Codecs
4kp75 10bit: AV1/H.265/VP9 P P-2/AVS2/4kp30: H.264, Dolby Vision
Audio-Codecs
MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, Ogg, Dolby Digital / Dolby Digital Plus / Dolby Atmos
Oto çeviri altyazı ile böyle bi video izledim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 12 Ağustos 2025; 22:56:41 >_____________________________
-
İptv uygulaması olarak tivimate kullanıyorum. Daha çok iptv kullanmak için cihaz alacağım. Wi fi 5 mutlaka olmalı. 1500 2000 arası bütçe var.
Dreamstar nova 4k 2100tl tv+ hediyesi var ancak kullanmam satarım diyorumk(niyeti olanlar dm)
Mi box s 4k 2. Nesil 2200 tl
Nextstart pro 4k 1550tl
Hangisini tercih etmeliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ peugeot 307 2004 technoplus -
iptv için para veriyor musunuz?ücretsiz bir ip tv var mıdır?
_____________________________ -
Ayrıca 1000mbit superonline var. Bu hızı destskleyecek 2000 bütçeli başka cihazda önerebilir misiniz. Dreamstar destekliyor mu acaba biraz ona döndüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ peugeot 307 2004 technoplus -
Evet ücretli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ peugeot 307 2004 technoplus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı