Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hrz20 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.775
Cevap
555
Favori
1.821.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar zor birşeymiş bu arkadaş birde araştirdikça sürekli fikir değişiyor şimdide "Tanix TX9 Pro" kafamı çeliyor fikri olan varmı İP tv için kulanivam birde ara ara online film izlerim youtube falan bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 5 Ocak 2018; 21:55:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Ne kadar zor birşeymiş bu arkadaş birde araştirdikça sürekli fikir değişiyor şimdide "Tanix TX9 Pro" kafamı çeliyor fikri olan varmı İP tv için kulanivam birde ara ara online film izlerim youtube falan bu kadar

Kardeşim aynen dediğin gibi. Neredeyse 10 gün geceli gündüzlü araştırdım. Yerli yabancı bir çok forum sitesini, kullanıcı kulüplerini, kullanıcı yorumlarını, reklamını yapan siteler, internet siteleri, freaktab.com aklına nere gelirse araştırdım. Cihazların kullanıcısı olan arkadaşlara, gerek özelden gerek buradan soru vs ile de bilgi edinmeye çalıştım. Baktım ki bu işin sonu yok. Her gün aklını kurcalayan yeni bir model keşfediyorsun. Hepsinin de kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Baktım olmuyor, Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 32 GB ROM modelini aldım çekildim kenara. Gearbest üzerinden 59 dolara aldım. Umarım aradığın cihazı bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hârimi -- 5 Ocak 2018; 23:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    İlk aklima yatan cihazda oydu aslında beelink ultimed insan bir iki olumsuz yorum okuyunca soguyor wifi sorunu gibi aslinda hangi markayı alsamda kesinlikle kablolu kullanicam ama insan soguyor sonra yine yönleniyor ne biliyim acayip bişey alsamda kurtulsam sizinde yorumlarinizi bekleriz beelink ultimed ile alakalı

• Şu Android tv box denen naneden tek beklentim, smart TV'nin aşırı yavaş ve yetersiz, çoğu siteyi açmayan, açtığı sitede de reklamlar dışında bir halt çalıştırmayan browserinden kurtulmak, istediğim anda tvyi açıp online 1080p dizi-film izleyebilmek. Ne oyun oynayacağım, ne maç seyredeceğim, ne de IPTV vs olarak kullanacağım, ne torrent kuracagim. Digiturk Play'mis, kodiymis, oymuş buymuş vallaha işim yok.

Tek amacim, telefondan girdigim gibi hızlıca ve kolayca bir siteyi açıp 1080p video izleyebilecegim bir tvbox almak. Ne zaman film izlemeye kalksam ultra hiper smart TV'nin browserinden film açana kadar kangren olup nalet gelsin diyip çalıyorum kumandayı mouse u duvara,ne film izleme hevesi kalıyor ne birşey.

Daha sonra sakinleşince, aylardır yaptığım gibi her seferinde milyon tane seçenek/sorun/fikir/oneri/makine gördüğüm bu konu basligina girip "bu sefer kesin bir karar verip alacam aga" diyorum, her seferinde de bi milyon seçenek daha çıkmış oluyor, yine bana hüsran yine kafa bi dünya, ha aldım ha alacam 6 ay geçti ya la.

Yetkili bir abi hayrına çıksa dese ki "gardaş sen deget şu makineyi al, daha da uğrama buraya, biz bu makinelerle atom parçalıyoz, nötrona protona kafa atıyoruz, yorma bizi git ne zıkkım izliyorsun izle" diye, h96 pro plus, GT ultimate, t95z plus kere, alfawise, xiaomi, sunwell kere, 2, 8, 16 GB ram kere, 4,6,8 çekirdek kere, octacore heptacore quadrocore kere duacı olacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: rammo

İlk aklima yatan cihazda oydu aslında beelink ultimed insan bir iki olumsuz yorum okuyunca soguyor wifi sorunu gibi aslinda hangi markayı alsamda kesinlikle kablolu kullanicam ama insan soguyor sonra yine yönleniyor ne biliyim acayip bişey alsamda kurtulsam sizinde yorumlarinizi bekleriz beelink ultimed ile alakalı

Beelink nedense bana bi çekici geldi

Bilindik markaların haricinde Apple TV, Nvidia TV vs haricindeki piyasadaki kutuların çoğu direkt Çin malı. Çin menşei. Hal böyle olunca bütününde bir takım sorunlar çıkabiliyor. Mevcut sorunlar bir takım yazılımsal veya donanımsal takviyeler ile giderelebiliyorsa ben onu çok fazla sorun olarak görmüyorum. (Neticede ucuz ve Çin malı. Sorunsuz olmasını beklemek biraz hayal) İlk başlarda Wifi çekim sorunu var dediler, sonra bu cihazdan vazgeçecek gibi oldum. Tekrar başladım araştırmaya, ve sonucunda hep adres bu cihazda bitti. Zaten muhtemelen eternet ile kullanacağım baktım olmuyor bi Wifi adaptörüne bakar. En büyük sorunumuz bu olsun. Alfawise h96 pro plus kullanıcısı çok ama mevcut en büyük sorunu denilene göre ısınma ki bir cihazın, yani işlemcinin ısınması çok sancılı bir süreç. O cihaz sogumadigi sürece yüksek grafik isteyen zamanlarda bu cihazdan verim alamazsın. En azından beelink-gt1-4k-tv-boxta böyle bir sorundan bahseden pek görmedim. Ayrıca beelinkte stok güncelleme de var bildiğim. Custom yazılım desteği de sunuluyor. En önemli tercihim de ramin DDR4 olması. Ddr4 stabilite olarak çok çok iyi. @Limanyakan kardeşim yukarda bununla ilgili kısaca değinmiş olaya. Biraz da gearbestten takip ettim. İndirim kuponu ile 59 dolara aldım.

• www.zidoo.tv
    H6 PRO Best Android TV Box, Stick, 1080p 4K Streaming Media Player for XBMC Kodi
    https://www.zidoo.tv/Product/index/model/H6+PRO/target/6xgliAa5svFKKmVViAFMcQ%3D%3D.html

• Arkadaşlar bu nasıl sizce. Özellikleri iyimi

Gearbest
    MAGICSEE Demir + TV Kutusu | Gearbest Türkiye Mobil
    https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_632312.html?wid=21

• mi box mu yoksa nvidia shild mi hangisini tavsiye edersiniz? Alma nedenim google play filmler ve android oyunlar.

• Mecool m8s pro+ kullanan varmı? Youtube 1080p ve Netflix HD destekli olması ilgili cekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Arkadaşlar BluTV, Filbox, Tivibu gibi yerli uygulamaları sorunsuz çalıştıran bir cihaz almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Hangi modelleri önerirsiniz?

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: howlingrooster

Şu Android tv box denen naneden tek beklentim, smart TV'nin aşırı yavaş ve yetersiz, çoğu siteyi açmayan, açtığı sitede de reklamlar dışında bir halt çalıştırmayan browserinden kurtulmak, istediğim anda tvyi açıp online 1080p dizi-film izleyebilmek. Ne oyun oynayacağım, ne maç seyredeceğim, ne de IPTV vs olarak kullanacağım, ne torrent kuracagim. Digiturk Play'mis, kodiymis, oymuş buymuş vallaha işim yok.

Tek amacim, telefondan girdigim gibi hızlıca ve kolayca bir siteyi açıp 1080p video izleyebilecegim bir tvbox almak. Ne zaman film izlemeye kalksam ultra hiper smart TV'nin browserinden film açana kadar kangren olup nalet gelsin diyip çalıyorum kumandayı mouse u duvara,ne film izleme hevesi kalıyor ne birşey.

Daha sonra sakinleşince, aylardır yaptığım gibi her seferinde milyon tane seçenek/sorun/fikir/oneri/makine gördüğüm bu konu basligina girip "bu sefer kesin bir karar verip alacam aga" diyorum, her seferinde de bi milyon seçenek daha çıkmış oluyor, yine bana hüsran yine kafa bi dünya, ha aldım ha alacam 6 ay geçti ya la.

Yetkili bir abi hayrına çıksa dese ki "gardaş sen deget şu makineyi al, daha da uğrama buraya, biz bu makinelerle atom parçalıyoz, nötrona protona kafa atıyoruz, yorma bizi git ne zıkkım izliyorsun izle" diye, h96 pro plus, GT ultimate, t95z plus kere, alfawise, xiaomi, sunwell kere, 2, 8, 16 GB ram kere, 4,6,8 çekirdek kere, octacore heptacore quadrocore kere duacı olacam.

Madem sadece 1080p film izleyeceksiniz aşağıdakilerden birini alın geçin....

Gearbest
    Tanix TX3 Mini TV Kutusu | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_698084.html?wid=90&lkid=11004390

Gearbest
    MECOOL M8S Pro + TV Kutusu Amlogic S905X Android 7.1 | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html?wid=90&lkid=11004390

• Tesekkurler üstad tanix tx3 mini almaya karar verdim. Forumdan da olumsuz yorum yapan olmamış bugüne kadar

• 6$ fark verip tanix t3 max almaya değer. Yeni Alıce UX romun arayüzü kullanışlıi OTA güncelleme, superuser root açıp kapama sekmesi ve HDMI Auto Frame Rate özelliği var.

Tanıx ayrıca DDR4 ramli TX8 Max ı piyasaya sürdü .

• Odur budur diye diye yeter artık dedim kullanim amacimı dikkate alarak özellikle buradaki arkadaşlarinda görüşlerinden yola çıkarak aliexpresten "Tanix Tx3 Mini" sipariş verdim

• netflix puhu tv digiturk play için sorunsuz tv box soranlar kervanına ben de katılıyorum :) xiaomi alacağım sanırım netflix sadece onda sorunsuzmuş. doğru mu?
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ben de Tanix TX3 Max almayı düşünüyorum. Siparişi neden aliexpress üzerinden verdiniz acaba?
  • crazcan kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tx3 max alayimmi akmiyayımmı derken zira ip tv ve online film-dizi izlemekten başka bisey yapmiycam BT olmasının benim.icin hic onemi yok
    Birde aliexpres üzerinde göremedim max 35$ dsn fazlaya geliyor fiyatı zaten diger sitelerde pakete düsük fiyat yazmiyorlar birde burada vergi çikarsa astari yüzünden pahaliya gelicek bu sebepten aliexpresten verdim açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 8 Ocak 2018; 10:14:43 >
  • Tanix t3 mini şu an geekbuying de 29,99 dolar. Vergi çıkmaz
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Gearbest'te kod ile 28.99$, TX3 Max da 34.99$. İkisinde de vergi çıkmaz. Ben de ikisi arasında kararsızım. 6$'lık farka değeceğine ikna olursam TX3 Max alacağım.
  • crazcan kullanıcısına yanıt
    Hocam max kodunj verirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.